évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs itt némi ismerős törekvés?

2013.03.06. 20:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

     Már nagyon sokan tudjuk, milyen hurkot akarnak húzni a nyakunkba. Nem lesz rá idő.  Valószínűleg előbb pukkan el, az, az általuk túlfújt hamis-pénz lufi, és temeti romjai alá, a világ minden tisztességtelen emberét. Egyre több hír szól a közhasznú járművek megrongálásáról, a kórházi lopásokról, a villamos és buszvezetők megtámadásáról. Folyamatosan figyelni kezdi, az elnyomó „nagy testvér”, az emberek mindennapi életét. Azt, hogy ez hol, milyen mértékben sért személyiségi jogokat, lehet vita témája, de hogy a jelenség mögött, milyen szándék van, ahhoz kétség sem fér.

 

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel kérésére emlékezetből felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-ben hallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövőt vázolta fel. Előadásának célja az volt, hogy felkészítse az orvosokat a várható változásokra, és ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új helyzethez. Meg volt róla győződve, hogy információival segíti orvoskollégáit. Dr. Day állandóan hangsúlyozta, hogy az embereknek hozzá kell szokniuk a folyamatos változáshoz, mert semmi nem marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte: "az emberek annyira bíznak egymásban, hogy fel sem teszik a legfontosabb kérdéseket." Többször is elmondta: "Mindennek két célja van. Egyik az állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára és van egy másik, az igazi cél, amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elő." Hozzáfűzte azt is, hogy "nincs más lehetőség az emberiség számára."

Ellenőrzés alá kell venni az egészségügyet és a gyógyszerellátást

Dr. Day a leghatározottabban állította, hogy az amerikai törvényhozás - a washingtoni Kongresszus - nem fogja bevezetni az általános egészségügyi biztosítást. Erre nincs szükség, mert vannak jobb módszerek az egészségügy kézbentartására.Fokoz atosan valamennyi egészségügyi ellátás szoros ellenőrzés alá kerül. Ha valaki nem dolgozik, vagy nem képes munkát vállalni, akkor nem juthat hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Eljárt a felett az idő, hogy a kórházak ingyen ellátásban részesítsenek bárkit is. Az egészségügyi költségeket úgy fel kell emelni, hogy az átlagember ne legyen képes kifizetni a biztosító intézetek közreműködése nélkül.

Ha pedig valaki nem képes fizetni a saját egészségügyi ellátásáért, akkor rászorul arra, hogy mások fizessenek helyette. Így lehet kikényszeríteni az emberektől, hogy térdet-fejet hajtva hálásan megköszönjék, mint egy különleges kegyet, ha orvosi ellátásban részesülhetnek. Többé nem lesz lehetséges, hogy valaki a maga anyagi lehetőségeire támaszkodva önállóan dönthessen saját egészségügyi ellátásáról. A magas kórházi és egyéb egészségügyi számlákat csak a biztosítók lesznek képesek kifizetni. Ily módon minden egyes ember kényszerítve lesz, hogy egész életén keresztül fizessen a biztosítóknak.

Dr. Day azt is elmondotta, hogy megszigorítják a kórházakba való bejutást. Aki belép, annak igazolnia kell személyazonosságát. Azért, hogy ezeket a megszigorító intézkedéseket bevezessék, bizonyos lopásokat még bátorítani is fognak, mert ezzel igazolni lehet a szigorú ellenőrzés bevezetését. Ily módon is hozzá lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhová magukkal vigyék személyazonosságuk igazolására a megfelelő dokumentumokat.

Megváltozik az orvosok szerepe is. Többé nem egyéni professzionális vállalkozók lesznek, hanem magasan képzett, bérből és fizetésből élő alkalmazottak. Diplomás szakmunkások. Az orvosi tevékenység részévé kell tenni, hogy adott esetben a halálba-segítő injekciót is beadják. Az orvost, mint független, nagytekintélyű személyt ki kell iktatni. Dr. Day szerint az orvosok túl sokat keresnek, ezért rá kell szorítani őket, hogy ugyanúgy reklámozzák szolgáltatásaikat, ahogy más termékeket és szolgáltatásokat is reklámoznak. A magánpraxis fokozatosan el fog tűnni. Helyüket a csoportpraxis, továbbá az egészségügyi korporációk foglalják el…  

          Eddig az idézet,

Azt is sokan tudjuk, hogy gazdasági nyomorunkat szándékosan mélyítik, ( meg lehet élni 47000 Ft-ból) rákényszerítvén az olcsó élelmiszerek fogyasztására. Azt is, hogy ezek legnagyobb része, lassan ölő méregként hat ránk. („ aki …ig meg nem szedi magát, az semmit sem ér”). Kiirtandó?

Azt, hogy a kórházi tolvajok állami megbízottak lennének, azt azért nem gondoltuk. Meggondolandó, listával, vagy anélkül, milyen embererket hagyunk a közügyek közelében.

 

Béla László

 

Amikor a hatalom példát statuál 

Béke Nagykövete társam, Labant Csaba, akit az irdatlan veszélyekkel járó kötelező nem minket védő oltások elleni tiltakozás vezéralakjának ismerhettünk meg, eddig ismeretlen körülmények között vesztette el Ada felesége, és az ő pici babáját. Erőszakos beavatkozás következményéről lehet szó. Az in memorian Labant Endre Baba cikkben a - hogy mi történt bővebben kattintás után tudhatunk meg továbbiakat, de nem eleget. 

Az előzményekről a VNTV korábbi adásaiból ismerhettünk meg már részleteket. Érdemes VNTV-t beütve visszakeresni. Ebből kiderül, hogy az embertelen, és erkölcstelen erőszak kifejezetten, és kizárólag a Magyarországon élő bennszülöttekre vonatkozik, a bevándorló, állampolgárságot azonnal megkapó betelepülőkre nem, mert saját orvosuk lehet. 

Nem találok szavakat arra, hogy ez mennyire lealacsonyító, lealjasító gyalázat. A só káliumos bekeveréséhez tudom csak hasonlítani, amely a korai " elhulláshoz", de minimum a magtalanság elősegítéséhez vezet. Nem tudom felfogni azt sem, hogy egy ország vezetése hogy tudja elfogadni, és szentesíteni a népírtást. 

Ez nem normális, különösen annak tükrében, hogy 70 évvel a háború után még mindig bűnösnek kell éreznünk magunkat a háborúban való részvétel miatt. Akkor háború volt... Most béke van? Gondolom, a chipek következnek... 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr735120432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása