évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Visszaélések?

2013.09.14. 21:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Legutóbbi terjedelmes vendéganyagom után, egy rövidebb kommentben, azt fejtegettem, hogy meghatározott embercsoportokat, (pl. zsidókat Izraelen kívül) távol kell tartani a közhatalomtól, mert ha hozzáféréshez jutnak, nagy valószínűséggel visszaélnek vele.

   Sokan nem értik, antiszemitának, rasszistának, barátságtalannak tartják ezt a véleményt.

Nem az!

Évszázados történelmi, és kőkemény mai tapasztalatokon alapul.

Semmi bajom senkivel nincsen. Minden embert egyenrangúnak és egyenjogúnak tekintek, a saját szülőföldjén. Amint onnan elmegy, és más országokban telepszik le, vendég státusba kerül, az adott őshonos nép között, élvezheti annak vendégszeretetét. Aki vendégként elfogadja, az őshonos nép szokásait, életformáját, jogrendszerét, gondolkodásmódját, az második generációja után, már az adott néphez tartozónak érezheti magát. Erre, bizonyos fajta emberek, képtelenek, vagy ami rosszabb, egyszerűen, nem hajlandók.

   Aki viszont, vendégként elszigeteli magát, saját szokásai és törvényei szerint akar élni, az önmagát rekeszti ki az őshonos népek közül. Ha mindezen túlmenően, idegen ország hatalmi struktúrájába lép be, vagy akar belépni, és ezzel, rákényszeríteni a vendéglátót, saját eddigi szokásainak, törvényeinek megváltoztatására, az hibát követ el, és ne csodálkozzék, ha az adott területen, nem kívánatos személlyé válik. Ha egy vendég, vagy vendég csoport, megkezdi, és deklarálja önmaga kirekesztését, (Mazsihisz) akkor az adott nemzetnek, így nekünk magyaroknak a Kárpát--medencében, illik ezt tudomásul venni, de kötelességünk teljessé tenni. Az adott önkirekesztő kisebbség tagjainak befolyását, szigorúan, következetesen, az általuk létrehozott szervezet keretein belülre korlátozni.

II. András Magyar Király rendelkezett erről 1222-ben, az Aranybullában.

    Ezt Putyin, a közelmúltban is, elég egyértelműen megfogalmazta, és álláspontját, az orosz parlament, ( a duma) a döntő többsége, kitörő örömmel fogadta, és tette sajátjává.

    Elég volt a világban, az importált törvényekből, az oktrojált „jogokból”,

a nemzeteket semmibe vevő, pusztító, önjelölt „elitek” visszaéléseiből.

Az, hogy ezek az önjelölt vezetők, megpróbálják magukat az őshonos népek választottjaként feltüntetni, és így elfogadtatni, semmit nem csökkent, a népellenes intézkedéseik elutasításának szintjén, azok felismerésén.

Jól tükrözi ezt, a világ, mai hangulata. Tiltakozás az értelmetlen háborúk, a kivédhetetlen gazdasági kifosztás, és a negatív diszkrimináció ellen.

  Mindezért, nem az egyes emberek, de a multinacionális gondolkodású, elfogadhatatlanul rasszista csoportok, szervezetek felelősek.

Miért?

Mert olyan lehetőségeket teremtenek és ajánlanak a hozzájuk csatlakozóknak, még az őshonos nép egyes tagjainak is, amit az általuk jelenleg formált világban, igen nehéz visszautasítani. Így eshet meg, hogy egy-egy ország irányítását, nemzetidegen, önmagukat az adott nemzettől elszigetelő csoportok kaparintják meg, és élnek vissza ezzel a helyzettel.

     Hogyan lehet visszaélni a közhatalommal?

Nagyon sokféle módon, de ezt, talán néhány példán át lehet jobban átlátni.

 Legegyszerűbb példa a rendeletek kiadása.

Sokszor említik ezeket, mint „törvényerejű” rendeleteket, és valóban!

Ezeknek, a rendeleteknek, bár semmi kapcsolatuk nincs, a nép által választott, a népek érdekeit képviselő parlamentekkel, mégis, törvényként verik le azokat, az adott népeken.

 Különösen rossz a helyzet ott, ahol az önjelölt „elit”, már a parlamentet is kiülte, szavazattöbbséget szerzett, mert egy ilyen, vendég-parlament, bármit megszavaz, amit idegen támogatói elé tolnak. (1/4 = 2/3)

    Ha valaki, erre a tényre, fel akarja hívni a nép figyelmét, fehéren-feketén letenné az asztalra a helyzet valódi állását, azt azonnal kikiáltják listázó rasszistának, fasiszta tömeggyilkosok követőjének.

   Nem kell túl nagy éleslátás ahhoz, hogy nagy biztonsággal megállapítható legyen bárki számára, melyik az, az embercsoport, aki a közutálat áldozataként tünteti fel magát, miközben, a világban, a legtöbb tömeggyilkosságot szervezi, vezényli és hajtja végre.

Mindezt, csak a jóhiszemű népek országainak közhatalmában képes megtenni.

  Pusztító intézkedéseit, mindig a nép érdekeire hivatkozva fogadtatja el, vagy hozza meg. Ezek az állítások, a rákényszerített stresszes rohanásban élő átlagemberek tájékozottsági szintjén, akár elfogadhatók is lehetnek.

Itt az átverés!

Különböző nevű, és felhatalmazású csoportokat hoznak létre, az átverések kiötlésére, és elfogadtatására. Itt van példának okáért a zöld mozgalom.

Meghirdetett célkitűzéseihez, minden jóindulatú ember, őszinte egyetértéssel csatlakozik.

Mit csinál ez a társaság valójában?

 Pl,:Meghirdeti a parlagfű kipusztítására irányuló hadjáratot.

Mi a következmény?

Kiirtanak egy növényfajt, amit gyógynövényként is használnak, ami kizárólag parlagon maradt földeken tenyészik, és megóvja a pihentetett földeket a kiszáradástól. A legfőbb célja mégsem ez. Ilyen címen, „büntetésekből” hatalmas összegek vándorolnak, a közpénzek elsíbolásában már profi, hatalmat bitorló idegen „elit” zsebébe.

Pl.: Jogot formálnak arra, hogy betiltsák fél Európában, a korábban kifogástalanul, a természet károsítása nélkül működő kullancsirtást.

Mi a következmény?

Minden, a természetben járó, vagy mesterséges legelőkön élő melegvérű élőlényt, egy csapásra kitesznek, az agyhártyagyulladásban való elhullás, elhalálozás közvetlen veszélyének. Nagyon pusztító cselekedet.

Mi célja lehet egy ilyennek?

A károkozás, vagyonban, emberéletben, emberi egészségben, és még egy.

Rákényszeríteni, minden, kikapcsolódását a természetben kereső embert arra, hogy méregdrágán vásárolja meg, valamelyik, kezükben lévő gyógyszergyárnak,

az ilyen biológiai támadás ellen meghirdetett, egyébként, talán filléres előállítású, kérdéses eredményességű ellenszerét.

Mindezt, környezetvédelemre hivatkozással teszik. Az ilyen, és hasonló módon bekaszált pénzekből financírozzák, az egyre nyíltabb, egyre elterjedtebb chemotrail támadások költségeit, melynek során, hatalmas területek légterébe, repülőgépekről, mérgező anyagok tonnáit permetezik, ami a környezet szennyezés, mérgezés, legintenzívebb módja.

Érdekes, hogy a nagyhangú környezetvédők, még nem indítottak átfogó támadást az eljárás ellen.

Vajon miért?

Mert egy tőről táplálkoznak a támadókkal.

Ser szeri- se száma a nyilvánvaló példáknak, de nem akarom, a kedves Olvasót fárasztani velük. Talán még egy példát megbocsátanak nekem, amiről egy barátom, házának építése kapcsán panaszkodott.

Hagyományőrző magyar házat akart építetni. Közepén tekintélyes méretű szabad tűzhellyel, hozzá tartozó mega-kéménnyel, ami képes elvezetni a lakásból, a szabad tűzhely füstjét. Pár tízezer forintból megoldhatta volna, de tervét elutasították, mondván a kéményseprők, a téglakéménynek nincs szabályos minősítése. Kénytelen volt, többszázezer Ft.-ért, monopol gyártótól kéményt vásárolni.

Elhiszi valaki, hogy ami évezredeken át hibátlanul működött, az mára alkalmatlanná vált?

Szerintem, a vezetés vált alkalmatlanná, az ilyen, és hasonló intézkedésekkel.

Ideje észrevennünk, és pániksebességgel kiütni a közhatalmat, az azzal visszaélők kezéből.

Béla László

Akinek kétségei lennének fentikkel kapcsolatosan, nézze meg a valóságot-

http://kuruc.info/r/34/115691/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr365514606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása