évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem lesz rá idejük…

2012.05.12. 00:19 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nem lesz rá idejük…

 

   Azt hiszem, senki előtt nem kell bizonygatnom, hogy ma a Földön, nem a közjó, a tisztesség, és a becsület, egy szóval, nem a szeretet uralkodik. Ezt, néhányan egetverő sikernek, sokan jó érvényesülési lehetőségnek, de nagyon-nagyon sokan, Isten csapásának élik meg. Az igazság mélyre van eltemetve, és aki kiásná, azt a hatalom fasisztának, első számú közellenségnek hirdeti.

Nem csoda, ha nehezen jutnak szóhoz, és elveiket akkor is, csak „csendes szóval”(kevés következménnyel) hirdethetik. Van viszont egy érdekes körülmény.

Mindazt, ami ma történik, több, mint ezer éve pontosan tudták, le is írták, hogy előre jelezzék. Igaz, ezeket az iratokat azóta többször fordították, „szerkesztették” és cenzúrázták, de ha a legrégibb fordítást nézzük meg, sokhelyütt találjuk meg benne, a mai események pontos leírását.

Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj [Zsolt. 96,11. Ésa. 49,13. rész 8,13.9,2-12.11,14.] a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van.

 

   Igaz, az első mondatban látszólag van némi ellentmondás, hiszen valakik, már Földünk egét is rendszeresen és szándékosan becsíkozzák, ezzel azonban nem tudnak az „ég lakóinak”ártalmára lenni. A Föld és a vizek viszont, láthatóan a gonosz áldozataivá váltak. Elképzelte e már valaki, mennyi gonoszság, és kapzsiság kell ahhoz. hogy ezertonnányi halat halásszanak ki a tengerekből, és azokból, az iszonyúan természetellenes körülmények között tartott haszonállatok táplálására, hallisztet készítsenek. Figyelmen kívül hagyva a fajok kipusztítását, az öko egyensúly művi felborítását. Ugyanezt művelik a földekkel. Ameddig a szem ellát, sok ezer hektáros monokultúrákkal, azok vegyszeres kezelésével, kizsigerelik a föld, termő erejét, ugyanakkor, az olcsósága miatt, magyar kukoricával fűtenek német kazánokat. Elképesztő! Ez a rablógazdálkodás, most éli fénykorát, és rohamosan válik egyre erőszakosabbá, mert akik mögötte állnak, tudják, hogy lejárt az idejük. Ezer évet kaptak. Nagyon jól használták ki, hisz mára, csaknem korlátlan uraivá váltak a világnak.

 

 

13,4 És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, [rész 11,7.17,8.] ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

 

  Ha a bibliát olvassuk, folyamatosan szimbólumokba, azonosíthatatlan elnevezésekbe ütközünk. Olyan az egész szöveg, mint egy több ismeretlenes n. fokú egyenlet, a behelyettesítés előtt. De, ha csak, akár részleteit is behelyettesítjük, az a rész, azonnal értelmet nyer. Ha a fenti idézetbe, a sárkány helyére behelyettesítjük a bankokat, bankárokat, és a fenevad helyére az értéktelen hamis pénzt, vagy szimplán a pénzt, azonnal értelmezhetők a mondatok, a mai ember számára.

 

13,7 Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és [rész 11,7. Dán. 7,21.] őket legyőzze; és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.

 

Ha a szövegnek ezt a részét is a pénzre, és annak uraira vonatkoztatjuk, lehet e ma, ennél nagyobb igazságot megállapítani a Földön?

 

13,16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra[rész 19,20.] bélyeget tegyenek;

 

Ki ne hallott volna már, a mikro-technológiában kifejlesztett rizsszemnyi csipekről, amit házi-kedvenceink megjelölésére már tömegesen használnak.

Na és? Ha hallottunk róla, hogy jön ez ide?  Ha behelyettesítjük, a bélyeg helyére a csipet, máris érthető. Tudjuk e, mit tudnak ezek a szerkezetek?

Szerintem, egy részét sem mindenki. Egy csippel megjelölt eszköz, vagy ember, pillanatnyi földrajzi helye, műholdas rendszeren, 10 cm pontossággal meghatározható, akár egy mobiltelefon. Túl ezen, megfelelő csip, elektronikus távirányítással, bármit megtehet egy élő szervezetben. Meghamisíthatja a látott képet, más képet vetíthet, mint a valóság, befolyásolhatja a tudatot, a szándékot, és nanorobotokat juttatva a szervezetbe, távirányítással meg is ölheti.

Ez, a sátán bélyege, és aki elfogadja, örökre annak kiszolgáló szolgájává válik.

Ez, a végső cél. Megszüntetni a szabad akaratot, és engedelmes szolgává, feleslegessé válása esetén, gombnyomásra elpusztíthatóvá tenni minden embert.

 

13,17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad [rész 14,9.11.] bélyege van, vagy neve, vagy nevének [vers 18.] száma.

 

Itt, még mindig a csipekről szól a szöveg. Meg kívánják szüntetni a készpénzt. Ezek a csipek, bankkártyaként is funkcionálnak. Erőszakos elterjesztésükkel szembeni ellenállás, akkor lesz a legerőtlenebb, ha vásárolni, csak ezek segítségével lehet. Ezért kell kizárni a globális élelmiszermonopólium kialakításának, még a lehetőségét is. ha ezek egyszer úgy döntenek, hogy csak csipre adnak élelmiszert a boltjaikban, mindenki éhhalálra van ítélve, akinek nincs „nyomkövetője” , vagy alternatív élelemforrása.

14,9 És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és [rész 13,16.] bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,14,10 Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába

Még mindig a csipről van szó. A teremtő Isten, nem akarja, hogy egyetlen teremtet entitása is, a sátán irányítható, akarat nélküli rabszolgájává váljon. Elutasítja, de legalább is, külön kezeli azokat az embereket, akik ezt megteszik, bevállalják. Sajnálatosan, számos országban vannak már emberek, akik önként, dalolva csippeltetik be magukat, mint egy kutyát, sőt, kérkednek is vele, több fiataltól hallottam, hogy szórakozóhelyen, lazán fizetnek a kézfejükkel – mondván – lám, mennyivel egyszerűbb nekem. Én szánom őket, mert örökre, és visszavonhatatlanul elkötelezték magukat a sötét oldal mellett. Hogy miért? Ezért.

16,2 Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély [2 Móz. 9,10.11.] azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét. [rész 13,14.16.17.]

 

Ugyan, honnan tudhatták volna a biblia írói, hogy milyen tulajdonságai lesznek ezer év múlva egy mütyürnek? Pedig tudták, de legalább is leírták.

  Hogy mi, ma tudhatjuk, az, az informatika világában természetes. Ennek a kütyünek, működéséhez villamos energiára van szüksége, ezt, egy lítium akkumlátor szolgáltatja, amely, a test, hőmérsékletváltozásaiból meríti az energiát, amivel folyamatosan feltölti önmagát. Ezért kell a kézfej, vagy a homlok bőre alá telepíteni, mert ez a két területe az emberi testnek, ami leggyakrabban, és legnagyobb mértékben változtatja hőmérsékletét. Gyártáskor, a „kütyü” egy sejtfalhoz hasonló szemipermeábilis hártyazacskóba kerül. Ez elzárja az anyagát a szervezet anyagaitól, de nem akadályozza a működését. Ez a hártya, nagyon sérülékeny. Telepíteni is csak úgy lehetséges, hogy érintés nélkül, felszívják egy fecskendőbe, fiziológiás sóoldatban úsztatva, és egy beszúrt vastag tűn át juttatják a bőr alá. A szervezet, felszívja, a nyirokrendszeren át eltávolítja az oldatot, marad a kütyü. A tű, mechanikai sérülést okoz, ami sejtek sérülését jelenti. Ezt a szervezet, évezredes módon kezeli. Eltávolítja a sérült sejtek „romjait”, és új, egészséges sejtekkel zárja körül az idegen tömeget.(betokozza) Ezzel a sátán bélyege, elfoglalta örökös helyét a szervezetben. Ott élősködik, mint elterjesztői az emberiségen, és éppen olyan eltávolíthatatlan. Ha netán, a gazda mégis eltávolítaná, ez, csak sebészi úton lehetséges. Mivel az egész kütyü álaga, nagyon hasonlít az emberi szövetek álagához, és a szervezet be is tokozta, nincsen olyan finom sebészi eljárás, ami közben, a kütyü hártyája meg nem sérülne. Megsérül, így az akumlátorának lítium tartalma érintkezik az emberi sejtekkel. Ez olyan mérgezést eredményez, ami gyógyíthatatlan fekélyeket generál. Így már érthető, hogy ha valaki egyszer eljegyezte magát a sátánnal, az örökre a jegyese marad, és nem számíthat a teremtő Isten támogatására.

Mindezek létrehozása, elterjesztése, nem megy napok, de még hónapok alatt sem, ezért írtam a címben, „nem lesz rá idejük”, mert annyi már nincsen, ami ehhez kellene.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr124503421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása