évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nézzünk kicsit mélyebbre!

2013.01.10. 01:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Sokan nem értik, miket írok én, és miért, szeretetről, gyűlöletről, energiákról.

Szerzett ismereteim, és tapasztalataim okán teszem. Nem mindenki tudja, hogy agyunk, hányféle tevékenységet végez, azon kívül, amit nyilvánvalóan érzékelünk, ismerünk, ahogy azt sem, milyen energiamező övezi biológiai testünket. Igaz, amióta felfedezték, hogy ez az energiamező nagyfrekvenciás térben fényképezhető (Kirlián eljárás) azóta vannak a témának népszerűsítői, és ellenzői. Az egzakt tudomány, szigorúan elveti a jelenség kapcsolatát az élő szervezet szakrális összetevőjével, az élőlények lelkével, Isteni részével. Az ilyen dolgokat népszerűsítő, művelő embereket, csaló pénzkeresőnek hirdeti.

A másik oldal, a materialista tudósokat, a jelenség megmagyarázására képtelen, ezért a szükségesnél kevesebb tudással rendelkező, támadással védekezőnek tartja.

  Nem szeretnék, és alkalmas sem vagyok arra, hogy közöttük, bármiféle igazságot akarjak tenni. Ezért arra vetemedem, hogy ajánljak Önöknek egy egyszerű kísérletet, amivel mindenki maga ellenőrizheti, az ezoterikus hatások és visszahatások létét, vagy hiányát. A kísérlet nem költséges, bárki elvégezheti.

Vegyünk két üres tejfölös poharat.

Mossuk tisztára.

Meleg szegheggyel, huzallal, forrasztópákával, olvasszunk a fenekükön néhány kisebb lyukat, hogy a víz ne álljon meg bennük. Ügyeljünk arra, hogy a lyukak egyformák, és geometriai elrendezésükben azonosak legyenek mindkét poháron.

Töltsük meg őket, garantáltan egyforma, egy helyről,(egy zacskóból) származó virág-földdel. Így kapunk két teljesen egyforma tulajdonságokkal rendelkező növényi táptalaj hasábot.

Vegyünk néhány babszemet, tegyük őket egy napra, egy pohár tiszta vízbe.

Ettől megdagadnak.

Válasszunk közülük kettőt, amelyik egyforma méretűre dagadt.

Helyezzük őket egyenként a két pohárba, az ujjunkkal nyomott, egyforma, másfél-két cm. mély lyukba, majd lazán takarjuk be földdel, és enyhén, (nem lucskosra) öntözzük meg őket, tiszta vízzel.

Helyezzük el őket úgy, a lakás egy pontján, közel egymáshoz, hogy a hőmérséklet és a napfény, egyforma legyen számukra.

Eddig, minden szakralitástól és ezotériától mentesen, elindítottunk két növényi életet, a fejlődés útján, egyforma feltételekkel.

Ez után jön a csavar.

Vegyünk egy filctollat, és írjuk az egyik dobozra „szép leszel, szeretlek”, a másikra, „ronda vagy útállak”.

A növénykék, rövidesen kibújnak a földből, és nőni kezdenek. Fokozottan ügyeljünk arra, hogy talajuk mindig nyirkos legyen, és mindig egyforma ápolásban legyen részük, de az szerint gondoljunk rájuk, amit a dobozukra írtunk, valahogy ilyen gondolatokkal: szeretlek, megöntözlek, hogy szép legyél, a másikra: utállak, csúnya vagy, de megöntözlek, hogy élhess.

Ez így, akár nevetségesnek is tűnhet, de lássuk a medvét. Azt fogjuk tapasztalni, hogy a szeretettel ápolt növény, gyorsabban, nagyobbra nő, alig egy hét alatt, elhagyja a másikat. Amikor már látványos a különbség, biztosak lehetünk abban, hogy nem tévedünk, egy-egy vonallal, húzzuk át az eredeti feliratokat, és cseréljük meg őket egymás között, de a dobozokat ne mozdítsuk el a helyükről.

Az ápolásukat, továbbra is úgy folytassuk, mint korábban, de a dobozokra újonnan írt szövegeknek megfelelően gondolva rájuk.

Megdöbbentő eredményt fogunk tapasztalni. A korábban nagyobbra nőtt, szeretettel ápolt növény, mint ha megállna a fejlődésben. A másik, amelyik régebben, a haragunk miatt lemaradt, hirtelen fejlődésnek indul, és rövidesen utoléri, sőt, el is hagyja a másikat. Jelentős kisugárzású emberek esetében, a nem szeretettel ápolt növény, akár ki is száradhat, és elpusztul, az azonos körülmények ellenére is.

   Ebben a kísérletben, kétségtelenül megtapasztalhatjuk a szeretet építő, és a harag, gyűlölet, romboló erejét. Ezek nem megfogható, nem mérhető, mégis létező energiák.

Egyedül, az emberek reagálnak erre másképpen.

A jó szándékú embert, a szeretet építi, a gyűlölet pusztítja. A rossz szándékú, épp fordítva reagál, a gyűlölettől lesz vitális, és a szeretet megbénítja.

Ezért kell minden jó szándékú embernek, bármely más emberhez szeretettel viszonyulnia, mert a hozzá hasonlókat, szeretete támogatja, építi, a rosszakat, a szeretet akadályozza.

Ezért gyűlölködnek folyamatosan a rossz emberek, hisz gyűlöletük őket, és hasonló társaikat támogatja, a jó embereket viszont elnyomja.

Így szereznek hatalmat a jóság fölött, ha elég sok, egyébként jó embert, rá tudnak venni, a gyűlölködésre.

Ha végre, a világban túlsúlyba kerül a szeretet, elerőtlenedik, cselekvőképtelenné válik, eltűnik a gonoszság.

   Sok gonosz ember, nem szeretné, hogy ez a törvényszerűség köztudottá, mindenki számára bizonyossá váljék, ezért nem reklámoznak ilyen kísérleteket.

 Ki kell próbálni, mert a helyes irányhoz, sok ember számára a hit kevés, bizonyosságra van szüksége, ez nem baj. A baj az, ha ehhez a bizonyossághoz nem jut hozzá, így értelmetlenül gyűlölködik. Szándékától eltérően, ezzel támogatja a rossz, és akadályozza a jó dolgokat, embereket.

  Bizonyos kitűntetett helyeken, nem véletlenül van kifüggesztve az „utálatos kép”, aminek egyetlen feladata, a gyűlölet folyamatos fenntartása a szemlélőkben. Az, az út, a megsemmisülésbe vezet, nem érdemes követni.

Nincs alapvetően, vagy születetten rossz ember. Genetikai alkalmasság ide, vagy oda, a neveltetés, vagy a saját belső én, megfordíthatja az embereket, és ezt nem árt tudni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr905009321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása