évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nyílt hadüzenet az EU.-tól Europának!

2012.03.22. 22:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nyílt hadüzenet az EU.-tól Europának!

 

     Amikor a kétharmados magyar kormány megalakításával a Fidesz másodszor debütált Magyarországon, még élhetett a választókban némi remény, hogy ezzel a „szabad kézzel”, és a kisportolt lábakkal, hazánk nagy fia, és holdudvara, kihúzza az országot a gödörből, amibe a huszon-év alatt, nemzetbarát liberális kormányainknak; köztük nekik is, a belső és külső ellenséggel együttműködve, sikerült hazánkat beleásni. ( Ez egy mondatnak sikeredett. Bocs.)

  Ez a remény, sokakban, köztük bennem is megerősödött, amikor vezérünk, gazdasági szabadságharcot hirdetett. Kimondottan felvillanyozott az a kijelentés, ami úgy hangzott el az IMF. tárgyalások első félbeszakadásakor: „ha az IMF. visszajön, akkor én megyek…”

Az IMF. újra tárgyal, hozza a megfizethetetlen kamatokat, de a „főnök” maradt.

Talán ennyit, az adott szó értékéről, a mai „elit” vonatkozásában. Az aradi vértanúktól, Kossuth-tól, Széchenyitől, a hagyományos Magyar Elittől, néhány fényévnyire vannak.

Nem baj! Jól van ez így is. Ebből megint tanulhat Magyarország. Én, személy szerint már tanultam, mert aki egyszer becsapott, annak már nem hiszek, de sokaknak, ez csak másodszorra sikerül. Ez sem baj! „Ismétlés a tudás anyja.” – mondja a latin bölcsesség.

   Amikor az unió, össztüzet zúdított a kormányra, vele az országra is, reméltem feleszmél az „elit”, és azonnal kilép ebből a kény-szerveződésből. Hatalmasat tévedtem. A „vezér” visszakozott. Erősebbnek bizonyult a külső fenyegetés, mint a belső nyomás. Valószínűleg, emberünk jobban bízott, a megtámadási szerződésben, mint gazdái lojalitásában.

     Mi az, a megtámadási szerződés?

Ha még van, aki nem tudja, hát az, amit a szocik, a rájuk jellemző stréber módon, olvasatlanul írtak alá. Sajnos, nem az aláírók, hanem a nemzetek halálos ítéletét tartalmazza. Feljogosítja az uniót, amennyiben valamely tagország népe, megelégelve a belső árulásokat, erőszakkal akarja eltávolítani az unió vazallusait a saját vezetéséből, az adott népre, a szerződés alapján, rászabadítsa az Euro-Gendfornak, vagy minek nevezett terrorkülönítményét. Ez nem Al-Kaida, nem SS. Nem GPU, nem CIA., ez egészen más. Ez „kegyes” halált akar osztani.

Nem csak úgy, lazán gyilkol, ennek győzni kell. ( Nem fog!) Ezért a győzelemért, mindent „szabad”. Bármilyen „katonai eszközt” felhasználhat, nincs háborús bűn, nincs népirtás, nincs felelősségre vonás! Ha viszont ez a terrorkülönítmény egy területet, épületet, várost elfoglal,

az, a szerződés értelmében, területen kívüli, uniós igazgatású hellyé válik.

Tetszik érteni? Sok-sok apró Trianon, de nem csak Magyarország ellen. Bármely tagállam népe, áldozatul eshet ennek.

   Kölcsönös megtámadási szerződés?

Hát ilyen még nem volt a történelemben.

Ez egy uniós újítás. Arról már hallottam, a Kelet-Európai Föderáció gondolatai között, hogy a tagországok, kölcsönös meg nem támadási szerződést kötnek egymással, de ennek a fordítottja?…

     Megint kisiklottam. Nem is erről akartam írni, mert ez rejtett hadüzenet. Én a nyílt hadüzenetre gondoltam.

Mi lenne az?

A gazdasági pusztítás, amit Izrael gerjeszt, és keresztülvisz mindenhol, ahol engedik.

Az unió, ugyanolyan engedelmes, mint Amerika, ha nem engedelmesebb. Miben?

Mindenben. A tagországok ellehetetlenítésében. Az Irán elleni olajembargóban.

50 millió tyúk halálra ítélésében, a rendőrállamok kialakításában és hasonlókban.

Mindezt, meg-ideologizálják. Irán, atomfegyvert fejleszt? Kérdéses. És ha igen?

Számos más ország is rendelkezik ilyenekkel. Még olyan kicsik is, mint épp Izrael, aki Irán

egy tizedét sem teszi ki. Akkor meg mi baja? Az erőszak lehetőségének csökkenése? A hatalom devalválódása? Az agresszióra adható viszontválasztól való félelme? Nem kell agresszorkodni! Semmi különös nem lett volna abban, ha a török haderő, válaszul a Mavi Marmarára, egy izraeli hajót lőtt volna rommá. Adok-kapok. De a törökök, nem agresszorok.

Az ozmán világuralmi törekvések már rég elültek. Mára, Törökországnak, török vezetői vannak. Ott, már rég lejárt a cionizmus háborús őrülete. Amerika, újabban Európa lett a célterület.

A tyúk, és tojáscirkusz Európában, a kisgazdaságok tönkretétele Amerikában, jól példázza, a terveket. Gazdasági KO.-t, élelmiszermonopóliumot és hiányt, vágtató inflációt, bűnözési kitörést, elviselhetetlen káoszt akarnak. Remélik, ebből a trágyából majd kikel, és virágzik az

„új világrendjük”, amiről bő információkat tartalmaz, a „szex és új világrend” címen elérhető szennyiratuk, amit csak erős idegzetűeknek ajánlok. http://www.3dikvilaghaboru.hu/letoltes/vilagrend.pdf

Az itt felsorolt emberellenes terveket hajtják végre a szemünk láttára, szemrebbenés, és félelem nélkül. Nem baj! Ebből is tanul az emberiség, és tanulni soha nem késő. Most sem lesz az.

Ami talán sajnálatos, hogy a magyar „újgazdag elit”, még mindig képes magához ragadni a kormányt, és külső parancsokra, a szakadékba kormányozni az országot. Dörén azt hiszik, hogy a szakadék szélén kiszállhatnak.

Hatalmas tévedés!

A hatalombitorlók, épp úgy utálják a kollaboránsokat, mint a nép, akit elárulnak. Eldobják őket, mint egy használt gumióvszert, a benne lévő tartalommal együtt. Amikor lejárt Magyarországon Rot Manó (Rákosi Mátyás) ideje, a Szu.-ba menekült. Legjobb tudomásom szerint, egy ukrajnai nyomortanyán tengette utolsó éveit, és nélkülözések közepette pusztult el. A magam részéről sajnálom, mert élhetett volna becsületes életet is. Árulásra senki sem kötelezhető. Mindenkit az egója visz az ingoványba. Előre borítékolhatom, hogy sem Anglia, sem Amerika, Izrael, még inkább sem lesz könyörületes a kollaboránsokhoz. Ha nincs több haszon rajtuk, mehetnek a levesbe. Szánom őket. Azt hittem sötétek, és nem látják a fától az erdőt. Kiderül, hogy nagyon is látják, és tarra akarják vágni, a magyar erdőket. Nem lehet.

A magyar erdő is él. Erős, és rengeteg. A kivágottak helyett, gyorsan nőnek új fák.

Az ifjúság is ébred. Lesz itt még szebb jövő!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr394334047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása