évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vendéganyag

2012.03.06. 21:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Terjessze mindenki, hogy a végrehajtók, mire is használják fel a magyar rendőrséget!
Beérkező levelek
x

 
 
Fehér Kéményseprők info@feherkemeny.com
19:31 (1 órája)
 
címzett: dabasit; bcc: saját magam
 
 
 
Most értesített a március 8 napon kilakoltatás előtt álló családfő Veszprémből, hogy mai nap próbált egyezkedni a Császti és Szunics végrehajtó irodával, és azt a választ kapta, hogy nem engednek, mert őket nem érdekli semmilyen Fehér Kéményseprők, és a család problémája se, ŐK rendőri segítséggel akkor is birtokba adják az ingatlant, mert ŐK mindent megtehetnek a rendőrök úgy is megvédik őket!
Terjessze mindenki, hogy a végrehajtók, mire is használják fel a magyar rendőrséget!

Bízunk benne, hogy az ügyészség meg teszi a szükséges lépéseket a hivatali visszaélés bűncselekmény elkövetése tárgyában! 

 

S O S KILAKOLTATÁSI FELHÍVÁS

 

 

„Fehér Kéményseprők” Társadalmi Szervezetek Szövetsége akcióra hívja az otthonvédő csoportját, mert Ingatlan kiürítésre kerül sor a Korona Credit Jelzáloghitel Zrt.végrehajtást kérő alvállalkozója részére!

 

Egy úttal birtokbaadás történik a Császti Ferenc Végrehajtói Kamara alelnök

 

Feleségének Szunics Ildikó végrehajtó közreműködésével Veszprémben

 

Baláca u. 26. szám alatt 2012. 03. 08. csütörtök

11. 00 órai időpontban.

 

Az eljárásra a végrehajtó rendőri erőt kért, valamint szükség esetén lakatos és szállítómunkások igénybevételével folytatja le!

 

A rendőri erő kirendeléséről hivatalból intézkedett a végrehajtó!

 

 

VÁRUNK MINDEN OTTHONVÉDŐT, DEVIZAHITELEST

 

Veszprémben a Baláca u. 26. szám alatt 2012. 03. 08. csütörtök egy órával előbb 10.00 órai időpontban, hogy jelenlétükkel segítsük a rablás megakadályozását

 

 

Nagyon fontos információ:

    

       A családdal él a két bottal közlekedő mozgássérült 82 édesanya, aki még cukorbeteg is.

 

Tudni kell azt is, hogy Debreczenyi János polgármesterrel közösen 2010. április 21-én a Fehér Kéményseprők szövetsége meghiúsította kilakoltatást, ahol személyesen jelent meg Horváth Zsolt, a hatos választókerület április 11-én újraválasztott Fidesz– KDNP-s országgyűlési képviselője és Debreczenyi János, Veszprém Fidesz–KDNP-s polgármestere is. Horváth azt mondta, jelenlétüket figyelmeztetésnek is szánják azoknak, akik szorult helyzetbe jutott állampolgárokat akarnak lehetetlen élethelyzetbe hozni. – Tapasztalataim szerint pénzügyi szervezetek alakultak arra, hogy kihasználják ezeket, az állapotokat, s így gazdagodjanak meg mások rovására – közölte a képviselő.

Akkor sikerült a tulajdonosát megmenteni a kilakoltatás elől, mikor a hitelező képviselője végrehajtóval és rendőrökkel próbálta meg kilakoltatni a családot.

 

Most is ebben bízva kérünk minden aktivistát, hogy segítsen megakadályozni a bűncselekménnyel elkövetett kilakoltatást!

 

Jelen pillanatban, megszámolhatatlan esetben folyik bűntető eljárás a Korona Credit Jelzáloghitel Zrt. És társai ellen, akik szándékosan olyan előnytelen hitelszerződéseket kötöttek, ahol az ingatlan tulajdonszerzése volt a cél! Ennek ellenére a végrehajtó asszisztál a bűncselekményben, mert a végrehajtó a király, minden törvény felett áll!

 

 

 

GYERE, SEGÍTS! MERT MA Ő! HOLNAP TE LESZEL SORON!

 

 

 

 

Telefonon információ: 06-20-399-5821

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr954294077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása