évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ennyit a környezetvédelemről.

2012.12.28. 11:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Sokszor az embereket, már simán az undortól is elfogja a röhögés. Amikor itt a Földön, valaki környezetvédelemről beszél, az vagy kipás, vagy megtévesztett jó szándékú ártatlan ember.

Tulajdonképpen önmagunkat nevetjük ki, kínunkban. Még ha gyötrelmes is, egyben nevetséges, mekkora baromságokat lehet eladni, nekünk, jóhiszemű embereknek.

      „Most is sóhajtásit azért hármoztatja,
        Bérben a levegőt hogy ki nem adhatja.”    (Csokonai: A fösvény)

Lehet, hogy már akkor, és ő is ismerte a fajtájukat? Lehet, de az óta túlnőttek rajta.

Ezt a kérdést is megoldották. Megdumálták az emberiség jelentős részét, hogy az ipari tevékenységünk, közlekedésünk, teheneink szellentése, globális felmelegedést okoz. Noha, már beszélnek róla, a „tehénfingot” még nem adóztatják, az a következő „böszmeségük” lesz, ha kitart addig a mandátumuk. Bízom benne, hogy nem. Egyenlőre, elakadtak a tyúkketrecnél, meg a malaccsörgőnél. Most ezen csámcsognak egy ideig. 50 millió tojótyúkot már sikerült megöletniük, hogy kevesebb tojás legyen, felemelhessék az árát. Ránk kényszerítették, mi meg tudomásul vettük. Elvégre unió, vagy mifene.

Ők kitaláltak nekünk uniót, mi meg jó sok pénzt fizetünk érte. Nem is csoda, ha közülük választjuk a vezetőket. Bolondok lennének, nem élni, a tálcán kínált lehetőséggel.

    Visszatérve a levegőre, hallottam valami ál-méltatlankodást annak tárgyában, hogy a széndioxid kvóta bevezetését elrendelő egyezményüket, Az USA, és Kína, nem írta alá. Kína megteheti. Tehetnek neki egy szívességet. Ja, az USA? - hát ott találták ki kaftánék. Hallott már bárki, olyan korlátolt vadászról, aki a másoknak állított csapdába, önmaga pelelép?

  Ennek az egésznek, köze sincs a felmelegedéshez, sem a széndioxidhoz. Ez a buta emberek lehúzása, nem más.

Gondoljuk végig!

A  Föld széndioxid egyensúlya évmilliók óta áll. Szükség van rá. Kell a növényeknek, az állatvilág és az emberiség táplálásához, a napenergiának a fotoszintézissel történő elraktározásához. Ha ebből kevés van, kitör egy-két vulkán, és néhány millió tonnát pár óra alatt pótol. Ha sok, az óceán elnyeli, és megkötik a mészvázas élőlények, ugyanakkor virulensebbé válik a flóra, és a növényvilág is elbontja. A szenet megköti, az oxigént nekünk adja. Évmilliók óta így működik.

Az, hogy ebbe a hatalmas rendszerbe, az emberi tevékenység, egy hangya-bögyölőnyit bele tud szólni, ez sem a széndioxid kibocsátásnál, hanem az esőerdők mértéktelen pusztításánál igaz. Kaftánék, mégsem ezt akarják megállítani, hanem a világot megfejni a kvótájukkal. És az emberiség, még nem értékeli a szándékot. Még mindig vevők vagyunk a hülyeségre.

  Hova kerül az a pénz. amit ilyen címen kivesznek a kasszából? Építettek, és üzemeltetnek hatalmas széndioxid bontó üzemeket, előállítva fűtőanyagot és oxigént?  Egy frászt!

Beszedik a pénzt, és elosztják egymás között, az ötletgazdák, a széndioxid kérdést pedig, majd a Földanya rendezi, ahogyan évmilliókon át tette, kvóták nélkül.

Ez a világ legnagyobb csalása, és legjövedelmezőbb üzlete.

   Sok lelkes környezetvédő aktivista, ugyan, próbálja védeni az erdőket, ellátni az éhezőket, de őket a cionista karhatalom mindig eltávolítja, az éhezőkkel szolidárisakat pedig, nemes egyszerűséggel lelövöldözi. ( Mavi Marmara hajótámadás)

  Vajon, meddig tehetik még büntetlenül? Mikor borul ki a bili, és ömlik a saját mocskuk a tulajdon nyakukba?

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr804984711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása