évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Miért nem nyilvánosak az ügynöklisták?

2013.04.09. 19:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Több oka is lehet, amiért folyamatosan altatják az ügynöklisták nyilvánosságra hozását. A hivatkozás, a nemzetbiztonsági kockázatra, mára könyökünkön jön ki. Sokkal nagyobb, a hatalmon lévők számára jelentett kockázat. Kínos lenne, ha kiderülne, hogy a vezető testületeinkben, túlnyomó többségben vannak, a hajdani (és jelenlegi) ügynökök. Az a nemzeti színbe öltöztetett nemzetpusztító politika, ami ma hazánkban folyik, valószínűsíti ennek feltételezését.

   Ez azonban, csak az egyik ok lehet. Egy sokkal nyomósabb ok, hogy az ügynökmúlt, nagyon hatékony politikai fegyver is. Alkalmas arra, hogy a hatalom számára nem kívánatos szervezetek vezetőit, politikailag, erkölcsileg lefejezzék, és saját embereikre cseréljék. „Amit nem akadályozhatsz, állj az élére”

  Konkrét esetről tudok, ahol egy szervezet, jóhiszeműen tagként felvett, ismeretlen embereket. Mivel igen aktívan tevékenykedtek, eleinte eredményesen támogatva a szervezet működését, hamar elismert tagokká váltak. Kaptak megbízásokat, és ehhez tisztségeket is. Később, hogy-hogynem, egyikük előállt egy beszervezési dokumentummal, ami amúgy teljesen hitelesnek tűnt, és a szervezet akkori vezetőjéről, mint III/III-as ügynökről szólt.

Minden korrekt magatartással szemben, ezt, nem az érintettnek mutatták meg, hanem kampányolni kezdtek vele a tagság soraiban, sokakat szembe fordítva az egyébként vétlen vezetővel.

  Két évbe telt, mire az irat hamissága kétséget kizáróan kiderült, és a sz… kavarókat, végre kizárták a szervezetből.

   Óvatosabbnak kell lenni. A harsogva hirdetett vélemény, és a hatalmas aktivitás, nem mindig jelenti, az érintettnek, egy ügy, egy elv melletti gerinces kiállását. Van komoly esküszegő vezető, aki ilyen módon okozott nagy kárt.

Máig nem tűnt el, a politikai palettáról, mert ráfér az arcára. Egészségére!

Mindez nem baj, ha az éberségünket erősíti.

Hogy kerülnek ide, az ügynöklisták?

Némi logikával, látható az összefüggés.

Ha A-tól Z-ig közszemlén lennének, egyéb, a jelenlegi hatalomra esetleg káros hatásukon túl, az lenne a hasznuk, hogy utólag, új taggal nem bővíthetők.

Így, megnehezülne, a kiváló hamisítványokkal, a politikai ellenfelek befeketítése.

  A régi cserkészek köszöntése szerint, minden jó ügyért harcoló magyarnak csak azt ajánlhatom: „Légy résen!”

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr545214032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása