évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ami látszik, és amit láttatnak…

2012.08.07. 00:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ami látszik, és amit láttatnak…

  Nem mindegy, hogy mit lát az állampolgár, hiszen a hatalom léte, vagy veszte, az állampolgár kezében van. Sokan gondolnák, hogy ez, talán a választásokkor igaz, egyébiránt, más időkben, csak népbutító szlogen. Hatalmas tévedés. A hatalom, mindig a tömeg kezében volt, van, és lesz. Ha egy nép akarja, szempillantás alatt döntheti meg, bármilyen diktátor hatalmát. Természetesen, egy ügyes, és eléggé aljas hatalom, egy egész népet, egyenként, vagy kis csoportonként képes a giotin alá cipelni, ha a nép lemond a hatalmáról, és nem gyakorolja azt. A népi hatalom gyakorlásának, nagyon széles spektruma létezik.

Kezdődik ez az általános választójoggal, amit a mai diktatúra igyekszik a maga javára megnyírbálni, de ezzel egyáltalában nem ér véget. Ha a választásokon sikerült a népet becsapni, és olyan teljhatalmat szerezni, amivel élve és visszaélve a felhatalmazó nép kivégezhető, ez sem jelenti azt, hogy az a hatalom bármit megtehet. A hatalom, minden felhatalmazással együtt, és akár annak ellenére is, a nép kezében van. Képes gyakorolni, a tüntetésektől, a népszavazáson át, a polgári engedetlenségtől, egészen az 56-os lincselésekig. Mindez attól függ, a nép által létrehozott hatalom, mennyire támadja meg, és mennyire erőszakos módszerekkel, a népet, amelyre önmagát alapozni szeretné.  Ez egyszerű okból, minden épeszű hatalomnak fontos, miként vélekedik róla a nép.

Ez motiválja a Viktort, amikor őszinteségi rohamában egyenesen beszél az unio kártételeiről, gazdasági pusztításairól, és politikai zsarolásairól. Ez, teljes bizonyossággal, örömmel tölti el a népet, hisz láthatja mindenki, hogy a vezetők is tisztán látnak, és a nép nézőpontjából tájékozódnak. Nincs is ezzel baj.

Ha valamivel baj van, akkor azzal, hogy mindezt tisztán látva, az ország pusztítók érdekei szerint cselekszenek. Minden idegen előretörést a magyarság pénzével, vagyonával támogatnak, és minden magyar kezdeményezést, az internacionalista bankrendszer terhével terhelnek meg.

    Hogy a nép szemébe port hintsenek, látványosan kipecáztak egyet, a  nyilvánvalóan korrupcióra épült szervezetek közül. Most, áldozatul vetették, keserves vesszőfutásra ítélték, hajdani kenyeres pajtásukat, védett játszótársukat.

A magyarok butábbja, ennek még örül is, gondolván, itt rend lesz, lám, a legmagasabb szintekig eljutnak a nyomozás szálai. Nameg úgye, legédesebb öröm a káröröm, mert abban, egy szemernyi irigység sem találtatik.

    A többi figyel, és látja, hogy ez egy gazdasági lépés. A kormány, élve a lehetőséggel, az ellentétes, a hatalomból most általuk kirekesztett csoport, pénzügyi forrásainak egyikét támadta meg, és likvidálja. Ez a szervezet egyáltalán nem egyedi. Ilyenekből áll ma Magyarország. Minden hatalmi ágnak, meg vannak a csápjai, a társadalom fosztogatására, a politika támogatására és befolyásolására. Eddig, hallgatólagos megállapodás alapján, a hatalmon lévők, soha sem bántották a hatalomból kiesettek szervezeteit. Ezt a politikai zsiványbecsületet rúgta most fel, a kétharmadtól megszédült kormány. Azt hiszi, hogy szabad kezével, képes úgy megváltoztatni a magyar állapotokat, hogy őt, soha többé, ebben az országban, felelősségre vonni, vagy a holdudvarát megnyirbálni, nem lehet.

Ez hatalmas tévedés, mert mint már írtam, a nép, bármit megtehet, és bármire képes is, amit igazán akar. Nem véletlenül erősödik az a szemlélet, hogy aki az elmúlt 50 évben bárminemű közdöntést hozhatott, bármilyen politikai, rendőri gazdasági, jogi, bírói hatalmat gyakorolt, azt a következő ötven évre, mindezektől törvénnyel el kell tiltani. Csak így lehet felszámolni a pusztító kapcsolatrendszereket kivétel nélkül. Így lehet, a magyar ember kezébe munkát, becsületes kenyeret adni. Így lehet elkerülni, az olyan visszaéléseket, ami Érden folyik. A sokat átkozott Kádár korszakban, fontos volt, hogy a nép otthon érezze magát a hazájában. Szabályos programok folytak azért, hogy a gazdaságosan nagyüzemileg nem művelhető területek, zártkertekként az állampolgárok kezébe kerüljenek. Ily módon bekerülve a termelésbe, javítsák az ellátást, lefelé vigyék az árakat. Ez a helyzet, most, iszonyúan csípi az élelmiszerellátás központosításáért harcoló rablóbanda, a nép kiéheztetésére blazírozó konszernek szemét. Kitalálták, hogy az ötven év alatt kialakított zártkerteket, most el kell venni a használóiktól, mert ott izraeli lakóparkot muszáj építeni.

Tényleg muszáj?

Egy frászt. Izraeli lakóparkot, a nevéből is tudottan, izraelben kell építeni.

Ott és csakis ott! Mint a matematikában. Nem Gázában, nem Palesztínában, de főként nem Pannóniában, Hungáriában, Magyarországon, a Kárpát-medencében.

Ma  „a honfoglaló” izraeliek, jogot formálnak a magyarok kertjeire. Tény, hogy a Kádár korszakban is jelentős befolyással rendelkező „elő-izraeliek” már akkor megvetették a mai erőszak ágyát azzal, hogy az állam, ezeket a területeket nem tulajdonba, csak bérletbe adta. Ma a területrablásnak így nincs jogi akadálya.

A kérdés csak az, a harminc éves művelés, vagy a „nekem kell” alapít e erősebb jogot.

A kérdés nyilvánvalóan költői, a rá adható válasz, senki előtt sem kétséges.

Hogy a városi vezetés ezt nem tudja, nem veszi, vagy nem akarja figyelembe venni, ez mögött pénz, vagy egyéb vállalhatatlan erő áll. Az ilyen vezetés megérett az elkergetésre. Aki ma a zártkerteket veszi el a tulajdonosaiktól, az holnap, és néhány millió dollár múlva, az érdi lakosok házait, üzleteit fogja ugyanígy kiárusítani. Minden bizalomra érdemtelen.

Nem lehet leváltani?

Nem! de ez az érdiek ügye először.

Győrből, Pápáról, Pécsről, Mohácsról, Pestről, Szegedről, Egerből, Debrecenből, nem lehet elkergetni a magyar választók ellen fordult érdi vezetőket. Ez az érdiek joga, és kizárólagos lehetősége. Azt viszont senki ne mondja, hogy ott, a helyiek, ha akarnak, nem tudnak olyan nyomást gyakorolni a hatalombitorló, bizalomvesztett vezető testületekre, hogy azok azonnal meg ne bánnák, hogy valaha is közhatalomra pályáztak, és önként, dalolva fel nem oszlatnák magukat. Ha mégsem, és bármiféle erőszak támadna a kérdés felett, akkor majd jön, és jöhet a segítség, Győrből, Pápáról, Pécsről, Mohácsról, Pestről, Szegedről, Egerből, Debrecenből, és az ország minden részéről, hogy megvédjék a magyarok tulajdonát a rabló betelepülőktől. Ez nem Paleasztína, ahol karhatalommal biztosított buldózerrel lehet letarolni családok hajlékát, kitépni a vérrel verejtékkel nevelt életet adó fákat. Ez még Magyarország, és nekünk, magyaroknak kell megvédenünk, hogy gyermekeinknek is hazája legyen és lehessen. 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr784699395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása