évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem tart már sokáig.

2012.09.23. 09:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    A gonoszság, most tobzódik, világszerte, habzó szájjal, bitorolt hatalmában. Öl, fosztogat, uszít nyíltan, de gyilkol alattomban is.

 

"És mikor felnyitotta az ötödik pecsétet, látám az oltár alatt azoknak lelkeit, a kik megölettek az Istennek beszédéért és a bizonyságtételért, a melyet kaptak.

És kiáltának nagy szóval, mondván: Uram, te szent és igaz, meddig nem ítélsz még, és nem állasz bosszút a mi vérünkért azokon, a kik a földön laknak?

Akkor adatának azoknak egyenként fehér ruhák; és mondaték nékik, hogy még egy kevés ideig nyugodjanak, a míg beteljesedik mind az ő szolgatársaiknak, mind az ő atyjokfiainak száma, a kiknek meg kell öletniök, a mint ők is megölettek."

 

   A gonosz, a Földön, elérte maximális hatalmát. Hatalmában áll bárhol bárkit megölni, bárkitől bármit elvenni, és bárkit bármire kényszeríteni. A jelenleginél több, és nagyobb gonoszság, már fizikailag nem létezik. Itt a fejlődés megrekedt, ami a gonosz végét, végpusztulását jelenti.

    A mai helyzethez viszonyítva, a római egyház által, a középkorban működtetett „szent inkvizíció”, a maga máglyáival és kínzókamráival, ártatlan, szerény megnyilvánulás volt, Isten és az emberiség ellen.

Ma, a kínzókamrák ugyanúgy léteznek, csak megnövekedett, felfokozott formában, mint Gvantanamó, az ikertornyok, a fema táborok, és még ki tudja mennyi. Ezekben sanyargatják az embereket, kényszerítik öngyilkosságra reménytelenséggel.

   Nem tart már sokáig!

Egyre több ember ismeri és érti meg, az anyagi létezés lényegét, a szakrális létezés múlhatatlanságát. Egyre többen tudják, hogy embert, nem lehet megölni.

Fizikai testét meg lehet semmisíteni, de ezzel. az adott embernek, nincsenek ártalmára. Természetesen, hiánya gondot okoz a szerettei körében, az akkori életének szereplői számára, de igaz lelkeken nem vehet erőt a második halál.

   Ők azok a felvilágosult emberek, akiket már semmilyen eszközzel, semmire nem lehet kényszeríteni. Felülírhatatlan belső igazságérzetük alapján döntenek, cselekszenek, és ellenállás nélkül esnek áldozatul a gonosznak, mint Kennedy, Haider, Kaczynski, és egyre több tiszta ember.

    Hogyan juthatott el a gonoszság erre a szintre? – tehetnénk fel jogosan a kérdést.

    Fejlődés útján. – az egyszerű válasz.

Miután ellenséges cselekedetei sorra megtorlatlanok maradtak, ez fejlődésre, növekedésre sarkallta, és mára odáig jutott, hogy nincs a számára bekebelezésre váró terület. Bárhol, bármit megtehet, és ez lett a veszte.

  Fejlődése közben, a józanész őrizte, és mentette meg a végpusztulástól, aminek helyét mára az elbizakodottság vette át.

Mindazok az ellenintézkedések, amit az emberiség, a történelme során megvalósított a gonoszság visszaszorítására, erőtlen, humánus, eredménytelen intézkedések voltak, hisz mindannyian a bőrünkön érezzük, a gonoszság él, létezik, és ma erősebb, mint bármikor korábban. Ez tette elbizakodottá, és ez pusztítja el. Ezek, elvi eszmefuttatások, de nézzük a tényeket.

    Az arcátlan ellenségesség határtalan.

Csak a legegyszerűbb, fizikai tényekkel kezdve, láthatjuk a következmények nélküli pusztítás eklatáns példáit. Számos ország egét barázdálják meghatározatlan felségjelű repülők, el nem tűnő, fel nem oszló csíkjai. Beavatkozva ezzel a terület időjárásába, megakadályozva a csapadékképződést, aszállyal pusztítják el sok ezer ember, és állat táplálékát. Ennek ellenére egyetlen esetről sem hallani, hogy bármely ország, alkalmas eszközzel,(föld-levegő irányított rakétával) a pokolra küldte volna, ezeket az orvul, aljasul támadó repülőket.

  Vajon miért?

Mert a megtámadott országok vezetése ugyanabban a kézben van, mint a támadóé, holló a hollónak pedig, közismerten nem vájja ki a szemét. Ahol a vezetést, vagy annak hozzájárulását nem sikerült megszerezni, ott nincs csíkozás, nincs aszály. Ott a természet isteni rendje érintetlen.

   Az elbizakodott arcátlanságnak számos megnyilvánulásával találkozni világszerte.  Az egyre fokozódó elutasítás, (szerintük antiszemitizmus) ellenére, nem csökkentik, de éppen fokozzák az elutasítás kiváltó okait, Megszorításokat próbálnak mindenkire kényszeríteni, miközben a világ pénzét összeharácsoló néhány tucat ember, akadálytalanul élvezi, a pénz, általa kialakított mindenhatóságának előnyeit.

  Ennél elvontabb területen is szándékosan provokálnak, mint például a mohamedán vallások esete. Szinte nincsen terület, ahol nem ugyanígy tesznek.

Láthatóan, mindenképp újabb háborút szeretnének kirobbantani, amit ez eddigi gyakorlatnak megfelelően, ismét megnyerhetnek, és a maradék túlélőt embertelen módon elnyomhatják. Nem vették észre, hogy megváltozott a világ?

Nem tudják, hogy ez a háború, maga az armageddoni küzdelem lesz?

De! Pontosan tudják.

Azt is tudják, hogy nekik nincs kitűzött helyük, ennek a küzdelemnek a túlélői között, és azt is, hogy a gonosz lelkeket eléri és elpusztítja a második halál.

Egyetlen céljuk maradt. Minél több lelket megrontani önzéssel, gonoszsággal, hogy magukkal vihessék őket a végső pusztulásba.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr554797053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása