évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hiszek a test feltámadásában.

2012.04.08. 10:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Hiszek a test feltámadásában.

   Elöljáróban le kell szögeznem, hogy a hit Istenben, és az Úr igazságosságában, az egészséges lelkű magyar ember, elengedhetetlen része. Ez a hit őrizte meg nemzetünket, a vérzivataros évezredeken át, és ez tartja életben ma is.

Gyökerei nem István királyig, nem is Jézus születéséig, vagy haláláig nyúlnak vissza, hanem annál sokkal mélyebben fogantak.

  Népünk története, Istenhite, és Istennel való szoros lelki kapcsolata több

10 000 évre tehető. Ezt mutatják, az Iraki bombázások előtt kimentett, vagy azt átvészelt régészeti leletek, de ez vallástörténet, amit nem ebben az írásban szeretnék népszerűsíteni.

   Most, pusztán a logikát hívom segítségül. Gondolkodott e már azon valaki, hogy mit is jelent a „test feltámadása”?

Képtelen helyzetet.

Ma a Földön, közel hétmilliárd ember él. A jelenleg élő emberi civilizáció, a legszerényebb régészeti leletek szerint is legalább harmincezer éves. Az emberi civilizáció hajnalán, a Földön élő emberek száma, összességében, százezer legalább lehetett. Ha ezt, hozzáadjuk a jelenlegi hétmilliárdhoz, és az összeg középarányosát vesszük, átlagosan 3,5 milliárd lakossal kell számolnunk.

Ez a népesség, emberöltőnként (25 év) újul meg egyszer. Ez, a harmincezer évre vetítve 1200 generáció, ami a testben való feltámadáskor, 4200 milliárd testet jelentene. A Föld szárazulatainak teljes területe cca. 125 millió km2 .  Ez matematikailag , egyidejűleg, egy km2- en  3,3 milliárd azaz 3300 millió emberi test jelenlétét mutatja. Ez szerint egy négyzetméteren 33 embernek kellene állnia. Beleértve Grönlandot, és az összes sivatagot a Földön,

Ez ugye, nem túl valószínű.

A teremtő Isten, aki oly bölcsen és tökéletesen megalkotta a Földön az életet, nem szándékozhat ilyen léptelen helyzetet előidézni.

Ez, valószínűleg emberi, leginkább egyházi találmány. Azt a tudatot szándékozik felülírni, amit az őskeresztény (aminek Jézus kereszthalálához semmi köze, mert jóval előtte már létezett) magyar vallásban gyökerezik, hogy Isten bennünk él, ölt testet, ezért az ember, elpusztíthatatlan, örökkévaló.

Teste elpusztítható, de lényege, Isteni része, őröktől fogva létezett, létezik és létezni fog. Ez a tudat adhat erőt egy embernek, hogy kiálljon az Isteni igazságosságért, hogy ne hagyja magát testi kényszerrel megfélemlíteni, hogy ne féljen Istentől, hisz benne él, és ne féljen a haláltól, mert soha sem vehet erőt rajta.

Mindezek előrebocsátásával ajánlom szíves figyelmükbe, Perge Ottó írását.

Béla László

http://kuruc.info/r/6/94542/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr764371028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása