évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hamis infók Svédországban Magyarországról

2013.01.09. 00:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P05cHijUOTo#!

 

Egy levélben kaptam meg Czinkózczky Csaba Svédországban terjesztett filmjét.

Előítéletek nélkül indítottam el, de végignézni, már meglehetősen ambivalens érzésekkel tudtam. Nem mondhatom, hogy dühbegurultam volna, de rosszul érintett, hogy miként lehet ilyen jól, látszólagos igazságokkal megoldani, a tökéletes félrevezetés gyakorlatát. Ha ezt egy kevéssé tájékozott ember látja, hallja, meg lesz győződve arról, hogy a film, teljesen tárgyilagosan tájékoztat, és ezek szerint, Magyarország, az „újjáéledő fasizmus” bölcsője, és a világ zsidógyűlöletének központja.

  Ez annyira nem igaz, hogy szükségesnek tartom a Kedves Érdeklődők figyelmét felhívni, hol, milyen csúsztatásokkal, féligazságokkal, vagy direkt hazugságokkal vitte el a rendező a film mondanivalóját a valós helyzettől.

  1,- az első mondatokban már, egy fegyvertelen testület, fegyveres fenyegetését sugallja, és állítja, hogy a szemben álló politikai pártok, egymást zárják ki a demokráciából. A valóság, hogy a régi érából átmentett, nemzetellenes ország pusztító politikusokból szervezett különböző néven, egy célért dolgozó pártok, próbálják, a demokráciából kizárni, az egyetlen, valóban magyar érdekekért kiálló pártot, sőt, súlyosan sérelmezik, hogy a Jobbik, szóhoz juthat a magyar parlamentben, amit leginkább hirdetett ellentétes politikájukat félretéve, egységbe tömörülve ítélnek el.

 2,- A narrátor, veszteségesnek nevezi a magyar ipart, holott mindenki számára köztudott, hogy világhírű gépiparunk (Csepeli Nagypontosságú) szintúgy olajbányászati iparunk (kitörtésgát6lók fúrófejek, ez utóbbi magyar találmány, fúrószálak stb.) volt, és lesz, Ha az irányítás, a „fasiszta” Jobbik kezébe kerül.

Általános szürkeségről beszél, miközben a vasmű által fenntartott Csepeli Munkásotthont mutatja, ami rekvirálás útján vált szociáldemokrata tulajdonból állami, majd üzemi tulajdonná. Dicsőíti a „szabadság” nyugati formáját, miközben a hajléktalanokat, kilakoltatottakat, valahogy elfelejti említeni.

3,- állítja, hogy a Jobbik képviselője a zsidók összeírásáról beszélt, noha, ebben a beszédben, a zsidó parlamenti politikusok, ezekből is kiemelten, a kettős állampolgárságúak összeírásáról volt szó.

4,- olyan ember véleményét terjeszti a bányászattal kapcsolatosan, akinek fogalma sincs a valós helyzetről, vagy nyilvánvalóan hazudik. Öreg vájároktól tudom, hogy bezárt bányákban, 8-12 m. vastag szénrétegek maradtak. A bányákat, az ország energia kiszolgáltatottságának eléréséért zárták be, áruló politikusok.

5,- A Magyar Gárdát, valami terrorszervezetként állítja be. Hangsúlyozva katonai jellegét, fegyvertelenségéről, a magyar haderő felszámolásáról, és az országban tevékenykedő Moszad, és egyéb fegyveres zsidó szervezetekről elfelejt szólni.

6,- a libatolvaj Bajnait, úgy állítja be, mint ha a kormány ellenzékének első számú vezéralakja lenne. Gazdasági szempontból érthető, hiszen a film költségét, ugyanaz az amerikai lobbi állta, aki Magyarországon Bajnait futtatja, és hatalomban szeretné látni. Magyarság, hazaszeretet szempontjából gusztustalan áruló magatartás, abba a tányérba rondítani, amelyből addig evett ameddig ekkorára nőt a szája.

7,- rég kivégzett emberek tetemeivel sokkolja a nézőket, akik áttételes állítása szerint zsidók, de a zsidók által, sokkal bestiálisabban meggyilkolt magyarok ezreiről, vagy a „tegnap” lemészárolt, palesztín, fegyvertelen nők és gyermekek holtesteit nem mutogatja.

8,- Tényként állítja, hogy Magyarországon a zsidókat gyalázzák. Ha elvétve találkozni is ilyennel, az mindig a viselkedésükre, élősködésükre, és nemzetromboló tevékenységükre van kihegyezve.

9,- Állítja, hogy a Jobbik, antiszemita programot hirdet, noha ez a párt, a magyar termőföld, vízkészlet, és ásványvagyon megőrzéséért harcol. Kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem a zsidókkal foglalkozzon. Ha mégis, az a zsidóság provokatív közterületi vallási rituáléinak kifogásolásában, és a kormányzó, rendfenntartó, és végrehajtó hatalom teljes kisajátítását megszervező zsidó lobbiknak, az ország politikájából való eltávolításának szándékában merül ki.

10,- Állítja, hogy a Jobbik, nem kínál alternatívát a problémák megoldására, miközben megfeledkezik elmondani, hogy a Jobbik egyfolytában az Európai Uníó elhagyását, a mezőgazdaságunk és iparunk újraindítását, a magyar parancsnokságú haderő újraszervezését, az agresszióiról elhíresült NATO-ból való kilépést, munkanélküliség, szegénység és a bűnözés felszámolását akarja megvalósítani.

Az, hogy zsidók alkossák a törvényeket, és azt magyaroknak kell betartani Magyarországon, épp olyan elfogadhatatlan, mint ha tálibok hoznának törvényeket, és azt a svédeknek kellene betartani Svédországban.

A többi, hellyel-közzel igaz.

Béla László

 

Falsk information Sverige Ungern

 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P05cHijUOTo #!

 

I ett brev jag fick Czinkózczky Csaba Sverige presenterade en film.

Utan att det påverkar jag började, men titta, jag kunde ha ganska ambivalenta känslor. Kan inte säga att jag har dühbegurultam men hårt hur väl dessa uppenbara sanningar att lösa, är den perfekta praxis svek. Om detta är ett dåligt informerad person som ser, hör, kommer du vara övertygad om att filmen är helt objektivt informeras och att de, Ungern, "återuppväckta fascism" vagga av världen och ett centrum för antisemitism.

  Detta är inte sant, jag tror det är nödvändigt att fästa uppmärksamhet vid Kära läsare, var, hur csúsztatásokkal tog halvsanningar, lögner och styr filmens regissör budskapet av den verkliga situationen.

  1 - de första meningarna nu föreslår en obeväpnad kropp av väpnade hot, och hävdar att de motstående politiska partierna, ömsesidigt utestängda från demokratin. Verkligheten är att den gamla eran bärgades, anti-nationell landets förödande politiker, organiserade under olika namn, ett mål: arbetsgrupper, försöker, med demokrati uteslutas de enda verkliga ungerska intressen utskjutande parti, i själva verket kraftigt kritiserar Jobbik, ett ord för att få den ungerska parlamentet, i motsats till vad de flesta utannonserade politiken åt sidan, kompakt enhet sitter dömd.

 2 - Berättaren kallar betungande den ungerska industrin, även om alla är känd för den världsberömda Engineering (Csepel hög precision) samt olja gruvindustrin (kitörtésgát6lók bitar, den senare en ungersk uppfinning, borrning fibrer osv) var och kommer att vara, om ledningen, "fascist" högra hand är.

Allmän prat om grå, medan stålverket underhålls av Csepel Workers 'Home show, som har blivit en rekvisition av socialdemokratisk statlig egendom och drift egendom. Berömmer "frihet" västerländska form, medan de hemlösa, kilakoltatottakat, på något sätt glömmer att nämna.

3 - hävdar att Jobbik representant folkräkningen av judarna talade dock i detta tal, de judiska politikerna i parlamentet är dessa också lyft, var folkräkningen om dubbelt medborgarskap.

4 - presenterar vyer av en man i samband med gruvdrift, som inte har någon uppfattning om den verkliga situationen, eller flagrant ljuga. Gamla vájároktól vet att minor stängd mellan 8-12 meter. tjockt kolskikt återstod. Gruvorna, sårbarheten i landet för att uppnå energi inlåst, förrädare politiker.

5 - Den ungerska gardet, en del terroristorganisationer som en uppsättning. Understryker militär karaktär av fel av vapen, avvecklingen av den ungerska armén och Mossad arbetar i landet, och andra väpnade judiska organisationer glömmer att kommentera.

6, - gås tjuven BAJNAI, säger han, som om regeringens främsta oppositionsledare skulle vara. Ekonomisk synvinkel är förståeligt, eftersom kostnaden för filmen, samma lobbyverksamhet i USA invaderade, ungerska BAJNAI igång och du vill se vid makten. Ungrare, förrädare patriotism äckligt beteende, rondítani i pannan, vilket kommer att äta så länge kvinnans mun så stor.

7, - långa kroppar avrättade människor chockade tittare som spill hävdar judar, men judarna dödade mycket bestiálisabban tusentals ungrare, eller "sista" massaker, Palestina, obeväpnade kvinnor och barn är inte holtesteit visar alla.

8, - ett faktum säger att orena judarna i Ungern. Om du sällan ens ser en, det är alltid hur de samverkar, élősködésükre och nation förstör aktiviteter är inriktade.

9 - Han hävdar att Jobbik, antisemitiska program annonsörer, även om denna part, ungerska mark, vatten, mineraltillgångar och bevara striderna. Mindre problem är större än så, snarare än att ta itu med judarna. Om det är de provokativa judiska religiösa ritualer opposition på offentliga platser, och guvernören, polis och verkställande judiska lobbyn för att ordna hela expropriering av landets politik att ta bort avsikt slut.

10 - Han hävdar att Jobbik, inte ett alternativ att lösa, samtidigt glömmer att berätta att Jobbik har varit EU: s nedläggning av vårt jordbruk och vår bransch har startats, ungrarna deras kommando styrkor omorganisation av agresszióiról känd för Nato att avsluta, arbetslöshet, fattigdom och kriminalitet utrotning vill förverkliga.

Det faktum att judar stifta lagar, och vi måste följa ungrare i Ungern, precis lika oacceptabelt som du skulle talibanernas lag, och ska respekteras för svenskarna i Sverige.

Resten är sporadiskt sant.

Bela Laszlo

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr365007324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása