évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A bankok függetlenségéről.

2012.04.18. 21:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nehéz erről a kérdésről, indulatok nélkül írni. Nem csak azért, mert ez az állapot teszi lehetővé a spekulánsok számára bármelyik ország kifosztását, ahova „független” bankok betehetik a lábukat, de azért is, mert ez az állítás, alapjaiban akkora hazugság, amit kimondani is szégyenletes. Vastag bőr kell, legyen annak az embernek az ábrázatán, aki erről másoknak, valóságként beszél.

Van!

Azok a bankárok, akik a „készenléti” magyar hitel előfeltételeként határozzák meg a bankok függetlenségét, nem véletlenül teszik. Csak ott lehet fosztogatni, ahol NINCS független állami bank, és nem ilyen bocsájtja ki az ország fizetőeszközét. Persze, a függőség vagy függetlenség, nagyon ravasz fogalom.

A tények felének a közlésével ad lehetőséget a hazugságra. A független bank, az IMF szerint az, aki, bár az adott állam tulajdona, az IMF-től függ, mint a MNB. Szerintem, az a független bank, aki az adott ország polgáraitól, a betéteseitől és hiteleseitől függ, és független, minden spekulációs banktól, és egyéb élősködőktől. A mi helyzetünk, a MNB helyzete, ettől fényévnyi távolságba került, a jegybanktörvény elfogadásával, anno. Hogy hány fényévre, azt abból lehet leginkább meghatározni, mennyi idő alatt tudta az IMF által vezérelt bankrendszer, ellopni/elinflálni, a magyar nyugdíjpénztárak pénzét. (nagyon hamar) Most,Viktorral együtt, „államadósság” tekintetében, éppen ott áll az ország,mint ennek a temérdek pénznek a kifizetése előtt, és ez vérlázító.

   Kormányunk töri magát, az IMF-el való megállapodásért, mikor pár hónapja fosztották ki az országot. Szerintem ez nem ostobaság, ez valami egészen más, rosszabb az ostobaságnál. Ésszerűen, nem a nemzetközi fosztogatókat kellene kiszolgálni, hanem más, önálló államok mintájára, megszakítani az IMF-el minden kapcsolatot, magyar ügyek iránt elkötelezett közgazdászt állítani a MNB élére, és valós értéken meghatározni az államadósságot. Lehetetlen, hogy pl, az  uniótól, címkézetten kapott pénz, államadósságként kezeljünk akkor, amikor az abból , az unió által megjelölt kivitelezővel megépíttetett létesítményt, az unió megsemmisítette. (szolnoki cukorgyár tárolója) A görgetett államadósság nem egy ilyen tételt tartalmaz, és a hitelezők által, a nemzeti vagyonban okozott károkat sem vonták le belőle. Ez így, átláthatatlan szabadrablás, amit egyetlen nép sem engedhet meg magának. Mi sem!

     Azok a szakemberek, akik már előbbre járnak, túllátnak az unio felszámolódásán, az IMF monopol helyzetén, és már a Keleteurópai Föderáció gazdasági szerkezetén gondolkodnak, egészen másképpen látják a gazdaságot.

 A jelenlegi út a tönkremenéshez vezet, és ezzel, már minden tarsoly tele van.

Meglátjuk, milyen lesz az új, nemzeti felállás, addig pedig, már fél lábon is kibírjuk.

Béla László.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr34459834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása