évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érvényét vesztette a trianoni diktátum!

2012.09.21. 22:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

Érvényét vesztette a trianoni diktátum

     Az első világháborút követően, folytatódott a magyarságnak az a fondorlatos pusztítása, amit a nemzetközi zsidóság először 907,ben, a Német-Római császár nevében kiadott, a magyarság elpusztítását elrendelő hadparancsban hirdetett meg, hozott nyilvánosságra, majd a római vallás, később a római jog magyarokra kényszerítésével, a mai napig folytat eredménytelenül.

Az eredménytelenséget az jelenti, hogy mi, magyarok, ennek ellenére, tapinthatóan létezünk, és ennek az Istennek az idejében, legnagyobb valószínűséggel, létezni is fogunk. 

 A trianoni békeszerződés, keletkezésének idején sem volt, sem az igazsággal, sem a joggal, köszönő viszonyban sem.

   Erkölcsi alapját, igazságos voltát, a háború kirobbantásáért felelős, és abban vesztes hatalom, nevezetten a magyarság megbüntetésének szándékával akarták képezni. Ez, több okból meghiúsult. A háborús okként leadott lövést, egy zsidó vallású szerb származású merénylő adta le. Ennek folyományaként keltett hisztériát, a monarchia zsidó vezetése gerjesztette, a háborút, ugyanez a kör robbantotta ki, a magyar politikusok határozott tiltakozása ellenére. Ebben a konstellációban tehát, a magyarság felelőssége, semmilyen logika alapján nem állapítható meg.

   A jogi alapot, a vesztes, károkozó, „jogos” megbüntetésével próbálták megteremteni. Ez a próbálkozás, csúfosan nevetségessé vált azzal, hogy a háború kirobbantásáért egyedül felelős, és Magyarországgal együtt vesztes Ausztriához is csatoltak magyar területeket, nyílván valóvá téve ezzel a zsidó befolyást, részrehajlást a békefeltételek megfogalmazásában.

    Ezekkel a nyilvánvaló valótlanságokra alapozott igazságtalanságokkal, jogtalanságokkal együtt, egy legitimitásában is megkérdőjelezhető magyar képviselet, 1920június 4-én budapesti idő szerint 16:32-kor aláírta az igazságot, és nemzetközi jogot, alapjaiban megcsúfoló szerződést.

Ez a szerződés 1970június 4-én budapesti idő szerint 16:32-kor érvényét vesztette. Az ennek alapján végrehajtott változtatások, az elcsatolt magyar területek birtoklásai, az óta állnak fent teljesen törvénytelenül.

Hogy miért, azt megpróbálom olyan egyszerűen megfogalmazni, hogy a legsötétebb, és legelvakultabb magyar-gyűlölő számára is érthető legyen.

Mint azt mindenki állítja és elismeri, ez a tisztességtelen iromány egy szerződés, amelyet a legitimitás kérdésétől most eltekintve, magyarok is aláírtak, miáltal a nemzetközi jog, a magyarok által is elfogadottnak ítél meg.

Ennek a szerződésnek egyik fele mondja ki, a magyar területeknek más országokhoz való csatolását, azzal a feltétellel, kitétellel, hogy az adott területeken, ötven év elteltével ügydöntő népszavazásokat kell tartani.

Ezek a népszavazások hivatottak eldönteni, a területek későbbi hovatartozásának kérdését. Ezek a népszavazások elmaradtak, és ez nem lehetőség, hanem feltétel volt, amely szerződési feltétel nem teljesült. Ettől vált a szerződés teljes egészében semmissé, érvénytelenné. Így, a jog szerint, a semmissé vált szerződés előtti állapotot kell jogszerűnek tekinteni.

Nézzünk egy más példát, hogy mindenki megértse.

Én, magyar létemre, arra kényszerülök, hogy szerződjek egy globalista bankkal.

Szerződésünk arról szól, hogy, egyrészt, a bank ad nekem X forintot, vagy valutát, másrészt, hogy én ezt a pénzt, kamataival együtt visszafizetem.

Ezt, hitelszerződésnek hívják, és egy jelentéktelen semmi, több nemzet sorsát befolyásoló békeszerződéshez viszonyítva, mégis halálosan komolyan veszik.

Országok polgárait teszik földönfutóvá ezzel.

  Ha a bank nem ad pénzt, a szerződés ellenére (ilyen még nem volt), a szerződés nem jött létre. Ha ad, joggal elvárja, hogy teljesüljön a szerződés másik fele is.

Ha nem teljesül, én nem fizetek, felmondja a szerződést és 8 banki napon belül követeli tőlem a teljes átadott összeget, annak időarányos kamatait, és a szerződés felmondásával keletkezett kamat vesztességet, mint elmaradt hasznot.

Ha ekkor sem fizetek, eladják az autót, amit a hitelből vettem, annyiért, amennyiért viszik, és a kapott összeget kegyesen levonják a tartozásomból, és a maradékért tovább kergetnek, ameddig lehúzható bőr van rajtam.

   Ez, az ő törvényük, be kell hát tartatni velük.

Mi magyarok, a magunk részéről a szerződést teljesítettük. Összetörten, de harc nélkül kivontuk a haderőnket és közigazgatásunkat az érintett területekről.

A népszavazások elmaradtak, Trianon semmissé vált, a megelőző állapot a törvényes. A törvénytelenségben eltelt 42 év kárt okozott Magyarországnak, de nem mentette föl a területbitorló országokat szerződési kötelezettségük teljesítése alól. Magatartásukkal, Trianont ők maguk érvénytelenítették.

Mulasztásuk nem pótolható, mert a törvénytelenségben eltelt 42 év alatt változott a helyzet. A népszavazásokat, akkor kellett, és lehetett volna megtartani.

Most, joggal várjuk el, hogy a szerződést érvénytelenítő, vagy, a nem is a szerződésben szereplő államok jogutódjukként létező államok, ugyan ezt tegyék, minden további megfontolás nélkül szüntessék meg államiságuk lenyomatait a magyar területeken, és adják vissza a szerződésszegésükkel elvesztett területeket Magyarországnak.

    A béke, nem azt mondta, hogy ha a magyarok kérik, 50 év után népszavazást lehet tartani, hanem azt, hogy 50 év elteltével, az adott területen népszavazást KELL tartani, a terület hovatartozásáról.

Ezt nem tette meg a Csehszlovák, az Ukrán, a Román, a Yugoszláv sem az Osztrák állam.

Az a tény, hogy a törvénytelenségben eltelt 42 év alatt, nem volt legitim Magyar Kormány aki a mulasztást számon kérte volna, és a szerződés semmissé válását követően, visszakövetelte volna az elszakított részeket, semmit nem ment a területbitorló államok mulasztásán, és nem alapozza meg, a szerződés érvényességét.

    Ha majd lesz, és bizton tudom, hogy lesz, legitim magyar kormány, akinek fontos a magyarság életérzése. Ez rendet tesz az országban, felszámolja a mutyikat, a kettős mércét, helyreállítja a közbiztonságot és a foglalkoztatást, a magyar pénzt, a magyar ipart, kereskedelmet, bányászatot. Újjá szervezi a szétvert magyar honvédséget, ez a kormány majd követelheti a területek visszacsatolását, hogy az adott területek lakosságának ne kelljen szégyellnie, hanem büszke lehessen rá, hogy csaknem 100 év elszakítottság után, újra Magyar Állampolgár lehet, nem egy kifosztott,

elnyomott gyarmat, de egy prosperáló, szabad, boldog ország polgára.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr744795082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása