évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ki mentheti meg az emberiséget?

2012.12.15. 21:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ki mentheti meg az emberiséget?

  Most vált nagyon időszerűvé azon gondolkodni, ki mentheti meg az emberiséget, a végpusztulással fenyegető „új világrendtől”?

A cionista globalizmus, minden lehető eszközét beveti, az emberiség ellenállásának letörésére. Már a pápa is isteníti az elképzeléseiket, ami azt jelenti, legyőzték a katolikus vezetés belső ellenállását. Anno, egy sötét gyilkosság árán azért hozták létre az új vallást, és terjesztették tűzzel-vassal-félelemmel-terrorral, mert tudták, hogy Isten, és emberellenes terveik megvalósításához, elengedhetetlenül szükségük lesz, egy világvallásra, amely jónak mutatja magát az emberek szemében, miközben támogatja, az ellenük folyó kíméletlen irtóhadjárat előkészületeit és megvalósítását.

Nem fog menni!

Amikor a kis templom plébánosa arról beszél, higgyünk Istenben, szeressük és ne gáncsoljuk egymást, mert csak a szeretet képes építeni, felemelni a sárból, méltó módon megtisztítani, akkor hihetünk neki, mert szívéből, őszintén, igazat beszél. Amikor megszentelt helyen arról beszél, melyik pártra kell szavaznunk, akkor nem érdemes hitelt adni a szavának, mert nem szívből őszintén, Isten szószólójaként, hanem felsőbb emberi parancsra, a népet megnyomorító hatalom kiszolgálójaként beszél. Hibáztunk, a 2010-es választásokon. Elhittük, hogy plébános urunk szavait mindig a jó szándék vezeti, és követtük utasításait.

Mi lett belőle?

Kétharmados Fidesz diktatúra, ami soha nem látott megszorításokkal tapossa el a nép szegény tömegeit, hogy a sarcon, kilóra megvehesse, azt a 25%állampolgárt, aki a 67%-os parlamenti többségét megszavazza. A magyar nép, nem buta, csak jóhiszemű. Aki nagyon túródik a hatalomba, hagyja had menjen, hátha nem fog vele kibabrálni. Mégis mindig ez történik. Mint már írtam, a katolikus egyházat, a zsidók hozták létre, és mára feltétlen kiszolgálójukká süllyesztették, ismert számítással.

A több ezer éves számításokba, több hiba is csúszott. Tekintve, hogy az egyházak, jó szándékú, becsületes, nem zsidó emberekből álltak, így látván a tisztességtelenséget, a katolikus egyház, mint a palackból kieresztett szellem, épp ellenségükké, de legalább is bírálójukká vált. Akadtak becsaphatatlan vezetői, akik kiváltak, és más hasonló vallásokat hoztak létre. Mára, a gondolkodó vallásos hívők is, kételkedni kezdtek a vezetés jó szándékában. A pápa állásfoglalásával, végleg kibújt a szög a zsákból. A gondolkodó hívők, egyre inkább térnek vissza Isten szeretetéhez, és tiszteletéhez, és kezdik érezni, tevékeny támogatását. Ezért van, hogy az ökonomikus, hatalomkoncentráló törekvések ellenére is, csökken a befolyásolható vallásosak száma, az Isteni irányvonalat követőkkel szemben. Ezeket az embereket nevezi ez egyház, eléggé el nem ítélhető módon, "új pogányoknak". Sok elbizonytalanodott ember találja meg Istent önmaga lelkében, utasítja el, mások elnyomását, az erőszakot, a kegyetlenséget és gyilkosságot. A nagyfokú lemorzsolódás ellen, minden intézkedést megtesznek. A legsimulékonyabb módon próbálják becserkészni a fiatalokat, nem túl sok sikerrel. Különösen nem megy ez Magyarországon, ahol a magyarok génjeikben hordozzák, 40 generáció elteltével is, a bennünk élő Teremtő Isten szeretetét és tiszteletét. Ezer év alatt sem sikerült gyökerestől kiirtani, sem tűzzel, sem vassal, sem hókuszpókusszal.

A vesztességek csökkentésére találták ki, a direkt cionista, de magát kereszténynek mutató gyülekezeteket. Ezeket nyomják pénzzel, reklámmal, lehetőséggel, de ennek ellenére a lemorzsolódóknak, csak töredék részét képesek ismét megtéveszteni. Úgy tűnik, Jahve, alul marad az Éli-vel, a Teremtővel folytatott harcában.

  Ezzel, természetesen, még nem menekül meg az emberiség. Tetszik vagy nem, anyagba vagyunk zárva, és ameddig a teremtő, innen ki nem szabadít bennünket, ez az állapot konstans. Lelkeink, isteni összetevőink, önként vállalva a bezártság idejét, tanulni jöttek ide. Jáhve feladata, a gonoszság megjelenítése a Földön, hogy minden ember, minden lélek megtapasztalhassa azt. Dönteni tudjon melyik oldalra áll. Egyebek között, ez a szabad akarat. Most, a lelkekért folyik az offenzíva.

Jahve, és emberi követői, most az anyagba zártság tényén keresztül próbálják megtörni a lelkeinket. Tudjuk, hogy az anyag, egót generál, önzést hoz létre.

NEKEM táplálkoznom KELL!  NEKEM innom KELL! NEKEM biztonság KELL! Egy szóval minden KELL!  Minden NEKEM KELL!

Ebben az alapállásban élnek a cionisták. Ezért vesznek el mindenkitől mindent.

Most, a végjátékban, a minimális szükségleteket sem akarják az emberiségnek meghagyni. Megszüntetik, vagy központosítják a termelő tevékenységeket. Felszámolják a farmokat, tanyákat, élelmiszeripari üzemeket. Arról ábrándoznak, hogy rövidesen mindenki éhen hal, akinek „ők” nem adnak enni.

Pontosan tudják, aki haraggal, gyűlölettel a szívében lép ki az anyag börtönéből, annak lelkét Jahve megszerezte, arról a Teremtő Isten lemondott. Ez a szétválasztás lényege. Ha megengedjük, hogy egónkat, nélkülözéssel zsarolhassák, sok jó szándékú lélek is, áldozatul esik a praktikáknak.

A cionisták erre gyúrnak kétezer éve, és a mérleg ide-oda billeg.

Most, a Teremtő Isten, „megrendezi az érettségit”. Ezt, velünk ellentétben, ők pontosan tudják. Ezért vetnek latba, minden lehetséges befolyást. Mézes rábeszélést, megvásárlást, erőszakot, megfélemlítést, csalást, háborút. Sok, jobb sorsra, mint örök szolgaságra, érdemes lélek szolgálja most őket. Ezeket mind el akarják rabolni. Nekünk, tisztábban látóknak kell, akár sanyarúan szegény sorsunkból is, félretenni jogos felháborodásunkat, és segíteni a megtévedt lelkek, az egó által eltérítettek visszatérését a Teremtőhöz. Ez, a magyarok között nem túl nehéz, mert mint írtam, genetikailag tudunk a bennünk élő Istenről.

   Feladatunk, hogy példát mutassunk azoknak a népeknek, akik nem olyan rég élnek a földön, mint mi, sőt, még olyan rég sem mint a zsidók.

Ők, a kereszténység kezdeti szakaszától behódoltak, és korábban, semmilyen hitük nem volt. Nem hozzák a génjeikben az ismeretet, mint mi.

  Ugyan, hogyan tudnánk éppen mi, példát mutatni? – kérdezhetnék sokan.

Szűkebb hazánkban, ami adottságait illetően tökéletesen alkalmas erre. Meg kell teremteni a jólétet, a biztonságot, az emberhez méltó életet. ki kell zárnunk, minden idegen befolyást. Amikor a többi nemzet ezt látja, ők is megteszik, mert képesek rá. Most, félnek a fasizmus, nacionalizmus, antiszemitizmus hamis vádjától, amivel épp a világ legfasisztább, legnacionalistább csoportja illet mindenkit, aki a diktatúrája ellen, csak egy gondolatot is megfogalmaz, saját túlélése érdekében.

  Bármely nemzet nacionalizmusa, sokkal inkább önvédelem, mint a zsidók népirtása, a palesztínek földjén, amit ők, és a vezényletük alapján hegedülők, gátlástalanul, önvédelmi harcnak mondanak.

  Nem kell félni a hamis vádaktól. Igen is, nacionalistának kell lennünk.

Ez, természetesen nem más nemzetek gyűlöletét, hanem elfogadását jelenti a hívő magyar számára. Itt Magyarországon, még  az antiszemitizmus vádja sem elmarasztaló. Még akkor sem, ha igaz, de nem is igaz, hiába hangoztatják.

Megnézném Teherán valamelyik központi terén, hogyan állítanák fel a menorájukat, és gyújtanának e perzsa fényt iráni vezetők. Eltűrné e a nép, ezt a színjátékot. Tudomásul venné e, a részegen ordítozó más vallásúakat, valamely ősi, szakrális ünnepe idején. Attól tartok, inkább könnygázzal és vízágyúval kergetnék szét őket, a szélrózsa minden irányába.

Hol van nálunk ilyesmi ? Nálunk, a belőlük álló, vagy alázatos szolgájuknak szegődött  "magyar" kormányok, a magyarokkal tesznek ilyet.

Ők, nyugodtan ordítozhatnak, a magyarok legfeljebb véleménynyilvánítás okán, köpnek egyet a talpuk alá, a magyar földre, miért tűri őket a hátán, miért nem nyílik meg alattuk.

Mi vagyunk antiszemiták? Amikor ők vezényelnek lovasrohamot, vadászpuskás droidokat a magyarok ellen?

Miért kell ilyen gusztustalanul hazudni? Mert ez az alaptermészetük.

Mindazonáltal még haragudni sem érdemes rájuk. Azzal nem jutunk előbbre, csak önmagunkat pusztítjuk, őket erősítjük.

Nem antiszemitizmus, amikor kirekesztjük őket a közügyekből. Mindenki a saját hazájában legyen szószóló. Ha nincs neki, legyen vendég, ibolya-szerény polgárként. Ne akarja a vendéglátóinak megmondani a tutit, főként, ne akarjon ő törvényeket hozni, a befogadó nemzetekre, ahogy ezt most a fél világon teszi.

Elég!

   Nekünk, magyaroknak kell megértenünk, saját, jól felfogott érdekünkben, hogy nem választhatunk folyamatosan közülük vezetőket, mert az eddigi gyakorlatot ismerve, legyilkolják az ország gazdaságát, hovatovább a népét is.

Ha végre, magyar kormányt választunk, az helyére teszi a dolgokat, és meggyőződésem, hogy jelentős gazdasági nehézségek nélkül, kialakul a jólét az országban. Felszámolódnak a felesleges rezsit jelentő népnyúzó, nem termelő hivatalok, és azok az emberek, akik eddig idegen parancsra a termelést hátráltatták, ismét a termelés támogatásán dolgoznak majd. Helyreállítjuk leépített gyárainkat, mezőgazdaságunkat és élünk, mint Marci hevesen.

Visszaadhatjuk a földeket, amit a TSZ-ek elkoboztak az 1950-es telekkönyvek alapján. Aki akar gazdálkodik, aki nem, átadhatja a szomszédjának, de csak annak. 

Végül, hogy választ adjak a címben feltett kérdésre, szerintem az a nemzet, ország, aki nem fél megtisztítani önmagát az idegen befolyástól, mer fittyet hányni a világ többi részére, és megteremti saját kebelén belül, az emberhez méltó, igazságos és könnyű, boldog élet lehetőségét. Mint már írtam, ez a példa ragadós, és a magyaroknak ez, az elrendelt feladata a világban.

Röviden, van jövőnk, kiváló perspektíváink, de ehhez egy magyar, és csakis magyarokból álló kormány kell.

Csak összehozzuk végre, közös erővel.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr374967479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása