évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szimbólumok…

2012.11.03. 22:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A szimbólumok fontos dolgok. Segítik a buta embert a tájékozódásban.

Nem azért, hogy a buta ember is tájékozott legyen, hanem azért, mert az okos ember, tud olvasni, meg különben sem lehet megvezetni.

(Még szimbólumokkal sem.)

Na szóval, a szimbólumok azért vannak, hogy ne kelljen annyit dumálni, írkálni.

Odanyomunk egy szimbólumot – nesztek – és a buta ember is azonnal tudja, miről van szó.

Itt van mindjárt, a „ Mischlein gumiember” vaskos , erős, dagad a nyomástól.

Látható, hogy bírja a nyomást. Mai napig meg van.

Volt ebben a kategóriában a „Taurusz” jelképe, a bikafej. Erős ugyan, de nem bírja a nyomást, nem is látni mostanában. Van helyette a „Hankook” tetszik tudni, aminek olyan karmoló ujjakból áll a szimbóluma.

A bika egy goromba állat. Felökleli, aki útjába kerül, mindemellett hozza a pénzt. A másik, lekarmolja, és viszi – haza.

Van egyfajta ember, (nálunk is van belőle elég) akinek életeleme a változás.

Ahova bekeveredik, azonnal mindent megváltoztat, ha hagyják, és mi hagytuk.

Megnéztem pár esetet, mit változott a szimbólumok jelentése.

Itt van a Magyar Nemzeti Bank. Korábban, egy erőt sugárzó boltív, alatta a felirat szimbolizálta. Aki ránézett, egyből tudta, hogy ez egy erős, tartós intézmény, amiben megbízhat.

Ma, néhány hasítani való tuskó lóg a levegőben, és alattuk a felirat. Aki ránéz, tudja, hogy ha felülről jön a balta, a tuskó lehull, és a feliratnak vége, hiszen a bunkók, nincsenek alátámasztva. Persze, ettől még bátran változtatnak.

Van, sokkal gyakrabban elénk kerülő logó, amit szintén nem tudtunk megőrizni.

Korábban a parlament sziluettje, alatta az M T V felirat jelölte a Magyar Televíziót.

Mi lehetett a baj vele? Talán rasszista volt?  Áááá! Mindössze annyi, ha a magyar ránézett, büszke lehetett rá, hiszen Európa, egyik legszebb épületét mutatta, a magyarság egyik szimbólumaként.

Ma, csak úgy, kis betűvel, nem , mint valami intézmény neve, „m1” mellette, egy lejtő alján, egy hatalmas nulla, áthúzva, egy piros vonallal.

Ez is akar mondani valamit. Talán azt, hogy lefelé megyünk, és ezt a vörösök intézték nekünk.

Nem jobb az „m2” sem. Ott a nulla, már két vonallal van áthúzva. Még hozzá zölddel. Nem is tudom, ki szeret zölddel írni egy dupla nullát.

A  „Duna Tv” új logója az más! Mutatják, nap mint nap, mindenkinek, aki még hajlandó ránézni.

Ott, egy nagy fehér nulla, kék vonallal van áthúzva. A nemzeti színeket valahogy mégis meg kell jeleníteni. Had tudja a buta néző, kinek a kezében van a magyar média, no meg, a másságot is hangsúlyozni kell.

Ráadásul ez a kék vonal, még hullámos is, értsd göre, nehogy bárki is egyenességet vizionáljon benne.

Így van ez a „magyar” szimbólumokkal.

Igaz, sok antiszemét él ebben az országban, akinek nem tetszik a változás, és kisöpörné a szemetet. Az is igaz, hogy néhány antifa, akadályozza ebben.

Amióta a láncfűrészt kitalálták, bármilyen antifát, kutyafát, hajítófát, percek alatt el lehet távolítani az útból.

Ami a szemetet illeti, ha kisöpörni nem is akarjuk, de legalább alulra kell tenni, ne legyen a felszínen, ne azt mutassuk a világnak, ha már magyarnak születtünk.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr664887777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása