évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Javaslat, a gondjaink megoldására (vendéganyag)

2012.09.13. 04:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

    Azonnal, elöljáróban meg kell mondanom, az efféle javaslatokat elutasítom.

Szerintem ez nem a nép, sokkal inkább a népellenség álláspontja, aki akkor értékeli jónak az ország helyzetét, ha az minél rosszabb.

   Nem állítom, hogy a lakóterületeken, nem kellene kirekesztéssel, a barátságosság minden jelének megvonásával figyelmeztetni a választóik érdekeit eláruló fideszes képviselőket, de a levadászásukat kilátásba helyezni, vagy bárkit arra bíztatni, szerintem megengedhetetlen.

    Hogy mégis közzéteszek egy ilyen írást, egyszerű oka van: ki akarom fejteni az ellenvéleményemet, hogy némiképp tompítsam annak bomlasztó hatását.

Mi az, ami miatt feleslegesnek, veszélyesnek, és kerülendőnek tartom, az ilyen gondolkodásmódot?

  • Mert nem vagyunk olyan sokan, hogy egymást kezdjük el irtani, bármennyire szeretnék is ezt ellenségeink.
  • Mert meggyőződésem, hogy a fidesz színekben politizáló képviselők döntő többsége nem ért egyet a nép sanyargatásával. Szavazógépként való használatukat, csak pártjuk erőszakossága, diktatórikus belső rendje teszi lehetővé, amivel egyesek nem tudnak, mások nem mernek szembeszállni.
  • Igaz, hogy ez egy szégyenletes gyávaságra utal, ami sem Dózsa, sem Rákóczi idejében, sem a világháborúkban, sem 56-ban nem jellemezte a magyarokat, de ez, most az „elit” divatjává vált. Ezért levadászni őket, indokolatlan hiba lenne.
  • Tudom, hogy minden képviselő, a saját biztos egzisztenciáján túl, a nemzet szolgálatának szándékával vállalta a közszereplést. Előlegeznünk kell annyi bizalmat, fel kell tételeznünk annyi éleslátást róluk, maguk is látják, milyen rondán csőbe húzták, mire is használják őket.
  • Ők az egyetlen társaság, akik a süllyesztőbe küldhetik ezt a megszorító áremelő, hazug indokok mögé rejtőző, fosztogató kormányt. Meg kell értenünk végre, képviselőink nem az ellenségeink, hanem a szövetségeseink, akkor is, ha ma ellenségnek tűnnek. Ha egyszer felülkerekedik bennük a magyar, és nem attól félnek, hogy éhen hal a család, ők hozhatnak földrengés szerű változást, amibe még az EU. is megremeg. A hatalom, minden más híreszteléstől eltérően, az ő kezükben van. Ha egyszer, a kormány valamely elszállt javaslatának szavazásakor, a megkövetelt igen helyett, 160 nem jelenik meg, a kikiáltónak, és a kormánynak is az arcára fagy a mefisztói vigyor, de ennél többet nem tehet. Ha ez néhányszor megismétlődik, 25 százalék szavazó ide, parlamenti kétharmad oda. mehet a kormány a levesbe. Ha akad a Viktornak alteregója, vagy olyan politikus, aki még egyszer hajlandó vele együttműködni, alakíthat új kormányt. Ha ez is az eddigi, elfogadhatatlan, idegenbérenc irányt követi, ezt is leszavazzák, akkor bizony új választásokat kell tartani, amivel ismét a nép kezébe kerül a hatalom, egy rövid időre, és az ország, nem Vásárhelyből áll.
  • Ezért nem levadászni, hanem szeretettel, és szigorral felvilágosítani kell a képviselőket.

Mindezek után álljon itt a javasolt megoldás, amit szerintem minden humánus ember elutasít.

 

 Meddig elég a nyugdíj??? Van megoldás!



*_Napi 8500 Ft egy fogvatartott költsége._*

_*Gondolt-e már arra,hogy meddig lesz elég a nyugdíja? * _*Itt jön egy
megoldás!* *Maga sajnos egy betegeskedő nyugdíjas és az önkormányzat azt
mondja, hogy nekik nincs elég pénzük önt egy öregotthonba elhelyezni Mit
csinál erre fel?*

*_A mi tervünk így néz ki :_*

*Mi adunk magának egy fegyvert és 4 töltényt, kettőt felhasznál egy korrupt
önkormányzati képviselő elintézésére, kettőt pedig egy bűnöző, illegális
bevándorló kikapcsolására.* *Persze ezek után, az világos, ön börtönbe
kerül!* *De !!!!!

Ott biztosítva van:*

*   - naponta 3 x étkezés
     - egy tető a feje fölött
     - központi fűtés
     - légkondicionálás + orvosi ellátás
     - új szemüveg és fogpótlás
     - új csípőprotézis-átültetés és minden más, amire szüksége van.
     - a rokonok annyiszor meglátogathatják,ahányszor akarjak!!*

*_És ki fizeti ezt ki ?
Ugyanaz az önkormányzat, aki magának azt mondta, hogy nincs pénze az
öregházra.
Mivel ön most börtönlakó, nem is kell adót se fizetnie !
Hát nem egy nagyszerű ország, ahol mi élünk???

 

Érdemes a dolgokat alaposan átgondolni, békésen, de határozottan kifejezni szándékainkat, és bízni, választott képviselőink józan ítélőképességében, nemzeti érzésében, és önvédelmi reakciójában, ami egy csapásra helyre teheti ennek a kibillent országnak a sorsát.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr184773945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása