évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ezek tényleg ennyire sötétek?

2013.03.04. 22:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Alapvetően jó véleményem van a zsidók szellemi képességeiről. Mindazokat a dolgokat, amiket ők a világban, ezen belül Magyarországon véghezvittek, buta emberek, nem vihették volna véghez. Talán éppen ezért döbbent meg, egyik prominens képviselőjüknek, elképesztően korlátolt nyilatkozata.

     Az ember úgy gondolná, hogy aki Magyarországon született és él, anyanyelvi szinten ismeri a magyar nyelvet. Nincs szüksége értelmező szótárra, a szavak jelentésének tisztázásához. Ez az ember „gyűlöletbeszédről” hablatyol, ráadásul egy sajtótájékoztatón. Mi is, ez az értelmetlen szóösszetétel? Valami olyan kissebségi találmány, mint az „antiszemitizmus” vagy a „kamatos kamat”.

  Ezek fegyverek, a jóindulatú emberek ellen. A különbség csak annyi, hogy míg az előbbiekkel erkölcsileg, az utóbbival gazdaságilag próbálják tönkretenni a megtámadottakat. Már ismerjük a hatásaikat, és védekezünk!

Magam, megpróbáltam kideríteni, miként definiálja ez értelmező szótár, ezt az erőszakos, gyűlöletből fakadó szó-összekovácsolást. Nem jártam sikerrel. Ilyen magyar szó NINCS(!) a Magyar Értelmező Szótárban. Még szócikk sincsen!

Ha valaki, a magyar politikában megszólal, alapelvárás, tanuljon meg magyarul, és beszédében, értelmezhető magyar szavakat használjon. Az értelmezhető gyűlölet az, amikor valaki „gyűlöletbeszédről” beszél. Ömlik a szájából a gyűlölet, és ennek felelősségét, másokra akarja hárítani.

   Gyöngyösi beszédében, szó sem volt gyűlöletről. Ő, a kettős állampolgárságú parlamenti politikusok működése, jelenléte által megvalósuló, esetleges nemzetbiztonsági kockázatról beszélt. Ennek számszerű tényét szerette volna, a közvélemény elé tárni, minden gyűlölet nélkül. Ekkor csapott fel a gyűlölet, itthon, és a nemzetközi jajveszékelő kórusban egyaránt. Régi magyar mondás, és mint ilyennek, megkérdőjelezhetetlen igazságtartalma van, „az kiabál akinek a háza ég”. Hogy miért említette a zsidóságot, nem nehéz kitalálni. Senki ennek az országnak, ennek a nemzetnek, még akkora kárt nem okozott, mint a Habsburgok, Károlyi, Kun (Kohn) Béla, Rákosi, és fajtársai.

Belőlük áradt, és árad ma is a gyűlölet, mindenkivel szemben, aki magyar, és akként is viselkedik. Gyilkos támadást indítanak bárki ellen, aki bitorolt hatalmuk ellen szót emel, vagy egyszerűen, csak láttatni akarja mindenkivel.

Az a temérdek túlélő, aki munkaszolgálatosként, megjárta a keleti frontot, biztosan nem jön haza, ha a magyar őrszemélyzet egyike-másika, felül nem tud emelkedni, a világban, a magatartásuk miatt elhatalmasodott haragon.

Voltak ilyen magyar „keretlegények”, akik a parancsmegtagadás, azonnali főbelövés veszélyét is kockáztatva, csendesen elszabotálták, a haragtól elszállt magyar feletteseik parancsait. Gyűlöletről ott sem volt szó. Méltán haragudtak a károkozókra, de ezzel a haraggal szemben is, mindig megjelent az emberség, hiszen bármilyen helyzetről legyen is szó, az ember, mindig ember, és akként is kell érezni iránta. Ezt a magyarok tudják, és tartják. Nem tudták ezt, a Rákosi, és a Kádár korszak pribékjei. Akik embereket dobáltak az erre tervezett húsdarálóba. Ez persze nem holokauszt volt, csak a „rend megszilárdítása”.

Mi magyarok, megismertük már ezt a rendet, és elegünk is van belőle.

Nem kell az erőszak, sem verbálisan, sem fegyveresen, sem gazdasági úton.

Aki ennek felszámolásáéért tesz, kisebb, vagy nagyobb lépéseket, az igaz magyar hazafi, és érdemes arra. hogy minden jó érzésű magyar, egy emberként támogassa.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr415117112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása