évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Márciusi kösztöntő

2013.03.15. 00:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Kedves Honfitársaim!

   Drága Magyar Nemzetem!

Szól ez a köszöntő mindenkinek, akinek magyarként dobban a szíve. Mindenkinek, aki szeretettel építi hazánk felemelkedését, és azoknak is, akik mindent megtesznek, ennek megakadályozására. Azoknak is, akik bárhol a világban magyarként élnek, és mindenkinek, aki tudja, hol van a világban Magyarország, és kik azok a magyarok.

    Március 15.-e, az Isten ajándékaként beköszöntő tavasz, és a magyarság szabadságának jeles napja. Ezen a napon, legyen az zord, vagy verőfényes, az északi félteke minden embere magába szívhatja, az elkerülhetetlenül beköszöntő tavasz isteni erejét. Megújíthatja, esetleg halódó reményeit, megerősítheti a jobb, emberibb, szeretetteljes világ beköszöntében való hitét.

Ez a hit él, és éltet.

48 eseményei, nemzeti egyetértése, és bámulatos sikerei, felmutatták a világ számára, hogy a hit a magyarságban is él, a magyarságot is élteti, és lángja, soha ki nem fog hunyni, ameddig magyar él a földön. Az a szimpla tény, hogy ezer viharon, megannyi ármányon át, még mindig létezünk, jó válasz ellenségeinknek. Meggyőző érv, hogy szélmalomharcot vívnak, és jó figyelmeztetés arra, hogy lelkünkben lobog a láng, tüzünk hamuja alatt pedig, izzik a parázs. Aki jó szándékkal közeledik, élvezheti a tüzünk melegét, de aki rossz szándékkal férkőzik közénk, ezzel szelet kavarva, ami elviszi a zsarátnokról a pernyét, csúnyán megégetheti magát.

   Mi, nem a bosszú népe vagyunk. De nem a tehetetlenségé, hanem a türelemé és szabadságé. Mindenki büszke lehet, aki magyarként él, és az is, aki a magyarság vendégszeretetét élvezi. Tőlünk rosszat nem tanul.

Mi, szkíta módra hiszünk bárkinek, egymásnak és vendégnek egyaránt, de ha a vendég becsap, visszaél a vendégjoggal, annak előbb vagy utóbb, de biztosan útilaput kötünk a talpára, hogy menjen Isten hírével.

  A világ most, gyorsan változik körülöttünk. Az idő szekere, a szabadság, a jólét és a szeretet felé halad. Igaz, most mély kátyúban van, de magyar lovak húzzák, így bizonyosan kijut a kátyúból. Ezrek kapaszkodnak a küllőkbe, és a saroglyába, hogy visszatartsák. Fontos, hogy ne a lőcsöt akasszuk le, hogy elverjük vele a kapaszkodók kezét, hanem minél többen súgjuk a magyar lovak fülébe, - „gyi lovam, gyi betyár”, ahogy Petőfi írta rég.

   Ha elegen tesszük, hű lovaink kihúzzák szekerünket a gödörből, ha beleszakadnak is, kiszakítják a visszatartók kezéből, legyenek azok, akár kormányok, bankok, vagy sunyin tevékenykedő, pártütő megosztók.

  Ehhez kívánok, ezen a jeles napon, erőt, egészséget, és a velünk együtt érzőknek, eredményes szurkolást.

Hajrá magyarok! Félre a hazug árulókkal! Éljen március 15! Éljen Magyarország!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr565135512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása