évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Magánvélemény

2012.06.05. 20:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Magánvélemény

 

   Attila, hun fejedelem emlékét, eredményeit, Árpád hősi halálát eredményező győztes pozsonyi csata dicsőségét eltemető, a magyarság egységét megrontó ármány, ezer éve dolgozik hazánkban. Sokszor a fű alatt, de egyre inkább nyíltan, a felszínen.

     Azt hihetnők, hogy ez a támadás, a magyarok ellen irányul. Ne áltassuk magunkat, nem csak ellenünk. Ez a támadás a világ minden népe, nemzete ellen, a világon egyedülálló rosszindulat megnyilvánulásaként, mindnyájunkat pusztít.

Ha tétlenek maradunk, a világ minden népére, nemzetére, aki nem hajtja önként a giotin alá a fejét, az vár, amit ma, a görögökkel akarnak művelni. A cionista, globalista hatalmi téboly, minden lehetséges akadályt el akar söpörni az útjából, lehetőleg a nemzetekkel, nemzetállamokkal együtt. Stratégiájuk Európa-szerte megnyilvánul, látható és nyilvánvaló. Fegyvertáruk az eu, az imf, és a fizikai erőszak. Beszivárogva a nemzetek közé, elfoglalják a vezető pozíciókat, kisajátítják az államhatalmat, és mint „nemzeti kormányok”, gyilkolják le a nemzeteket.

   Most, a görögöknél, megdőlni látszik ez a stratégia. A görög nemzet, ráeszmélt, hogy vérpadra hurcolják, és megvetette a lábát. Már elutasította a vazallus kormányt, és most, ismét választásra készül, melyen vélhetőleg, nemzeti, nemzettámogató kormányt választ. A hírek szerint, noha nincs legitim kormány, akivel egyezkedni lehetne, a pénzvilág, csendben, hatalmas pénzekkel tömte meg Görögországot, hogy a szűkebb látókörű választókat, kilóra megvásárolja. Nem bízva ennek sikerében, a terrorista fenyegetés sem maradt el.

Ha netán, nemzeti kormány alakul, annak áramszünetekkel, és egyéb ellehetetlenítő gáncsokkal kellene szembenéznie. Ezt, a pusztítók, azért tartják lehetségesnek, mert az imf nyomására, korábban, számos villamos erőművet privatizáltak. Ezek tulajdonosai, maguk a pusztítók, és társaikkal egyetértésben, vezényszóra leállítják erőműveiket, súlyos zavarokat okozva a görög idegenforgalomban, ami az ország legjelentősebb bevételi forrása.

Ezt, az övön aluli ütést, remélhetőleg kivédi az új kormány. Államosít minden stratégiai ágazatot. Ez egyben jó tanulság lesz a tőzsdecápáknak, hogy stratégiai üzemeket, soha, sehol, nem szabad megvásárolni, kisajátítani. A görög hadsereg, van olyan erős, hogy biztosítani képes, ilyen, és hasonló kormánydöntések végrehajtását. Ha ennek kapcsán, cionista agresszió érné a görögöket, annak beláthatatlan következményei lennének. Figyelemmel a nemzetközi, és európai erőviszonyokra, és a globalizmusnak, Európa lakossága által kimutatott, erőteljes elutasítására, ma nem működhet az a forgatókönyv, ami szerint, hamis fasisztázással, Európa népeit egymásnak lehet uszítani. Szerintem, aki ma, katonai agressziót kockáztat meg, bármely európai néppel szemben, az minden európai, és a világ minden jóérzésű népével, és azok teljes haderejével találja magát szemben. Csak remélhetjük, hogy nem kerül sor, erre az armageddoni küzdelemre, még akkor sem, ha a hősi halál szebb, a rabságban elkövetett öngyilkosságnál.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr224567675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása