évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Erre csörög a dió…

2013.01.29. 19:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

…erre meg a mogyoró. Megy már a csalogatás. Kiváló megélhetési politikusaink vannak. Segítségükkel eredményesen gazdagodik az ország …politikai „elitje”. Legyen! …végre olyan rend, hogy ne a nép rovására gazdagodjanak. Erre, egyre nagyobb esélye van Magyarországnak. Nagy társadalmi igazság, hogy a lét, határozza meg a tudatot. Ezek viszont fordítottan arányosak egymással. A jólét, mélyre elássa a tudatosságot. Minél mélyebbre kerül viszont az életminőség, annál inkább ébrednek öntudatra az emberek.

Amikor velük szemben, teljesíthetetlen elvárásokat akarnak érvényesíteni, akkor kezdenek gondolkodni, de akkor, már beindult a daráló, amiből, szinte lehetetlen kiszabadulni. Így lett a magyar középosztályból szegény réteg, a szegényekből pedig nincstelen, sokszor hajléktalan.

Hol vannak hátrányban az emberek? Hogyan lehet ezt keresztülverni a társadalmon? Ahogy Jézus testén a szegeket.

Jézust is követték, értették, helyeselték, de amikor ki kellett volna állni mellette, a tömeg, mégis Barabást mentette ki a halálból. Nincsen ez másképp ma sem.

Ettől tudott elhatalmasodni világszerte, a Barabás szemlélet, az erőszak, önzés, gyilkolás.

Nem ez alapozza meg az emberek békéjét, nyugalmát boldogulását. Ez, az erősebb kutya… elmélet alapján, a legkevésbé alkalmas embereket juttatja döntési pozícióba, akik egymásnak dobálják a labdát, nehogy a nép, helyzetbe kerüljön. Amikor nyolc év után, egyértelművé vált, hogy a szoci kormányzás zsákutca, a Fidesz, meglengette a nemzeti lobogót, és mindenki számára világossá vált, hogy csak általa emelkedhet fel az ország, változás, csak tőlük várható. Lett változás. Láthatjuk milyen. Élnek, sőt visszaélnek a lehetőségeikkel, amit tőlünk kaptak.

   Ha elvegyül bárki a nép között, hallgatja az embereket, mindenki elmondja, mit tartana jónak az országban. Amikor viszont kiderül, hogy amit elmondott, az megegyezik a Jobbik programjával, akkor elbizonytalanodik. Ő nem fasiszta, nem náci, és még sok minden „nem”. Honnan veszik az emberek, hogy a Jobbik ilyen? Természetesen a médiák propagandájából.

Nincs egy biztos iránytű, ami megmutatná, ki van az országért, és ki ellene.

Szerencsénkre, ezt az iránytűt is megalkotta, a nemzetellenes egységfront.

Ma már tudhatjuk, ki melyik oldalon áll. Aki az országért, annak polgáraiért tenni hajlandó, azt minden politikai erő, összefogva nyugati szövetségeseivel, támadja, gyalázza, hamis jelzőkkel illeti. Aki kiszolgáltatja a népét a fosztogatásnak, sőt maga is tekintélyes részt vállal belőle, azt támogatja a külföld, a médiák, és az égig érő hazai oligarchák.

Jó ez a népnek?

Biztosan a legrosszabb. Huszon éve, zavartalanul folyik a szabadrablás, kire érdemes hát szavazni?

Arra, akire leghabzóbb szájjal vicsorog a nyugat, és a jelenlegi vezetők.

Aki miatt, a bohócok, lekapcsolják a Colosseum világítását, és akit minden rossznak kikiáltanak. Ettől az egy erőtől várható valódi változás.

  Az, a velejéig korrupt szövevény, aki bármilyen eddigi szavazás ellenére, mindig meg tudja tartani a hatalmát, befolyását, csak úgy számolható fel, ha ugyanúgy, szabad kézzel, mint ma a Fidesz, egy, az emberekért felelősséget érző csoport kap teljes felhatalmazást.

 

Mit csinált Szent István, amikor kiszolgáltatta a magyarságot a nyugatnak?

Lefejezte a magyar elitet. Letörte a józanabbak ellenállását, betiltotta a rovást, megsemmisített minden múltra utaló emléket, amihez hozzájutott. Mindezt, nyugati fegyveres segítséggel.

Egyszóval, tiszta lapot csinált, mint ha a magyarság ekkor született volna a világra. Kezdetét vette a lebutítás, az analfabetizmus, és a kiszolgáltatottság, ami az óta is, bár hullámhegyekkel és völgyekkel, de fennáll.

    Változást, függetlenséget, élhető életfeltételeket, rövidebben a kiszolgáltatottság megszűntetését is így, és csakis így lehet elérni.

Olyan kormány kell, aki képes és hajlandó, gyökeresen felszámolni előzményeit.

Szerencsére, nem a középkorban, vagy még előtte járunk, így nincs szó lefejezésről, fegyveres harcról, csak demokratikus döntésről, amit csak a nép hozhat meg. Az ország jelenéből bizonyítható, hogy eddigi „rendszerváltó kormányaink” elsőtől az utolsóig, alkalmatlanok voltak a vezetésre. Sokáig az a duma ment, hogy a koalíciós partnerek nem hagyják meg a kormány mozgásterét a helyes vezetésre. Ezt a kifogást elhárítandó, született meg, a Fidesz kétharmada.

Ezzel szabadult el a pokol. Ilyen méretű pusztítást, még egyetlen kormány sem hajtott végre.

Valóban teljes felhatalmazású kormány kell, de olyan, aki Magyarországhoz, és nem Izraelhez hű.

Ezt a nyúlós, ragadós, korrupt szövedéket, amit a magyarság köré szőttek, egyetlen módon lehet hatástalanítani. Egy törvénnyel, ami kimondja: aki ebben a fosztogatásban részt vett, hatalmon volt, és a jelenlegi eredményeket mutatta fel,

a következő húsz évben, nem választható, és nem kinevezhető.

Húsz évig, a nép volt jogfosztott, reális, hogy húsz évig, a fosztogatói legyenek azok. Ennek eltelte után, az akkori helyzetnek megfelelően, a nép, eldöntheti, melyik a járható út. Nem kommunistázni, fasisztázni, zsidózni, vagy cigányozni kell, hanem megfelelően választani. Bármelyik említett csoportból, tudnék embereket mutatni, akik élete, munkássága, hazaszeretete, minden tiszteletet megérdemel. Megfelelő hazafi vezetés mellett, mindenki értékes polgára lehet az országnak. Egyesíteni kell, az emberi értékeket, a politikai hatalommal. Lehetetlen, hogy csekély emberi értékekkel, politikai hatalom birtokába jutott emberek uralkodjanak, értékes, önzetlen, nagy formátumú emberek felett csak azért, mert a politikai sárdobálásban nem tudtak, vagy nem akartak versenyben maradni. Fel kell számolni ezt a gyakorlatot. Nem lehet politikai hatalom olyan emberek kezében, akiket pénzzel, ígéretekkel vagy fenyegetéssel, el lehet csábítani, korábbi elveiktől. MAGYARORSZÁG kormányának, elvhű, igazmondó, nyílt, becsületes, a magyar hazáért felelősségvállalásra képes, és erre hajlandó, MAGYAR emberekből kell állnia.

Ezért a lehetőségért kell síkra szállnunk. Nem önzésből, nem hatalomvágyból, mint az eddigiek, hanem a túlélés biztosításáért, a magyarság, Magyarország megmaradásáért.  

   Ez minden magyarnak egyformán fontos feladata, egyben hazafias kötelessége. Másként, a magyar igazság, a nemes lelkű Attila, az éberen őrködő II.András, az igazságos Mátyás, vagy a megölt országot feltámasztó Horthy Miklós emlékét, ezek a bevándorló akarnokok, örökre eltüntetik, a független szabad Magyarországgal együtt, a történelem süllyesztőjébe. Ezek a kiemelkedő magyarok, ennél sokkal többet érdemelnek. Ezt mondja mindenütt, az utca embere, miközben szavaz a Fideszre. Remélem, ez a három év, jó tanulság volt, és nem lesz több, sanyargató, megszorító, a gondolat szabadságát is korlátozó kormányunk.

Bála László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr475051659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása