évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A hazugság foka.

2012.06.21. 08:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 Ami ma, a világban zajlik, és látszólag mindenki által elfogadott, az a hazugságnak egy olyan foka, amit a világnak, a földön élő emberiségnek, mind összesen egyetlen szűk csoportja hajlandó kitalálni, és véghezvinni.

    Ez a néhány millió ember tervezi, hat és félmilliárd ember kiirtását, és a megmaradó félmilliárdnak, rabszolga szintre való süllyesztését. Ezt már mindenki tudja, és tudhatja, hiszen, néhány hazug „jóságos” intencióval együtt, kőbe vésve közszemlére tették Amerikában: „Tartsd az emberiség létszámát ötszáz millió alatt”. Az „utsítás” semmilyen magyarázatot nem igényel. Annyira egyértelmű, mint ha isteni kinyilatkoztatás lenne, holott, mindössze ennek, a maroknyi semmirekellő csoportnak a szándéknyilatkozata.

     Nem lehetnek olyan sötétek, hogy hitük szerint ezt végre is tudnák hajtani. Nem is így gondolják. Az a hatalom, amiről azt hiszik, hogy fenntartás nélkül kiszolgálja őket, az is, a megsemmisítendő emberekből áll. Cirka egy óra alatt válhat, a legelszántabb, legkiképzettebb, és legvérszomjasabb ellenségükké.

Ehhez, egyetlen dolognak kell megtörténnie, meg kell, szűnjön, a hamis pénz felhasználhatósága. Ez a póráz az, és egyben szájkosár, aminek segítségével, jóravaló, jóhiszemű embereket, aljas cselekedetekre képesek kényszeríteni.

Ezt ők is tudják. Mindent meg is tesznek, hogy a hamisított pénzük értéktelensége, napvilágra ne kerüljön, mégis ennek vagyunk tanúi manapság.

Nem képzelik, hogy mindenkit kiirthatnak. Pontosan tudják, nincs hozzá erejük.

Tudják, életveszélyes hazárdjátékot játszanak, de a rablott vagyonukat, és hazudott hatalmukat, az életüknél is többre tartják. Valójában nem is fenyegeti őket komoly veszély, mert évezredes stratégiájuk, megóvja őket a kipusztítástól.

Ahogy az emberi szervezetben, nagy biztonsággal élősködik a galandféreg, ők is átvették a technikáját. Minden népbe, nemzetbe beépültek. Ha véletlenül, a természetes folyamatok során, egy részük napvilágra kerül, és a gazdanép kitépné őket a szervezetéből, mindig akad, egy beszakadó horgas fej, amiből több-kevesebb idő után, képesek visszaépíteni teljes élősködő rendszerüket.

    Ettől hiszik azt, hogy megkerülhetetlenek.

Súlyos tévedés. Igaz, erőszakkal nem lehet eltávolítani, megsemmisíteni őket, de meg van a terápia, amivel eltávolíthatók. Ez a terápia, a munka. Ahol ezeknek dolgozni kell, onnan fejvesztve menekülnek, mint a patkányok a süllyedő hajóról. Nem a léket keresik, hogy betömjék, mint a dolgozó matrózok, csak menteni próbálják a szaros irhájukat. Az meg sem fordul a fejükben, mert odáig már nem ér fel a gondolkodásuk, hogy a nyílt vízen, több száz mérföldre minden szárazulattól, egyedül a hajó (egy-egy nemzetállam) megmentése jelentheti a túlélésüket. Ehhez, némi jóravaló ész, és némi emberség szükségeltetne, amivel ők, nem rendelkeznek.

    Kiirtásunkat, megsemmisítésünket sem saját „kivitelezésben” tervezik.

Ahogy láthattuk már a világháborúikban, vagy mostanában a szíriai, líbiai eseményekben, úgy gondolják, (és néha be is jön nekik) hogy összeuszítva az embereket, majd mi, szépen és önként kiirtjuk egymást, és miután már erőtlen, kivérzett tetem vagyunk, végezetül, győzelmi tort ülhetnek felettünk.

   Már nem fog menni!

Az „áfiumuk” ellen való orvosság, a teljes és tökéletes kirekesztés.

Ezért kapnak idegbajt, pl. Magyarországon,  Horthy eszméinek rehabilitálásától.

Horthy, nem akarta kiirtani, sőt, karhatalommal védelmezte, miközben az élősködésből kirekesztette őket. Ez a megoldás. Ahol kidobják őket a hatalomból, a jól fizető improduktív állásokból, az ítélkezésből, hogy csak és kizárólag produktív munkával legyenek képesek önmaguk fenntartására,

onnan, mint már írtam, elmenekülnek. Számukra szégyen dolgozni.

A teljes, és tökéletes kirekesztést, csak az a közutálat képes megvalósítani, aminek kialakulását mostanában egyre inkább panaszolják.

Sokat tesznek is ennek a folyamatnak a lassításáért, kevés eredménnyel.

   Most láttam egy listát, a hajdani magyar termékek gyártóinak jelenlegi tulajdonosairól. Van abban olasz, német, francia, holland, sőt mégy cseh, és lengyel tulajdonos is. Ezt, azért szivárogtatják ki, hogy ne őket, hanem más nemzeteket tegyünk felelőssé, a kialakult helyzetért. Azt hiszik, mindenki olyan hülye, nem tudja, hogy ezek a tulajdonosok egytől egyig, a más nemzetekbe beépült, közülük való élősködők.

Nem árt ezeket a dolgokat tudni, és figyelni rá, különösen a választásokon.

Béla László

 

http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/947

 

https://www.youtube.com/watch?v=89zebqTP7mg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr134602024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása