évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Visszaüthet a bokszzsák...

2012.09.20. 22:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

Visszaüthet a bokszzsák...

    Attila hun fejedelem meggyilkolásával, a magyarság, elveszítette európai hegemóniáját, az európai népekre gyakorolt különleges hatását. A hun birodalom, mint az ókor legnagyobb birodalma, annak köszönhette nagyságát, hogy mentes volt az erőszaktól. A hunok/magyarok hódítása abban állt, hogy a „meghódítandó” néppel egyetértésben, megtárgyalták, nagyobb biztonságban, garantált békében élhet az adott népcsoport a birodalom részeként, mint, a  birodalmon kívül. Ezért a biztonságért cserébe, az alkotó népek vállalták, hogy hagyományaikat, szokásaikat megőrizve, addigi életstílusuk megváltoztatása nélkül élve, részt vállalnak a birodalom fenntartásában. Tették ezt, javaik egy részének felajánlásával, de szükség esetén, a hun parancsnokság alá rendelt karhatalom kiállításával, a közös haza védelmében. Ennek ellenére, nem volt uralkodó, és kiszolgáltatott, leigázott nép a birodalmon belül. A hun birodalmat az önkéntesség, a szeretet, egymás kölcsönös megbecsülése jellemezte, és tette olyan naggyá, amilyen lett.

   Az ősi hun birodalom árnyékában alakult, és erőszakosan terjeszkedő római birodalom, egészen más elvi alapokon állt. A római hódítást, a légiók általi kíméletlen mészárlás, az adott terület lakosságának megfélemlítése vezette be, ezt követően, a római urak, római törvények alapján, maximálisan kifosztották, a

megfélemlített, és folyamatosan rettegésben tartott lakosságot. Egészen nyilvánvaló, hogy erősen eltérő, a vezetésnek, a lakosság általi támogatása, az egyik, és a másik birodalomban. Természetesen, a római erőszak is képes egységet teremteni, terjeszkedni, a rettegés keretei között. Ezzel a lehetőséggel élve kezdte el kóstolgatni Róma, Attila birodalmát. A válasz kijózanító volt.

Attila válaszcsapását követően, csak Leó pápa személyes kérése tudta elhárítani, több olasz nagyváros hunok általi feldúlása után, Róma, megsemmisítő ostromát. Ettől kezdve, egészen István királyig, Róma, adót fizetett a magyaroknak.

    Ez a hatalmas presztízs, és gazdasági vesztesség predesztinálta a római vezetést Attila megmérgezéses kiiktatására.

  A hun/magyar birodalom, ezzel összeomlott. Területe a Kárpát-medencére korlátozódott, de államisága, jogfolytonossága, európai döntő befolyása, a római adók beszedésének joga, nem szűnt meg. Ez vezetett a Római Birodalom gigászi erőfeszítéséhez, amelynek eredményeképpen 907-ben, a kor legnagyobb, százezer fős hadseregét küldte a Kárpát-medencébe, a magyarság megsemmisítésének nyílt parancsával. Csúnya fiaskóba dőlt a próbálkozás. Az Árpád fejedelem vezette szakrális magyar állam hadereje, megsemmisítő vereséget mért a két és félszeres túlerővel támadó német-római seregre.

Az erőszakos Róma számára, ezzel vált nyilvánvalóvá, hogy a magyarság, katonai erővel nem megsemmisíthető. Megsemmisítésére, csak a fondorlat lehet alkalmas, a belső árulás, a hitszegés semmisítheti meg. Ettől kezdve a nyugat ezt az utat járja. Ennek első lépése volt, az őskeresztény magyarságnak, a római hitre való áttérítése. Ezt vállalta be Vajk, a hatalomba segítéséért cserébe. Így lett belőle István király, utóbb nagyon hirtelen, Szent István. Mindezért vállalta, hogy megsemmisíti a magyar történeti emlékeket, betiltja a rovást, kivégezteti a magyar elitet, (táltosokat, igriceket stb.) és kegyetlen vasszigorral elterjeszti a római kereszténységet. Mindezeket, több-kevesebb eredménnyel végrehajtva, az addig Európa meghatározó hatalmát, erejét jelentő magyarságot, az őskultúra hordozóját, bokszzsákként függesztette fel Európa mennyezetére. Ettől kezdve a talaját vesztett magyarságon, bárki üthetett egyet, akit erre sodort a szél. Ezt tették a tatárok, a törökök, a Habsburgok, az oroszok, de leginkább a magyarság közé ékelődött kiválasztottak. Igaz, közös Lengyel-Magyar királyunk Báthori István, a lengyel föld védelmében, többször megverte Rettegett Iván orosz cár hadait, de a hun birodalom régi fényét, a szeretet és kölcsönös tisztelet hatalmát, azóta sem sikerült Európára kiterjeszteni.

  Ma is az ellenségesség, a gyilkos verseny, és a farkastörvények jellemzik. Ezt, a természetünktől idegen életformát kényszeríti ránk az idegenből avanzsált, és idegen mintákat fetisizáló magyarországi, magyar pusztító hatalom. Nem lehet évezredekig töretlenül fenntartani a sanyargatást. Durván 500 évenként felébred a magyar gén és egy-egy olyan szakrális géniuszt produkál, aki ezer kiválasztottnál is nagyobb hatással bír az emberekre. Felemeli, és eredeti tiszteletébe helyezi vissza a magyarságot, visszaszorítja ellenségeit, elismeri és támogatja kiválóságait. Legutóbb Hunyadi Mátyás tette ezt. Elcsapta és megbotoztatta a „Gyevi bírókat”, hatalomba tette a becsületes, szegény magyarokat. Ellenségeinket egészen Bécsig kergette, és elfoglalta a várost.

Ezt nem bírták elviselni Bécs kiválasztott úrhatnám vezetői, és mint anno Attilát Rómában, Mátyást, mosolyogva Bécsben mérgezték meg. Történt pedig ez 1490-ben 522 évvel ez előtt. Lehet, hogy már 22 éve közöttünk él az a magyar géniusz, aki eggyé olvasztja a nép akaratát, ismét méltó helyére emeli a nemzetet, elcsapja, valóban megbünteti a „Gyevi bírókat”

  Lesz dolga elég, hisz ha körülnézünk, láthatjuk, hogy mai vezetésünk, szinte kivétel nélkül, idegenből felkapaszkodott, gátlástalan és szényentelen Gyevi bírókból áll.

     Akkor üt vissza a bokszzsák, amikor ezt a százszor átnevezett, átfestett magyarellenes hatalmat elsöpri, felelőseit megbünteti. Az utóbbi évtizedek súlyos ütései, erősen kitérítették, így hatalmas helyzeti energiája van. Nyilvánvaló, ha innen visszaüt, az olyan súlyos lesz, hogy sokáig fű sem nő a helyén.

 

Béla Lászlo

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr734791539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása