évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem is tudom, mire emlékeztet…

2012.09.26. 05:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem is tudom, mire emlékeztet…

   Elöljáróban meg kell jegyeznem, semmilyen fogalmam nincsen az adott perben szereplő embereknek sem a vallási, sem a faji hovatartozásáról. Amiért mégis írok a kérdésről, az a kísérteties hasonlóság, ami az idézetben leírt eljárás,

és a kiválasztottak vasfegyelme között látszik megjelenni.

 

„Felidézte: éppen Ormai István kezdeményezésére hatalmazták fel az elnökséget a mandátumot szerzők, hogy ha kilépnek az egyesületből, akkor érvényesítsék, azaz lássák el a kilépés dátumával a mandátumról lemondásról szóló nyilatkozatukat, amelyet 2010. október 6-án foglaltak írásba - mondta Gyenesei István. Hozzátette: ennek megfelelően jártak el, amikor Ormai István írásban közölte velük, hogy kilép az egyesületből, és a korábbi lemondó nyilatkozatot a kézírásával kiegészítette. (A lemondó nyilatkozatra a dátumot az egyesület egyik alelnöke írta rá.)”

További részletek: http://kuruc.info/r/53/101782/#ixzz27XYq1qau

 

Egyes források szerint, a hithű kiválasztottak, gyermekeiket 7 éves korukban, be kell, hogy mutassák vallási vezetőjüknek. Ez valamiféle szertartás, melynek keretében a gyermek, aki már írni tud, aláír egy üres lapot. Ezt alapot, amire később bármi írható, a  vezető megőrzi 7 évig, amikor egy újabb szertartás keretében a delikvens egy újabb hasonló lapot ír alá, és ez, minden 7 évben ismétlődik. Nem tudom igaz e, de ha igen, akkor a vallási vezető, élet halál ura minden híve fölött, mert az üres lapra, a vagyonátruházástól a búcsúlevélig bármi írható.

A személyes szabadságnak efféle korlátozása általában nem jellemző, és ha előfordul, az nem tűnik elfogadhatónak.

Egészen más, ha valaki hatalmat, lehetőséget kap egy irányzat szervezetétől, és esküt tesz arra, hogy az adott hatalmat az adományozó ellen nem használja.

Később esküjét megszegve, mégis ezt teszi.

Ilyen hitvány emberi magatartás is előfordul, de ehhez különleges ember kell-

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr34803484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása