évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A be(nyalós)hódoló egységfront…

2012.12.01. 09:33 | béla lászló | 1 komment

   Amióta lezajlott a „fülkeforradalom”, ami a látszat intézkedések mellett, soha nem látott megszorításokat és hazugságfolyamokat zúdított ránk, és ezzel a magyarság szégyenévé vált, ezt a keresztény-roma-izraeli szimbiózist, minden oldalról támadják. Nem mindegy, milyen szándékkal.

A jobbik, a tisztességtelen magyarellenes politikája miatt, le akarja váltani.

A többi, aki már ellőtte Magyarországon a puskaporát, goromba látszattámadásokat intéz ellene, mintha ők is le akarnák váltani, miközben eszük ágában sincsen. Ebben az országban, olyan hű szolgája, még nem volt Izraelnek, mint épp ez a társaság. A római vallás, a hitgyüli, és a nemzeti álarcot öltött fülkeforradalmárok, vállvetve szolgáltatják ki az ország utolsó tartalékait a fosztogató bankoknak. Ennek ellenére ugatnak rá, Izrael korábbi, helyben tartott kutyái, de miért?

  Ebben is benne van, a szokásos, kaftános csavar.

A magyar, ösztönös empátiával rendelkező nép, és ezzel gusztustalanul visszaélnek. A magyarok, mindig támogatják a gyengébbet, pártját fogják a megtámadottnak, fontosabbnak ítélve a megtámadott védelmét, mint az okot, amiért megtámadták. Mi tagadás, ilyenek vagyunk. A régi bérencek, ezért támadják a maiakat. Így vélnek, valamivel több támogatást megőrizni a fülkeforradalmároknak, de most megijedtek. A magyarság, kezd átlátni, az empátia gerjesztette ködön, és egyre inkább, a Jobbik mögé áll. Nem azért, mert ők hibátlanok, hisz ilyen ember nem létezik, de azért, mert egyedül tőlük vár egyenes, hazugságmentes beszédet, politikát.

Lehetségesnek, sőt valószínűnek látják, hogy minden választási praktika ellenére, Magyarország következő kormányát, a Jobbik prominens személyiségei, és szellemisége fogják alkotni, és ez lesz, az ország pusztítás, magyar gyűlölő kormányzás vége.

Ezt meg kell akadályozniuk mindenképpen, másképp, eddigi szövetséges fosztogatóik, eldobják őket, mint használt papírt. Ilyen a természetük.

Ami nem profittermelő, az felesleges nyűg. Ezek a mi derék, kollaboráns vezetőink, azt hiszik, ha a magyarság felébred, és bezárja előttük a lehetőséget, akkor majd a segítségükkel megtollasodott korábbi szövetségeseik támogatni fogják őket. Tévednek. A spicliket, strébereket, kollaboránsokat, az a hatalom is utálja, akit kiszolgálnak. Emberszámba sem veszi őket. Ahogy az oroszok Rót Manót a létminimum szélén tartották, míg magától el nem pusztult, ezek sem számíthatnak másra a zsidóktól. Állampolgárság ide vagy oda, az sem biztos, hogy beengedik őket, ha lesz még hova.

  Ezért a nagy összeborulás. A milla. Aki csak fosztogatott idáig Orbán és az utódpárt kivételével, mindenki beszállt. Ők tudják, mit jelent az egység.

Talán a magyarok is kezdik sejteni.

Meglátjuk.

Ha megszabadulunk fenntartásainktól, meg a hazug propagandáktól, akár, még magyar kormányunk is lehet, aminek munkálkodása folytán, élvezhetjük a

Szebb Jövőt!

Béla László

Egy koment Nemhívőtől ctrl+c.vel bemásolva:

....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni....

Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen.  Bőven megelégszenek azzal a "gyökérmennyiséggel" akik a "mézesbödön" közelében tartják őket...és eszükben sincs gondolkodással, felelősséggel meg más, efféle "szakértelemnek" álcázott "bolsevista trükkel" bíbelődni.

Az eus zászlóégetés, ...tiszaeszlározás,és a legutóbbi blődli is mind azt szolgálják,...nehogy túl sokan legyenek azok az idióta választók,...akik még képesek és kormányra tennék azokat,...akiknek ettől testük lelkük irtózik...

És az én álláspontom ehhez kapcsolódóan:

Kedves komentező honfitársam!

Mindenek előtt, köszönöm a figyelmet, amit írásomra fordítottál, és a komentedet, amire időt szántál.

A helyzetet eltérően, talán más-más oldalról látjuk. Tapasztalatom szerint, nem minden politikus egyforma.

Bizonyosan van közöttük olyan, aki áztatja magát a langyos lében, alszik a parlamenti üléseken és kicsit sem érdekli, mivel bízták meg a választói. Egyedül arra koncentrál, megfeleljen a főnöke, frakcióvezetője elvárásainak, és megszavazza, saját illetményének felemelését. Eddig a Jobbikban ilyet nem láttam. A "mézesbödönön", most a Fidesz ül, és terebélyes hátsójával egészen le is fedi, nehogy más hozzáférjen.

Szakértelem tárgyában, legalább ott állnak, mint Antaltól  II.Orbánig bármelyik eddigi kormány, de szerintem nem is ez a lényeg. Szerintem, a politikusnak nem szakértelemre, sokkal inkább igazmondásra, szótartásra és hazaszeretetre van szüksége, hogy helyes döntéseket hozhasson. A döntéseket előkészítő legkiválóbb szakemberek között, úgy válogathat, mint tyúk a kendermagban.

Azok a témák, (zászló, vérvád, állampolgári listázás) amiket blődlinek tartassz, leginkább, választóinak megfelelő gondolkodásmódjuk okán kerülnek elő. Nem birják a hazugságot, sem a jogtalan korlátokat.

Végül, de nem utolsó sorban, kérlek, ne légy indulatos. Hazudnék, ha azt állítanám, bennem nem ébrednek indulatok néhány dolog kapcsán, de igyekszem írásaimban ezeket, nem megjeleníteni.Te idiótának nevezted a Jobbik választóit, noha, nem ők okozzák, okozták az ország gondjait. A Fidesz, jelenlegi regnálása alatt, annyi gondot okozott a választóknak, mit eddig egyetlen "rendszerváltó" párt kormánya sem. Ennek ellenére, eszembe sem jut, választóit, bármilyen negatív jelzővel illetni. Ennél sokkal többre tartom honfitársaimat, még ha az enyémtől merőben eltérő véleményt alkotnak is. Légy te is toleráns, és sokkal több szeretetet tapasztalsz honfitársaidtól, mint hinnéd. Közöttünk, nem trendi a gyűlölködés. Szerintem, az állampolgárságot sem haragból, vagy gyűlöletből firtatják, mindössze a valós, és feltehetően tűrhetetlen arányokat szeretnék feltárni, választóik, és potenciális választóik előtt. Ennek a törekvésnek az akadályozása, sokkal több embert állít mögéjük, mint ha szó nélkül, mint Amerikában, listát tennének közzé, a képviselők vallási hovatartozásáról. Az állampolgárság, sokkal kevésbé érzékeny terület, és a Jobbik, csak ezt firtatja.

A válasz sem maradt el "nemhívőtől"

...hát ezen tényleg besz.rtam!  ...irod ezt Te!...akinek fixa ideja az országos "magyargyűlölet"...és az, hogy "idegenek" tartanak minket rabszolgaságban. Muhahaha!

A lényegről röviden,...mert nem érek most rá:

lAzért állítom határozottan azt, hogy a jobbik nem akar kormányra kerülni,...mert azokhoz a f...ságokhoz,..amiket képvisel, (és a vezetőik szellemi képességeit is figyelve), DEMOKRATIKUS módon soha nem fog többséget szerezni.
Ha igazán törekedne a választók többségének megnyerésére, akkor az egybites "vesszentrianon"tól nem az "írjuk össze a zsidókat" célig küzdötték volna le magukat...

Kösz a véleményedet, néhány dolgot más színben látunk, de ettől kerek a világ. Ha figyelnél, talán észrevennéd, ki akar bennünket felvásárolni, és tette tönkre a magyar életteret.

Béla László

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr874940928

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.01. 11:12:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemhívő 2012.12.01. 20:02:27

....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni....

Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen. Bőven megelégszenek azzal a "gyökérmennyiséggel" akik a "mézesbödön" közelében tartják őket...és eszükben sincs gondolkodással, felelősséggel meg más, efféle "szakértelemnek" álcázott "bolsevista trükkel" bíbelődni.

Az eus zászlóégetés, ...tiszaeszlározás,és a legutóbbi blődli is mind azt szolgálják,...nehogy túl sokan legyenek azok az idióta választók,...akik még képesek és kormányra tennék azokat,...akiknek ettől testük lelkük irtózik...
süti beállítások módosítása