évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A lelkiismeret…

2012.07.16. 15:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    Ez, az átlagember számára, Isten áldása. A súlyosan vétkezők számára Isten büntetése, de a legszörnyűbb vesztesség annak, akinek nem adatott.

   Természetesen, lehet emberihez hasonló életet élni lelkiismeret nélkül is, de ez, a saját entitásunk elleni súlyos merénylet.

Miért?

Mert a lelkiismeret az emberi entitás hibáinak korlátja. Ez, a bennünk élő Isten halk szava, ami kijelöli számunkra azt a keskeny ösvényt melyen jó szívvel járhatunk. Szelíden figyelmeztet, ha letérni készülünk róla, és elviselhetetlenül mar belénk, ha szarvas hibát követünk el. Ez egyszerű okból, az ember, nagyon súlyos hibákat nehezen követ el. Aki mégis beleesik, azt gyötri a lelkiismeret, és egész további élete során szenved elkövetett hibájának emlékétől. Szörnyű lehet így élni. A náci-vadászok, szembe mennek Isten akaratával, mert halálba kergetik a bűnösnek gondolt embereket. Ha ezek az emberek, valóban bűnösök, akkor a lelkiismeretűk gyötrelmeitől szabadítják meg őket. Ha nem, akkor a tevékenységük közönséges gyilkosság, még hozzá a legaljasabb, lelki terrorral elkövetett. Ha bűnös, de soha sem gyötörte a lelkiismeret, akkor pedig közülük való, mert ilyenre egyedül ők képesek.

    Hallatlan mennyiségű és súlyú bűnt halmoz fel élete során, aki lelkiismeret nélkül él. Azok az emberek, akik megszervezték a wtc-tornyok felrobbantását, majd 3000 amerikai szándékos legyilkolását terroristákra fogták, hogy kirobbanthassák épp áhított háborújukat, mentegethetetlen tömeggyilkosok.

Eszükbe sem jut aggódni emiatt. Sőt, ma Iránra fenik a fogukat.

   Ha nem ismerném a tornyok történetét, elképzelhetetlennek tartanám a hozzám a közelmúltban eljutott forgatókönyvet. Ezt és a hasonlókat, minden lelkiismerettel élő ember azzal utasítja el, hogy ilyen aljasságra, ember rá nem vehető. A tornyok világítottak rá, hogy sajnos, ez a megállapítás téves. Nincsen olyan szintű aljasság, amire bizonyos emberek hajlandóak ne lennének, sötét terveik végrehajtásához.

   Miről szól a forgatókönyv?

Irán megtámadásának „indokolt” lehetőségéről. Köztudott, és Izrael nem is titkolja, nagyon szeretné Iránt megtámadni. Ezzel, könnyűszerrel kirobbanthatná a III. világháborút, hiszen a nagyhatalmak, megosztottak a kérdésben. Egyenlőre az okot keresi. Nyomós ok nélkül, nem meri elkövetni az agressziót, mert megfelelő előkészítés nélkül, az ilyen agresszió, néhány órára csökkenthetné a túlélését.

        Zsidajaink a következő tervet eszelték ki.

Megtervezték úgy az olimpia logóját, hogy sátánista szimbólumokat, és a „zion”

Szót sugalló grafikát tartalmazzon. El is érték, hogy Irán tiltakozzon, sőt, kilátásba helyezze, hogy egy nyilvánvalóan cionista rendezvényen részt sem vesz. Eközben a háttérben megy a duma, hogy Iránnak atomfegyvere van, vagy azt készül gyártani. Az a duma is megy, hogy az olimpiát, atombombával fogják megtámadni, többszázezer ember halálát okozva. Ha elkezdődnek a játékok, és minden szem az olimpiára szegeződik, Izrael, egyszerre lő ki atomrakétákat Iránra és Londonra, majd azzal eteti a világot, hogy Londonra Irán lőtte az atomot, válaszcsapásként. Ezzel szinte igazolná, hogy Iránnak atomfegyvere van. Ha ezt a világ benyeli, Izrael túlélheti az agressziót, sőt, sikerült kirobbantania a III. világháborút.

  A terv, amellett, hogy nagyon aljas, nagyon kockázatos is. Ha a világ, leginkább az angol katona rájön, hogy családját Izrael irtotta ki, lehet, hogy minden parancsnoki utasítás ellenére, vagy éppen arra, fél órán belül megsemmisíti Izraelt. Hiába az óvóhelyek, nem csak a lakosság esik áldozatul.

A tömeggyilkosság, ha napvilágra kerül, olyan indulatokat fog kiváltani, hogy a sugárzás ellenére, önkéntesek fogják kifüstölni a felelősöket a patkányjukakból.

    Sajnos, a mentalitást ismerve, nem zárható ki, egy ilyen forgatókönyv léte, sem a végrehajtásának kísérlete sem.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr854660084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása