évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kirekesztés elfogadhatatlan

2012.06.07. 08:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

  

   Harcolnunk kell az egységes emberi jogokért, minden állampolgárnak, a vezetésben, megfelelő képviseletéért. Különös öröm, amikor ezért, éppen egy kisebbség emeli fel a szavát. Ebben a témában komoly változások lehetőségére utal, amikor ehhez a véleményhez, az adott kisebbséghez nem tartozók is csatlakoznak. Aki figyel a közéletre, kénytelen látni, hogy ma, Magyarországon, döntési pozícióban, szinte kivétel nélkül, egy meghatározott kisebbség tagjai vannak. Túl azon, hogy helyesebb lenne, ha ez a megoszlás, a lakosság összetételének számaránya szerint alakulna, ebből a helyzetből, a gazdasági felemelkedés gátja is keletkezik. Óhatatlan, és természetes, hogy minden ember, előnyben részesíti döntéseiben, a hozzá faji, vallási, nemzetiségi vagy egyszerűen szimpátia terén közelebb állókat. Ez nem baj, sőt így helyes, és természetes. Fontos viszont, hogy ez az emberi tulajdonság, jó irányba befolyásolja, egy adott nemzet helyzetét, sorsának alakulását.

 Ez, csak úgy érhető el, ha törvényi keretekkel biztosítjuk, a lakosság számarányának megfelelő részvételét, az irányításban, a gazdaságban, és az élet minden területén.

    Különös örömmel tölt el, amikor ezt egy kisebbség szorgalmazza. Sok panasz forrása Magyarországon, némely kisebbségeknek, nem megfelelő elfogadottsága. Ha a kirekesztést, épp ez a csoport teszi a célkeresztjébe, az azt jelenti, jelentheti, hogy az adott kisebbség is megértette, elutasítottságát kizárólag, saját helytelen magatartásának köszönheti. Együtt kell dolgoznunk a számaránynak megfelelő képviseletért, minden jóérzésű magyar állampolgárral.

Ebben az együttműködésben létrejöhet a megfelelő képviseleti arány, megszűnhet a magyarság kirekesztettsége a vezetésből, és ezzel együtt, az eddigi kirekesztők negatív megítélése is.

   A felemelkedés, az országos bőség, az azonos mérce, az egyenlő jogok és kötelességek, csak így alakulhatnak ki. Minden kezdeményezést üdvözölnünk kell, ami a kirekesztés megszüntetéséért indul, különösen akkor, ha ez, épp, egy kirekesztő kisebbség kezdeményezése.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr914570806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása