évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez, még meg mer szólalni...?

2013.09.22. 20:44 | béla lászló | Szólj hozzá!

    ... nem fél a Tremtő Isten haragjától. Nem fél, hogy egyszer ilyen aljasságok kinyilatkoztatása közepette belecsap a villám. Egy ilyen tömegmészárosnak, szégyenében kellene elbújni a padozat deszkáinak résében. 

Miért tűri ezt az emberiség(?)! Nem volt tán elég tanulság, hogy hozzá hasonló. kardcsörtető fajtársai két pusztító háborúba sodorták az emberiséget. Még egy ilyen, megfelelő jelzővel felruházhatatlan tömegmészáros mer másokat vádolni, aki személy szerint százezrek haláláért felelős? Aki lakóházakat romboltat le, asszonyok és gyerekek békés hajlékát? Aki bárhol a világban a háborúkat szítja? Ez, még beszélni mer? Hova süllyedhet még az emberiség, ha ezt is eltűri? Nincs harminc-negyven józan ország, aki lefegyverezné ezt a brigantit, még ha a biztonságát ,az után neki kellene is szavatolni? Szégyen! Ez beszél törvényszegésről, amikor nincs olyan nemzetközi törvény, amit ő maga nem sért folyamatosan?  A nemzetközi közvélemény, még nem nyilvánította nem kívánatos személynek, a politika berkeiben? Nincs a saját népében egy karakán Muciusz Scévola, aki el tudná hallgattatni? A zsidók némán tűrik, hogy garázdaságával az egész népre fekete zsákot húzzon? Nincs aki végre úgy megijesztené, hogy egy zabszemet kalapáccsal... Sajnos, eddig nem került. Még lövöldözik a foszforbombáikat a védtelen Palesztínekre. Ezt lehet? Önvédelmet velük szemben nem? Mit képzel ez magáról? és mit rólunk, békeszerető normális emberekről? és mit, az őt támogató népről? 

Béla László

Peresz: Fokozni kell a Szíriára és Iránra gyakorolt nyomást 
21.09.2013, 20:54 Oroszország Hangja 
    
Komolyabb nyomást kell gyakorolni Szíriára és Iránra, mivel ezek az országok "megszegték az általánosan elfogadott szabályokat" és tömegpusztító fegyvereket használnak - jelentette ki ma Simon Peresz izraeli elnök a 10. jaltai ülésen. 

"Hirosima után a világ konszenzusra jutott, hogy többé senki se fog tömegpusztító fegyvereket használni - jegyezte meg. - Sokkolt bennünket az a tény, hogy Szíriában vegyi fegyvereket alkalmaztak." 


Az izraeli elnök hozzátette, hogy "amennyiben az irániak ellenzik a nukleáris fegyvereket, akkor miért építenek hosszú hatótávolságú rakéták számára kilövőállomásokat? Ennek kellene lennie a napirendi kérdésnek" - jegyezte meg. 

Kapcsolódó: 
   A legújabb zsidó pofátlanság: "Ismerje el a nemzet, hogy mi is országalapítók vagyunk" 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr435528907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása