évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ne tarts lépést!

2013.01.13. 20:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Ne tarts lépést! Hangzik el a vezényszó, amikor egy zárt, nagyszámú alakulat egy hídszerkezeten halad át. Ez, ott és akkor a híd, és az emberek közös érdekében való utasítás. A híd, végtelenül erős. Az emberi láb dobbantása, az emberi lépés igénybevétele, nagyságrendekkel kisebb, a híd teherbírásánál.

A híd, mégis leszakadhat, az egységes, ütemes dobbantások hatására.

Ez, a rezgéstan ismeretköre. Ha a lépések rezgésszáma (üteme) véletlenül megegyezne a hídszerkezet saját rezgésszámával, olyan káros rezonancia (növekvő amplitudójú kilengés) jöhet létre, ami képes a hidat a saját önsúlya folytán leszakítani.

  Ugyanez érvényesül egy-egy társadalomban is. Megpróbálják megosztani az embereket, világszerte, nehogy egyszerre lépjenek.

A nemzetállamok felszámolási szándékának korát éljük. A szuverén államok, a szabadságban élő emberek, elháríthatatlan akadályt jelentenek, a cionista globalizmus kiteljesítésében, az emberi társadalmak pusztításában. Ezért követ el mindent, az emberek érdekei ellen dolgozó hatalom, az önálló vezetésű, és/vagy nemzetállamok megsemmisítéséért. Erre találták ki az USA.-t utóbb az EU.-t.

  Ezek a szervezetek, azok a „hidak”, melyeket az emberiség fölé emelkedett élősködök, arra építettek, hogy akadálytalanul gázolhassanak át, az emberek érdekei,  jogai  fölött. Teszik ezt úgy, hogy a hidak segítségével, még a „lábuk is száraz” maradjon, azaz, ne kelljen szembenézniük, semmilyen ellenállással, retorzióval.

 Ezt a virtuális hidat, bankjaikra, mint pilléreikre építették, és a köztük lévő nyílásokat, kartellekkel, óriásvállalatokkal, a természetes versenyt kizáró, kettős mércét biztosító törvényekkel fedték be. Mindezek tetejében, ezeket a változtatásokat, az emberek akaratából, és érdekében valónak tüntetik fel, ami a világ eddigi hazugságai között, tévedés kockázata nélkül nevezhető a legnagyobbnak.

   Az emberek, már észrevették, hogyan gázolnak át rajtuk, és világszerte tömegesen kerekedtek fel, ezeknek a hidaknak a lerombolására. Az élősködők is észrevették a szándékot, ezért megerősítették a hídjaikat. Amerikában, koncentrációs FEMA. táborokkal, a várhatóan lázadó, és a leverés során le nem gyilkolt emberek internálására. Ezzel párhuzamosan próbálják begyűjteni az amerikai lakosság fegyverzetét, hogy az ellenállás, eleve esélytelenné váljon, az állig felfegyverzett droidokkal szemben. Ennek a célnak az eléréséért, amerikai iskolás gyermekek szervezett legyilkolásától sem riadnak vissza.  

   Európában,ezzel párhuzamosan, aláíratták az eu. tagállamokkal, hogy az európai csendőrség, az Euro Gendfor bármelyik tagállamba bevonulhat, gyilkolhat, ha ott, az élősködő hatalom ellen lázadnának. Mindezen túl, ez a gyilkolásra szerveződött, és felhatalmazott terrorszervezet, területrabló felhatalmazással is rendelkezik, ha jogalapot talál a bevonulásra, és ott, egy területen, bármilyen eszközzel, ellenállást számol fel, azt követően, az adott terület, város, városrész vagy épület,„az ő elképzelésük és joguk” szerint, megszűnik, az adott nemzetállam része lenni, hanem végérvényesen eu. közigazgatás alá tartozna.

  Ez, természetesen nem tetszik az embereknek, mert minden létező jogukat lábbal tipor, akár Amerikát, akár Európát figyeljük e. Lényegében, már megindult a helyben járás. Hatalmas tömegek készülnek átmenni a cioniosta hidakon, hogy leszakítsák, felszámolják.

   Nagyon elszántan védelmezik azokat a cionisták, de kevesek. A menetet, megakadályozni nem képesek, de az egymást követő csoportokat lemészárolják, akár magányos harcosokról, városokról, megyékről, vagy tagállamokról van szó, ezzel megoltalmazzák, emberiség ellenes „hídjaikat”.

   Egyszerre kell lépni. Csak ez hoz megfelelő „rezonanciát”.

Ha egyszerre lép a civilizált, de elnyomott, kirabolt világ, megoszlik a cionisták terrorszervezetének ereje. Ha olyan, megfelelően nagy erőt mutat fel az emberiség, el sem merik indítani a gyilkosaikat, mert ezek az alakulatok is emberekből állnak, akik sem meghalni, sem a szüleiket, testvéreiket, gyermekeiket lemészárolni nem akarják, cionista zsoldért. Ha megfelelően megosztjuk az erőket, azt a néhány cionista biorobotot, akinek agyából, minden emberi érzést kimostak, és aki egy-egy helyre juthat, a lakosság, minimális áldozatokkal felszámolja. Csak az a fontos, hogy demokratikus úton próbáljuk érvényesíteni a jogainkat, és csak a  gyilkos erőszakra adjunk, megfelelő választ, de akkor olyat, amit viszontválasz biztosan nem követhet.

  Egyszerre kell lépnünk, és nem lesz erőszak. A számtalan láb egységes rezonanciája romolja le a cionista hidakat, hogy többé, át ne gázolhassanak rajtunk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr575016347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása