évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kilakoltatás (vendéganyag)

2012.04.14. 21:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

„ÁLLÍTSÁTOK LE A KILAKOLTATÁSOKAT!”

2012. április 14. - 15:11

A "Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége teljes mértékben támogatja a civil tüntetést, egyben kéri az összes tagját, szimpatizánsát, hogy jelenlétükkel támogassák a demonstrációt!

Szövetségünk elvárja, hogy azok is képviseltessék magukat, akiknek már segítségére volt a "Fehér Kéményseprők" Szövetsége.

FELHÍVÁS

 „ÁLLÍTSÁTOK LE A KILAKOLTATÁSOKAT!”

A Koppány csoport civil tüntetésre hív a „tisztességtelen” népnyúzó végrehajtók ellen.

Várja minden civil szervezet támogató csatlakozását is.

Civilek ezrei mondanak dühösen NEM –et a kilakoltatásokra, megmutatjuk annak a pár velejéig romlott végrehajtónak, hogy van még MAGYAR ELLENÁLLÁS és ÖSSZEFOGÁS

ELÉG VOLT

NEM TŰRJÜK TOVÁBB, hogy családok ezreit teszik utcára törvénytelenül és lelketlenül!

Nem tűrjük tovább, hogy az életünkre tőrnek és kisemmiznek, hiéna módon a „nepper” seregükkel együtt.

 Várunk mindenkit, aki kapcsolatba került a végrehajtóval, hogy hallassuk végre egységben a hangunk, a végrehajtók visszaéléseiről.

Nincs más lehetőségünk, mert eddig süket fülekre találtunk, hogy a visszaélések, kizsákmányolások és öngyilkosságba kergetések megakadályozásában tenni tudó kormány is meghallja kétségbeeső szavunk.

 A Kormány Támogatásával a végrehajtó a KIRÁLY, aki minden TÖRVÉNY felett áll!

 Ezen felhívás terjesztése kizárólag a Koppány csoport által készített plakáttal együtt érvényes.

A Koppány csoport fenn tartja magának a jogot, hogy az itt leírtakat saját szellemi termékeként köteles elfogadni, tartalmában változtatni, vagy a rendezvényt sajátjaként feltüntetve, hirdetve, nem járul hozzá!

 Sajtó kontakt: Balogh Béla Tel: 06-20-9160-029

                      Dabasi Tamás Tel: 06-20-399-5821

    ÉLNI AKARSZ VAGY AZ UTCÁRA KERÜLNI

VÁLASSZ

http://www.feherkemeny.com/2012/04/14/allitsatok-le-kilakoltatasokat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr54431406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása