évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Napi hírek-és a mögöttes tartalmak

2012.08.16. 19:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Napi hír, hogy Amerika leállította 5db atomerőművét a napokban. A lépés ellentmond a racionalitás egyik oldalának, hiszen egy nehezen kimeríthető energiaforrást szorít vissza, egy fogyóban lévő javára. De más szempontok fontosabbak lehetnek a döntéshozók számára.

   

  Néhányan úgy gondolják, hogy a kormány, természeti katasztrófáktól, (Fukusima) „terrortámadásoktól” (akár belsőtöl is mint a toronyrobbantás)

tartva, a lakosság sebezhetőségét csökkentendő, elővigyázatosságból cselekedett.

Én meg azt gondolom, hogy sem az amerikai, sem más globalosta (internacionalista cionista) befolyás alatt álló kormány, nem törődik azzal, hány polgári lakosa pusztul el, sőt…

Az atomerőművek leállítása mögött, sokkal inkább az olaj-lobbi erőszakosodása áll.

Gusztustalan profitéhségük kielégítésére folyamatosan emelt olajárak, az olajfogyasztás csökkenését váltották ki. Így, az emelt árak ellenére, csökkent a bevételük. Az olajárak felemelése, a piaci túlkínálat elkerülésére, valahogy rá kell kényszeríteni az emberiséget, kilövik hát az atomerőműveket zöld dumával, és máris többszörösére nő a fosszilis energia igény. Egyszerű ez mint a pofon.

Olyan, mint a széndioxid kvóta. Kinek fizetjük? A „világrendőrségnek”,.

Az ki??? Kinek jelent? Kikből áll? Létezik ilyen vagy csak cionista lidércnyomás?

Vannak kérdések, csak a válaszok váratnak magukra, de már nem sok ideig.

Más.

 

 

KANADÁT KIHAGYTÁK, OTT 86 CENT 1000 LITER VÍZ .

Megdöbbentő!

Tárgy:
3 dollár egy köbméter víz Magyarországon.
Röhej, Afrikában fél dollár, nálunk 3 dollár egy köbméter víz.
Az alábbi statisztika talán gondolkodásra késztethetne mindenkit!
Víz!
Néhány adat a NatGeo-ból:

USA legmagasabb vízdíj: San Diego 1,65 USD
Ausztrália legmagasabb vízdíj: Sydney 1,61 USD
Japán: Kumamoto 1,04 USD
Ázsia: Szingapúr 0,61 USD
Afrika: Windhoek 0,42 USD
Európa: Budapest 2,89 USD

Más európai városok:
Róma: 0,50 USD
Amszterdam: 0,93 USD
Írország: 0,00 USD
Spanyolország: 0,62 USD
Finnország: 1,22 USD
UK: 1,46 USD

Ami közelít hozzánk:
Belgium: 2,37 SD
És találtam mégis egyet, ami magasabb:
Dánia: 3,43 USD

Azonnal elkergetni a betolakodott; vízkimérő; idegen cégeket!
(Ahogy Pécsen is tették!)
És azonnal számon kérni azokat a hazaáruló magyar politikusokat, akik
eladták a vízvagyonunkat!

A NatGeo. legújabb számában a 88. oldalon található benne egy
statisztika a
világ városaiban 1 köbméter vízért fizetendő vízdíjról.

Szerinted hol a legmagasabb ez a díj?
MAGYARORSZÁGON!

Döbbenetes.
Mi a fene folyik itt?

Nem Magyarország alatt található az egyik legnagyobb édesvíz lelőhely?

Döbbenetes!

Megint más.

Ezeknek van bőr a pofájukon!

  Mai hír! 67 tonna élelmiszert koboztak el ma „hatóságaink” a nagybani piacon.

Hogy miért, azt csak sejteni lehet. Nem nagy a valószínűsége annak, hogy romlott, fogyasztásra alkalmatlan termékek lettek volna, hiszen ilyet kereskedő nem vesz meg, önvédelemből sem. Sokkal inkább a származási papírok körül keresett és talált „szabálytalanságok” vezettek erre az eredményre. A hangoztatott ok, a fogyasztók védelme, de mi a valódi ok?

Az élelmiszer monopólium kiépítésének erőszakos megnyilvánulása, a hazai kereskedelem ellehetetlenítése, a multik kimondatlan támogatása, az áremelések lehetőségének, áruhiánnyal történő megteremtése. Ez a valódi ok.

 

Ilyen árupogromot, élelmiszerpusztítást (mert az elkobzott árut megsemmisítették) végrehajtani egy országban, ahol gyermekek éheznek, a legaljasabb merénylet a nép ellen. 67 tonna azaz hatvanhétezer kg, az hatvanhétezer magyar család hiányát enyhíthette volna. De nem! Azt meg kell semmisíteni, nehogy jól lakhassanak a magyar gyermekek belőle, mert akkor a szülők, nem veszik meg a megemelt árú élelmiszereket. Ez annyira aljas húzás, hogy a kiagyalói, az elrendelői, és a végrehajtói is megérdemlik a húsz évet érte. Ma még nincsen Magyarországon bíróság, aki kimázsálná, de lesz.

Mi lehet erre a reakció?

A nagybani piac, kávézóvá, belmagyar tőzsdévé alakul. senki egy deka árut oda nem visz. Találkoznak a termelők a kereskedőkkel, megkötik az üzletet, és egyből a boltokba szállítják az árukat. Ha ezt is ellehetetl4nítik a területen akkor mindez áthelyeződik a „Rákos mezejére” vagy bármilyen helyszínre. Az élet helyet követel, és talál is magának. A magyarok között különösen.

Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek, ez az én véleményem.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr974716362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása