évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

És még ők csodálkoznak?

2012.07.24. 18:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

   Az arcátlanságnak is van olyan mértéke, melynek megtapasztalása, már sokakban fizikai fájdalmat okoz. Ez a fizikai fájdalom, nyilvánvalóan ellenérzéseket fog kiváltani, amit antiszemitizmusként definiálnak, mintsem, önvédelmi reakciókról beszélnének.

  Mik jelenthetik, az arcátlanság reakciókiváltó megnyilvánulásait?

Számtalan példát lehetne említeni, de nézzünk csak néhányat közülük.

Kergetnek, zaklatnak, bűnösséget kimondó bírói ítélet nélkül, bűnösként kezelnek, idős magyar embereket, 50 évvel ez előtti feltételezett cselekedeteiért.

Mindezt úgy, azzal együtt ismerve, hogy a másik oldalon, az üldözők között, dicsfényben tündökölhetnek, tavalyi, és tegnapi tömeggyilkosok, terrorbombázásra, fegyvertelenek lemészárlására, védekezésképtelenek hajlékainak lerombolására parancsot adó, és azt végrehajtó terrorista pribékek.

   Felháborodnak a német bíróság ítéletén, ami testi sértésnek minősíti a körülmetélést, holott, az vallási hagyomány.

  Hol?

Van a világnak olyan része, ahol a lopást végtaglevágással díjazzák. Érdekesen, nem az a következmény, hogy félkarú emberek rohangálnak, hanem az, hogy nem lopnak. Ha valaki nem akarja kitenni magát ennek, olyan helyre kell települjön, ahol ez nem szokás. Ha valaki Európába jön, tudomásul kell vennie az itteni szokásokat.

Ha nem akarja tudomásul venni, ne jöjjön Európába. Nem gerjesztene antiszemita indulatokat, ha a német döntés hatására, a németországi zsidóság, sértettségében, pánikszerű sebességgel elhagyná Németországot. Otthon, szabadon metélheti, amit csak akar, de ez Európa! Ha elmenne az arabok közé, nagyon könnyen megeshetne, hogy egy két karja nélkül menekülhetne haza.

Nincs olyan nép a világon, aki elvárhatná, hogy az egész világ, hozzá alkalmazkodjék. Ennek, még az elvárása is sértés, mindenki mással szemben.

   Magyarország is európai ország. Megvannak a hagyományai, és az elvárásai állampolgáraival, és állampolgárainak, államukkal szemben.

Nálunk pl. hagyomány, hogy iskoláinkban magyar írókat is oktatnak. A magyarok ezt várják el az iskolarendszertől, az államtól. Amikor ez megvalósul, akkor akad egy jelentéktelen kisebbségnek egy arcátlan szervezete, aki nyilatkozni mer hírszolgálatoknak, miszerint utasítani fogják, „ők” az oktatási minisztert, hogy tiltsa meg, pl. Vass Albert műveinek oktatását, a magyar iskolákban. Aki nem ismeri, az írónak, a „patkányok honfoglalása” című meséjét, az nem tudja, nem érti, hogyan merészelhet egy jelentéktelen számú kisebbség elvárásokat támasztani a többséggel szemben. Akinek sérelmes, hogy a magyar iskolákban magyar írókat oktatnak, egyáltalában nem kötelező a gyermekét magyar iskolába járatni. Egyébként, (csak a gyengébbek kedvéért)

Nagyon szűk látókörű, ostoba ember az, aki azt hiszi, hogy ha az iskolai tananyagból sikerül száműzni az igazságot, akkor az örökre rejtve marad. A magyar gyermekek, magyar családokban élnek, és amit az iskolában kényszerűen elhazudnak a tanárok, arról a szülők révén, eljut az igazság a fiatalokhoz. Eljutott a világháborúkkal, Trianonnal, a privatizációval kapcsolatban is. Nem kell ahhoz Vass Albert, hogy a magyarok, és a fiatalok tudják, ki áll Magyarországon a tisztességtelenségek, és a belső ellentétek hátteráben.  Ebből az országból szabadon el lehet költözni, épp úgy, mint Németországból. Aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy Európában, ezen belül pl. Magyarországon él, és itt olyan a helyzet, amilyet a magyarok látnak jónak, az költözzön el.

  Ha nem költözik, ez akkor is nagyon régen Magyarország, és még beláthatatlan ideig az is marad. Erre,m több ezer éves történeti bizonyíték áll rendelkezésre, a magyar nemzet maga, a puszta létével, minden ellenkező törekvés ellenére.

 

Bála László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr494675637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása