évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mit is ír a biblia?

2013.03.18. 15:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Noha ez a szöveg, Jézus megöletése után íródott, természetesen a zsidók által, és a zsidó kereszténység alapjává tették, mégis vannak benne, mindenki számára, érdekes állítások.

Igaz, azok legtöbbjét, az évszázadok alatt, mint nem kanonizált szövegeket, kivették, de érdemes értelmezni, ami maradt. Természetesen a szimbólumok tengerébe, sok minden belemagyarázható, azért vannak elég egyértelmű dogok.

12,12 Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj [Zsolt. 96,11. Ésa. 49,13. rész 8,13.9,2-12.11,14.] a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van.

(Ez adhat nekünk reményt)

Bár a háttérhatalom pusztításában és önzésében, valóban látni a gonosz jelenlétét, de azt is látni, hogy már kevés ideje van.

13,3 És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.

(Ezt tapasztaljuk ma)

Amikor a tisztességesek a háttérhatalmat megtámadják, hogy megsemmisítsék, az mindig újjáéled, és aki a vesztét várja, nagyokat csalódik, és aki eddig támogatta, még inkább támogatja. Fényre derül, egy-egy főkolompos gazembersége, de mindig elsimították, ma már nem lehet. 

13,16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra[rész 19,20.] bélyeget tegyenek;

(Ezt szeretnék véghezvinni a csipekkel)

Mindenhol tönkreteszik a kofákat és kisfarmokat, hogy az ellátás egyedül a multik, tehát a háttérhatalom kezébe összpontosuljon. Az „új világrend” egyik fő törekvése, megbélyegezni minden embert. Szeretnék megszüntetni a pénzt, helyette minden emberbe csipet ültetni, ami bankkártyaként követi az adott ember jövedelmeit és költéseit, és ha ez általánossá lenne, csak az vásárolhatna, akinek csipje van. mellékesen, minden emberről tudhatnák, ki merre jár, hol, mit vásárol, kivel, kikkel találkozik.(totális kontroll, tottális rabszolgaság)

13,17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad [rész 14,9.11.] bélyege van, vagy neve, vagy nevének [vers 18.] száma.

( A multik pedig az eszközök ehhez)

Minden multi vonalkód alatti számsorban megtalálható a 666

14,8 És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott [Ésa. 21,9. Jer. 51,8.] Babilon, [rész 16,19.17,5.18,2.] a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából [rész 17,2.] adott inni minden pogány népnek.

És végre megtöretik a hazugság, igazságtalanság, Róma hatalma, amit a zsidók gyakorolnak, mert minden jobb érzésű nép között, kiépítette támogatói rendszerét, hogy azokat is megrontva, hasonlatossá tegye önmagához.

16,2 Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély [2 Móz. 9,10.11.] azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét. [rész 13,14.16.17.]

( A csipek burkolata felreped, a pénzimádók fekéllyel jelöltetnek)

Már kifejlesztették a Sátán bélyegét a mikrocsipet, amit néhány országban már használnak. Fiatalok menőznek vele – hehe, nincs nálam pénz, mégis én fizetek – nem tudják, mit tesznek. Ez a csip, Lítium akkumlátorral működik, és fiziológiás sóoldatba merítve,injekciós fecskendővel úsztatható a bőr alá, sérülésmentesen. Nyomtalanul (következmények nélkül) eltávolítani lehetetlen, mert érintésre megsérül a hártyája, kijön belőle a Lítium, és súlyos, gyógyíthatatlan fekélyt okoz az élő szövetekben.

18,6 Fizessetek [Zsolt. 137,8. Jer. 50,15.] úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.

(aki nyomorba döntött, nem megölni, de nyomorba dönteni kell)

A háttérhatalom haszonélvezőit és támogatóit, a felszabadult emberiség, még meg akarná ölni. Ezért késik még au Isteni parancs a beavatkozásra. Tudatunk fejlődése lesz az, ami megmutatja számunkra, mivel kell őket megbüntetni. Nyomorral.

18,9 És siratják őt, és jajgatnak ő rajta a föld királyai, a kik vele [rész 17,2.] paráználkodtak és dobzódtak, mikor az ő égésének füstjét látják,

( a világ bábkormányai kétségbeesnek a háttérhatalom bukásán)

Az IMF vazallusai, az EU nagyjai kétségbeesetten fogják konstatálni, amikor a háttérhatalom összeomlik. Velük együtt rettegnek, az őket kiszolgáló kormányok, mert tudják, osztozni fognak a sorsukban épp úgy, ahogy most a fosztogatás hasznában.

19,11 És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, [rész 6,2.] és a ki azon ül vala, hivatik vala [rész 3,14.] Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.

Korábban már láttuk a lovast 6,2 És látám, és ímé egy fehér ló, [rész 19,11.] és a rajta ülőnél íjj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.

És nem sok fantázia kell hogy megállapítsuk, Attiláról, a Hunok fejedelméről van szó. Ő az egyetlen „király” aki kapta a Magyar Szent Koronát görög szerzetesektől, de soha nem használta. Megköszönve eltette kincstárába – mondván  - ő király anélkül is, mert Isten akaratát képviseli. A maga korában az ismert világ rettegte a hatalmát, és Isten ostorának nevezték, mert mindig győzött. (kijöve győzve, hogy győzzőn). Minden későbbi király, magának csinált koronát, hogy hatalmát „Isten kegyelméből valónak” tűntesse fel, egyedül a Hunok-Magyarok kaptak mástól. Ezt a koronát rabolták el, az avar kincsekkel együtt, miután Attilát Rómában megmérgezték, és birodalma, szakrális fejedelem híján összeomlott. Ennek a koronának a visszaszerzéséért vonult Lehel és Bulcsú Regansburg vára alá, ahol hitszegő módon tőrbe csalták, és kivégezték. Ezzel a koronával csábították el a rómaiak Vajkot, hogy népe ellen fordítva, Szent Istvánná koronázzák.  Következésképpen a magyaroknak kell véghezvinni Isten akaratát a Földön, és győzelmük Isten által elrendelt esemény. Ezért akarnak bennünket kiirtani a zsidók, de legalább is szétkergetni a világban. Azt hiszik, ellenállhatnak Isteni akaratának. Tévednek. Isteni védelem alatt állunk. Éppúgy nem lehet kipusztítani bennünket, ahogy őket sem. Ugyanilyen védelmet élveznek a saját, külön Istenük, kiválasztójuk révén, csakhogy nem ugyanarról a hatalomról beszélnek Istenként. Annyi a különbség, minket szétkergetni sem lehet, mert mi, nem akarunk másokat leigázni, sem felvásárolni.

Ezek azért fontosabb dolgok annál, mintsem megengedhetnénk magunknak azt a luxust, hogy nem tudunk róluk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr715143435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása