évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Disznóság! – amit a malacok csinálnak.

2013.01.13. 22:28 | béla lászló | Szólj hozzá!

Disznóság! – amit a malacok csinálnak.  

    Mondja ezt a türelmes magyar gazda, ha a vett malac nem vált be, és nem oda teszi a csomagját a kifutóban, ahol a gazda erre kijelölte a helyet.

    Ugyanezt mondja a magyarság is, ha a választott kormánya nem azt teszi, amire felhatalmazták.

  Amikor viszont, kirívó módon hűlyének nézik, akkor a magyar már olyat szokott mondani, amit le nem írhatok.

  Amit manapság a Fidesz, és ál „ellenzéke” a Bajnai-Gyurcsány-LMP. kompánia művel, az már egy cionista operett librettójának is jól megfelelne.

Hajdan volt, hogy a cigányságot, (persze a magyarság nagy részét is), megfosztották a munkájától. Ettől, a cigányság, lehetőségek híján, elkezdett tűrhetetlenül viselkedni. Hogy ne kelljen ez ellen fellépni, nyelvújító belügyminiszterünk kitalálta és „forgalomba hozta” új magyar szabadalmát, a „megélhetési bűnözést”.

    Ezzel valójában büntethetetlenség mellett, értékhatárig, felhatalmazta kegyeltjeit a lopásra.

Több se kellett! 

Derék kisebbségűnk, az óta már gátlástalanul rabol, terrorizál, és gyilkol.

    Vadonatúj „nemzeti” kormányunk, akit jellemzően nem a magyarok juttattak hatalomra, két hét alatt, olyan rendet vágott, hogy mára, két év után, napirenden vannak a kisebbség által elkövetett gyilkosságok, vagy kísérletek.

Az uzsorázásért, amit ma Magyarországon, csak a bankoknak szabad, persze

becsukják őket, hisz a kifosztás monopóliumát meg kell védeni, de ez  cseppet sem vigasztalja az erőszakos támadások sértettjeit.

  Ezzel és egyebekkel, a kormány úgy lejáratta magát, hogy legtöbb magyar, már azt is eltitkolja, hogy tudott a választásokkor a Fidesz létezéséről.

  Kézzelfogható közelségbe került az eddigi kormányoknak az a rémképe, hogy a következő választásokon, fasisztázás ide – antiszemitázás oda, a magyarok, egy valóban nemzeti kormányt választanak. aki 20 évet ígért a 20 évért, amit meg is tart, ha lehetőséget kap.

  Ezt a kockázatot nem akarták, jött hát a huszárvágás, ami kasztrálásnak sikeredett.

A Fidesz  erős embere, duma fronton elindított zászlós hajója, aki mestere a cigánymosdatásnak, képes az erőszakos gyilkost a körülmények ártatlan áldozataként látni, bedobott, egy radikális írást. Harmadik hatványát annak, amit a Jobbik, valaha is hangoztatott. Nem meggyőződésből, hisz az egy nap alatt becsületes embernél nem változik, csak felsőbb parancsra.

   Ezzel megadva a lehetőséget az ál ellenzéknek, hogy a fejét követeljék, a kormánynak és saját pártjának pedig, hogy ne adja.

  Ezzel akarják bizonyítani a nemzeti mivoltukat?

Nem túl fantáziadús megoldás.

Akit megöltek, azt nem fogja meggyőzni közülük egy, aki köpköd a gyilkosokra, ha mégoly mellszélességgel kiállnak is mellette.

 Azt sem eszi már meg a magyarság, sem a cigányság, hogy azok, akik kiforgatták őket a munkájukból, és egymást túllicitálva hajtották végre a cionisták ország pusztító parancsait, gyűlöleten kívül, bármi mást érezhetnek Magyarország lakosaival kapcsolatban.

 Ez nyilvánvaló. Gyűlölködő kormányok pedig ne kormányozzanak. Örüljenek, ha az ország farvizén elhajókázhatnak, akik, nem a ténylegesen Magyar Állam vendégszeretetét fogják élvezni, az erre szakosodott intézményekben.

   Ez az egész, egy megrendezett ócska cirkusz, amihez ingyenjegyet biztosítanak a cionista médiák.

Baj van! A magyaroknak, és a cigányoknak is, inkább kenyérre lenne szükségük, mint ripacs bohócok által interpretált, divatjamúlt cirkuszra.

„Kenyeret és cirkuszt” helyett, inkább kenyeret, de minél előbb.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr685016661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása