évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A komment kommentje.

2012.05.01. 17:27 | béla lászló | 1 komment

   Egészen biztos, hogy a ma regnáló elit, rémülten igyekszik szétverni a Jobbikot. Nem lesz könnyű, sőt, szerintem nem is sikerül. Sokan ébredtek már rá, hogy a szakadék felé rohanunk, és egyedül a Jobbik igyekszik elfordulni az iránytól. Nem tudom, te miben látod a MEGOLDÁST amit a Jobbik, nem próbál megtenni. Szerintem, mindenki örömére és épülésére szolgálna, ha elmondanád/leírnád, miben látod te a kiutat. Köszönöm, hogy figyelsz rám, még, ha nem mindenben értesz is egyet velem.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr734482643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2012.05.02. 00:39:42

Kicsit unalmas lenne ha mindenben egy lenne a véleményünk :) Nem tudom mennyire leszek épületes de én nem a pártokban és a pártoskodásban látom a megoldást. Szerintem a pártok nélküli közvetlen demokrácia volna a megfelelő. A képviseleti demokrácia alkalmatlan a nép képviseletére. A választás után a képviselők mire beérnek az alakuló ülésre már nagy részüket vagy megzsarolták vagy megfenyegették vagy megvették tisztelet a kivételnek. Ezért fontos kérdések fel sem merülnek. Megy a nagy birkózás a lényegtelen dolgokról. A Jobbik azt mondja, hogy újra kellene tárgyalni az államadósságot de azt nem mondja, hogy azért mert az egész egy csaláson alapul és ezt el is kellene magyarázniuk, mert az, hogy ez uzsora az nem mond semmit az embereknek. Le kellene lepleznie ezt a csaló szisztémát és azt kellene keményen képviselni, hogy tiltsák be a kamatos kamat használatát mert ez egy destruktív szisztéma ami megmérgezi az életünket! De az újratárgyalásnál meg az adósság átütemezésénél nem megy tovább a Jobbik sem sajnos. Ameddig az alapprobléma nem lesz megszüntetve addig folyamatosan fognak jönni az újabbnál újabb adók a teljes összeomlásig. Röviden ennyi lenne.
Üdv!
süti beállítások módosítása