évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A szavazás nem kényszer!

2012.11.02. 16:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

  Mindenki, a saját véleménye, lelkiismerete, helyzetértékelése szerint kell, hogy szavazzon!

Vannak politikai erők, akik mélyszegénységbe taszították a magyarok és cigányok egy részét, ennek ellenére betegesen ragaszkodnak a hatalomhoz. Cezaromániájukban attól sem riadnak vissza, hogy durva törvénysértéssel, kihozzák a szavazóhelyiségből az üres szavazólapot, kint kedvük szerint kitöltik, és a kitöltött lapot, egy következő szavazóval visszaküldik. A titkos szavazás lehetőségét kihasználva, a kiszemelt és megvesztegetett szavazókat úgy küldik be, hogy a bevitt, kitöltött lapot dobják be, és a bent kapott, lebélyegzett üres lapot hozzák ki.

Ezt a törvénytelen cserét a szavazófülke magányában, bárki könnyen, ellenőrizhetetlenül megteheti. Odakint, az üres lapot ellenszolgáltatásért, pénzért, élelemért, átveszik tőle, és a folyamat így halad tovább.

Ezt hívják láncszavazásnak.

Azok az emberek kényszerítik hatalmuk prolongálására a tönkretetteket néhány falat kenyérért, akik a sanyarú helyzetükért felelősek.

Nem szabad elítélni azokat az embereket, akik áldozatai ennek a csalásnak, és pénzért eladják a szavazatukat, mert a nélkülözésben, esetleg éhezésben, minden megszerzett forint, vagy falat kenyér, könnyebbség. És ilyen körülmények között minden megérthető és tolerálható, de ettől függetlenül  1978. évi IV. törvény 211. §-a szerinti, a "választás, népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény". Ezt, mind a szervezők, mind a benne résztvevő választók, elkövetik, aminek bizonyítottság esetén, büntetőjogi következményei vannak.

    A bizonyítás nagyon nehéz, a szavazás titkosságának megsértése nélkül, szinte lehetetlen, mert a szervezőknek és a választóknak közös egybevágó érdeke, az eset eltitkolása, szemben a választási bizottság vizsgálati kötelezettségével.

  Aki a gazdasági helyzete miatt, mégis ilyen cselekedetre kényszerül, de ezzel együtt, nem akarja támogatni annak a politikai erőnek a hatalomban maradását, aki ilyen helyzetbe hozta, annak a számára is van megoldás. Megkaphatja a pénzt, élelmet, bármit, amit kínálnak, és csak az egyszerű csalás bűnét veszi a vállára, amit soha senki rábizonyítani nem tud. Ezért, csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, de azzal a politikai erővel szemben, aki őt ilyen megalázó helyzetbe hozta, szerintem, nem sok lelkiismeretfúrdalásnak van helye.

    A megoldás végtelen egyszerű:

Megkapja a kitöltött lapot, elrejti, bemegy a szavazókörbe. Megkapja a bélyegzett tiszta lapot, bemegy a fülkébe. Összehajtja az üres lapot, elrejti, előveszi, amit adtak, minden rublikába tesz egy keresztet, és ezt dobja az urnába.

  Természetesen, ez is törvénysértés, de bizonyíthatatlan, és a választás szempontjából annyi, mint ha el sem ment volna szavazni, de az érte járó pénzt, a csaló politikai szervezettől megkapja az üres lapért.

   Ezt sem ajánlom senkinek, mert nem egyenes dolog. Szerintem minden magyar állampolgárnak kell annyit érnie önmaga számára, hogy elmenjen szavazni, és a saját véleménye, lelkiismerete, helyzetértékelése szerint szavazzon. Ha minden jogosult él a szavazati jogával, és mindenki a saját érdekei, tapasztalatai és lelkiismerete szerint szavaz, azok lesznek többségben, akik véget vetnek ennek a hazug,  fejre állított spekuláns világnak, ahol tiz-húsz ember mondja meg tízmilliónak,  mit, és hogyan tehet. Talpra áll az ország, felülre kerül a nép, és alulra a spekulánsok. Már látni az értelmes reakciót, a diktatúra spekulációjával szemben. Amit a hatalmaskodók megnyitják a lehetőséget, a saját csapdájukban, az lehet menő, aki már regisztrált.  Talán még jelvényt is készít valaki ,amit bárki kitűzhet a fazonjára, mint a Fideszesek 2002-ben, a kisajátított kokárdát, vagy a fazon alá, mint a diszkrét csendes többség,"regisztrált választó", csakhogy, ez nem az erőszak, hanem az ébredés, összetartozás, és a szeretet jele lesz , mint 56-ban a lyukas zászló.  Így lesz többszöröse a részvétel, a  korábbiaknak, ami meghozza a magyarság, és az ország felemelkedését.  Így lesz újra miénk a földünk, a pénzünk, a kormányunk és az életünk.

Csak rajtunk áll.

 

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr14885688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása