évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Elég az öldöklésből!

2013.09.17. 06:04 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Ölni, bűn!

 Háborúban is – békében is.

Talán így gondolták amerikaiak is néhányan? Mégis rossz irányba indultak.

http://kuruc.info/r/4/117743/

 

Ez, egy önmagában elszigetelt eset. Lehet, hogy köze sincs az amerikai haderő legénységi állományához. Ha ez egy előjel, akkor egészen más a helyzet.

 Akár így – akár úgy, ezek az emberek nem jó helyen akcióztak. Ezek a gyilkosságok, szándékuktól függetlenül, nem jobbak, sőt rosszabbak a háborúk öldöklésénél.

A háborúkért, soha nem azok felelősek, akik levezénylik. Az egy valójában káros, és emberileg szükségtelen szakma munkája. Mindig azok a felelősök,

akik, legfelül eldöntik, és akik legalul végrehajtják. A közbeesők „csak dogoznak”. Nincs is igazán választási lehetőségük. Biztosra veszem, hogy egy kiugrott katonatisztnek, utánanyúl a hatalom, és garantálja, ne találjon megfelelő polgári megélhetést. A tengerész-gyalogosok, a légierő pilótái, a fegyverrendszerek, drónok irányzói, a valódi felelősök, és a tényleges gyilkosok.

    Elgondolkodhatunk azon, mi van, ha ezekben az emberekben, egyszer előtör a legbelső humánum, és visszaküldik a parancsot a feladónak. Volt már ilyen is.

Akkor sem megölni kell a parancsnokokat, csak lefegyverezni, kommunikációktól elvágni, hatástalanítani. Igaz, ez lázadás.

  Lehetőség van viszont, a gazdasági zsarolástól függetlenül, kilépni a hadseregből. Nem néhány embernek, hiszen azokat lazán ledarálnák, no meg, semmit nem is számít. de háromszázezernek, egyeztetve, egyszerre összetartásban, az már változást hoz. Ezzel nincs mit kezdeni. A gyilkos hatalmasok, végső kétségbeesésükben, szorult helyzetükben a népharagtól való védelmüket, a hadseregükben, és rendőrségükben, tehát a nép pénzén fenntartott, gyilkos szervezeteikben látják. Ezért hajlandók erre pénzt költeni, ha mindjárt az emberek pénzét is.

Ha egyszerre a katonai, és a rendőri állomány 70 – 80 százaléka kiesik, védelem nélkül maradnak. Biztosra veszem, azonnal, pániksebességgel, akár megduplázott zsolddal, vagy mindenféle csábító, és erőszakos módszer keverésével hozzákezdenének az újjászervezéshez, de ez, hasztalan próbálkozás lenne. Mire eredménye lehetne, az eddig, fegyveres erőszakkal visszatartott népharag, hatástalanítaná, azt a néhány embert, akik miatt ma, ezreket gyilkolnak meg a világban. Kiváltképp akkor, ha mint Magyarországon 56-ban, a sorkatonák, mint a karhatalom meghatározó része, átlátva a korábbi helyzet embertelenségét, a nép mellé állnának.

  A bajkeverők, pontosan tudják, hogy borotvaélen táncolnak. Magyarországon,

négy nap alatt szerveződött, tejesen új közhatalom. Nemzetőrség, honvédség, közigazgatás, és egy két szélsőséges esettől eltekintve, nem voltak tömeges, megtorló gyilkosságok. Annál inkább az után, miután, a szovjet fegyverek, sokszoros túlerővel, szétverték a magyar honvédséget, visszaállították, a korábbi

zsarolók hatalmát. Itt látszik meg, kinek a kezében van a hatalom. Vigyázni kell, egy kibontakozott néphatalomra. Ha egy nép, eljut a tűrőképessége határáig, ellenállhatatlan erőt képvisel. Ezt, a hatalombitorló maroknyi haszonélvezők, cinikusan, lenézően, csordaszellemnek nevezik.

       Ha már ilyen dehonesztáló hasonlattal illetjük embertársainkat, nézzük meg, a természetben, biológiai ösztönök alapján, hogyan működik a csordaszellem.

Mint alapja, a faj létezésének, életének és túlélésének, adott a csorda. Benne a vezérbika, aki kiemelkedő testi erejével, vagy agyafúrt harcmodorával, képes legyőzni bármelyik társát. Amerre megy, a csorda követi. Gondosan ügyel arra, hogy csordáját, mindig jó legelőkre vezesse, és jól tudja, hol találja azokat. Ez a felállás, eddig természetes. Feltéve, de nem megengedve, (hisz az állati természetben ez nem fordulhat elő) a vezérbikának rendhagyó ötlete támad. Úgy dönt, hogy legelészni felesleges fáradság, és elkezdi kiszopni a tehenek tőgyéből, a borjaknak való tejet. Hogy új szokása ne legyen kirívóan feltűnő, kinevez maga mellé al, és segéd - vezér bikákat, és elvárja tőlük, hogy hasonlóképpen táplálkozzanak.

Ezt, az "új csordarendet" a tehenek (tegyük fel) eltűrik. A vezérbika, már nem keresi a kövér legelőket, hisz nincs is szüksége rá, ő. és vazallusai, jól elvannak a béketűrő tehenek tőgyein. Ez a helyzet, mindaddig fennmaradhat sőt fokozódhat, ameddig súlyos következményei nem lesznek. Amikorra a vezér, plusz, az al, és segédvezér bikák, olyan telhetetlenné nem válnak, hogy minden tehén, minden tejét kiszopják. Ebben a helyzetben viszont, a borjak sorra elhullanak, hisz nincs mivel táplálkozzanak. Ez a vezérbikának és csapatának elkerülhetetlen vége. A csorda kirekeszti, elűzi és elhagyja. Követőit, ha maradnak, a csorda ismét megtanítja legelészni, de gondja lesz arra, hogy a tőgyekhez többé hozzá ne férhessenek. Ha az emberek hasonlóan járnak el, ezt nevezi az "elit" csordaszellemnek.

   Nevezzék, aminek akarják, de véget vet, erőszakos túlhatalmuknak, érvényre juttatja az igazságot, felszámolja az „előjogokat” és a korrupciót.

  Ha Amerikában ennek a jeleit mutatják ezek a lövöldözések, akkor közel, a gazemberség vége, és nincs egy hatalom, akit, mint a magyarok ellen a szovjeteket, fel lehetne használni a nép megtörésére. Amerika épp olyan erős marad, mint korábban, mindössze megszűnik a világ, tömeg-mészárosa lenni.

  Népe, ereje, és tisztessége tudatában, újra szabadon, és gazdagon élhet.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr735519561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása