évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megtalálták a rák gyógyszerét.

2012.05.08. 00:25 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  No, nem a carcinomára, az emberi testekben kialakuló, burjánzó, s a testet végül elpusztító daganatra gondolok, bár állítólag azt is megtalálták már, csak biztos helyen, jól őrzik, hogy a rászorulók hozzá ne férhessenek.

  Megtalálták a nemzetekben burjánzó, hasonlóan kártékony és veszélyes elváltozások ellenszerét. Ez az ellenszer, a nemzet iránt érzett felelősség, az apró ellentétek félretolása, a nemzet iránt érzett felelősség felvállalása, minden cselekedetünkben, megnyilvánulásunkban és szavazatunkban. Ha a halálra ítélt nemzetek megtalálják, és megtartják ezt, megszabadulhatnak az őket pusztító rákos daganatoktól, amit számos országban, demokratikusan választott kormánynak neveznek. Hogy melyik országban, hogyan pusztítanak ezek a daganatok, azt, hosszú lenne részletezni, és a tájékozottságom sem lenne elegendő hozzá, de ami hazánkban zajlik, az általánosságnak is tekinthető, és épp elegendő ahhoz, hogy a betegség veszélyessége megítélhető legyen.

  Hosszú húsz esztendeje, a demokratikusan választott kormányaink, az ország kivéreztetésén fáradoznak. Hol egyiknek,- hol másiknak szavaztunk bizalmat, amit mindegyik arra használt fel, hogy még mélyebbre döngölje hazánkat a földbe. 2010-re, már látszólag nem maradt lehúzható bőr, amikor előállt, egy korábbról már ismert fosztogató. Nemzeti jelszavakat harsogva szabadságharcot hirdetett. Abszolút bizalmat kapott, és ezzel élve, és visszaélve, a legocsmányabb módon árulja a hazáját, ahogy ezt ember megteheti.

  Az, hogy valódi szándék nélkül, látszólag szembefordult az idegen fosztogatókkal, és ezzel, alapot teremtett, egy habzó szájjal folytatott bosszúhadjárathoz Magyarország ellen, csak apró malőr, az aljasságok sorában.

Igaz, ezzel rengeteg magyar családnak hatalmas kárt okozott, de védhető azzal, hogy ő megpróbálta, de az ellenfél túl erős. Lehet, hogy életveszélyesen megfenyegették. Lehet, hogy a családján keresztül megzsarolták. Sok minden „lehet”. Egy nem lehet, hogy amit tesz, egyenes, tiszta szándékkal teszi.

A leg apróbb cselekedetei is az ellenséggel való kollaborációra utalnak.

Az, hogy a magyar közlekedésben, milyen buszok járnak, az nemzetközi porondon teljesen közömbös kérdés. Nincs olyan buta ember, akinek be lehetne magyarázni, hogy ebben is „nemzetközi” nyomás nehezedik rá. Ennek ellenére, törvényekkel és rendeletekkel akadályozza, hogy magyar vállalatok, magyar gyártóktól vásároljanak buszokat. Arra játszani, hogy mikor mennek tönkre, végre, a gyártók, mikor szűnik meg végre több száz újabb magyar ember munkahelye, a leg gyomorforgatóbb hazaárulás, amivel a történelem során találkozni lehetett. Igaz, voltak más hazaárulók, inkább külső elnyomók, akik hasonlóan aljas dolgokat műveltek, de azok sokkal mértéktartóbbak voltak, és nem nevezték magukat forradalminak, csak 56 után. 56 előtt, nyíltan darálták le a magyarokat, felvállalva ezzel, a fán, villanyoszlopon, és egyéb alkalmas helyen lógás veszélyeit, és későbbi, szomorú valóságát.

    Aki hatalomőrült, és a hatalmat megkaparintva, azok ellen használja, akiktől megszerezte, rosszul spekulál. Abban bízik, hogy egy nagyobb hatalom védelmében ezt megteheti. Súlyos tévedés. Az emberiségnél, csak Isten, a nagyobb hatalom a Földön, de Ő elutasítja az ilyen magatartást. Rengeteg tönkretett ember keserve, sok árva könnye, sok megölt magzat lelke kér elégtételt tőle, de Isten, még vár. Vár, mert jóságos és könyörületes. Vár, mert esélyt akar adni, a leg megátalkodottabb gonosznak is a pálfordulásra. Időt arra, hogy a hatalom heroinjától bódult emberek, egy tiszta percükben rádöbbenjenek szörnyű bűneikre, és átforduljanak.

    Senkinek nem kell, a mártírságot bevállalni, ez csak önkéntesen működik. Akik kétezer éve gyilkolnak, ma sem jobbak, ma is ezt teszik. Teszik de csak azokkal, akik hatalomra kerülnek, és hatalmukat nemzeteik, népeik javára fordítják. A Magyar Kormánynak, nincs mitől félnie. Nem szalad árokba az autójuk, nem zuhan le a gépük, mert engedelmesek.

  Azt, hogy ezt a mi bőrünkre teszik, csak a választásokon kérhetjük számon. Eddig nem tettük. Mindig hittünk. A hitünket romba döntötték a tudással.

Ma már sokan, és egyre többen tudjuk, mi a valóság, hol az igazság, és a becsület. És hiába a hatalmi tobzódás, letelt az ideje a hazugságnak.

Most, az igazak korszaka következik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr544495254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása