évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Választott közellenség

2013.10.30. 14:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kiegészítő a korábbi, "védőoltásokról"  szóló venéganyaghoz.

 

Bővül a kötelező oltások köre 
2013. október 28., hétfő 07:18 MTI - Index 

Már zajlik a szakmai előkészítő munka arról, hogy a pneumococcus, illetve a humán papilloma vírus (HPV) elleni oltás kötelező legyen - tudta meg a Magyar Nemzet az egészségügyért felelős államtitkárságtól. 

A lap hétfői cikke szerint az eddig kötelezően felajánlandó pneumococcus néhány éve már térítésmentesen beadható két hónapostól kétéves korig, és a Házi Gyermekorvosok Egyesületének alelnöke szerint a szülők többsége eddig élt is a lehetőséggel. 

A HPV-vírus elleni védőoltást már számos uniós országban beemelték a kötelező oltási rendbe. Magyarországon az oltásokat általában magánorvosi rendelés során, illetve fiatal lányoknak a kampányszerű méhnyakszűrési folyamatban, iskolai keretek között lehet felvenni. 

Magyarországon százezer nőből jelenleg nyolcnál regisztrálnak méhnyakrák okozta halálozást, míg az északi országokban ugyanennyi nőre vetítve csupán egynél. 

Az államtitkárság közölte: mivel az eddig kötelezően felajánlandó formájú pneumococcus elleni vakcina eddig is a költségvetésben tervezett oltás volt, a mostani intézkedés nem igényel többletpénzt. A HPV esetében a költségvetés tervezete szintén tartalmazza a szükséges forrást. 

Kapcsolódó: 
   A paralízisek száma megugrott Indiában Bill Gates oltáskampánya után 
   Bill Gates folytatja "Isten munkáját" annak ellenére, hogy szervezetének legalább kilenc egészségügyi dolgozóját agyonlőtték Nigériában 
   Agenda 21 - A fenntartható fejlődés igazi arca dióhéjban 

Ehhez egyetlen államnak nincs, és nem is lehet joga! Minden ember maga rendelkezik az életével, ameddig gyilkosságot nem követ el. Ezért halálra ítélhetik. Egyért is. A tömegesért, mivel nem élünk a középkorban, szintén csak ez lehet a legsúlyosabb következmény, sok országban. Ma már nincs kerékbetörés, keresztre feszítés, karóba húzás, ami az ilyen cselekedetekért dukálna.A tömeggyilkosságért halál jár. Nem árt, ha ezt azok is tudják, akik tömegek felett, azok akarata ellenére rendelkeznek.

Béla László

Utóirat:

Az előző kérdés más oldalról.

Kötelező lesz a pneumococcus elleni védőoltás 

Beneda Attila kabinetfőnök tegnap a frászt hozta többtízezer felvilágosult, felelős szülőre. Szavait hallva ezrek horkantak fel, s tervezik végső elkeseredésükben a szülőhaza elhagyását gyermekeik védelmében. 


A sajtó által tolmácsolt merénylet szerint 2014-től kötelező lesz a többi mellett a PCV-méreginjekció is, s a magyar kislányok művi meddővé tételére 1 milliárd közpénzt fordítanak, ami a laikusokat megtévesztő, "méhnyakrák elleni védőoltás" címszóval jelenik meg a költségvetésben... 

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy ehhez nekünk is lesz néhány keresetlen szavunk, nem hagyjuk, hogy véghezvigyék. Az államtitkárságnak erre semmiféle felhatalmazása nincs, egyértelműen hivatali túlkapásról van szó. 

Mielőtt megtennénk a bűnvádi feljelentést, megvárjuk, milyen jogi köntösben kívánják lenyomni a nemzet torkán ezt az újabb fasisztoid merényletet. Valószínűleg bűnszövetkezetben elkövetett, hivatali hatalommal való visszaélésért, valamint hűtlen kezelésért, továbbá foglalkozás körében elkövetett tömeges veszélyeztetés tárgyában fogunk feljelentést tenni a felelősök ellen. 

Valószínűnek tartjuk, hogy csak riogatásként, s a társadalom félrevezetésének céljából csinált hamis oltáspropagandáról van szó. Emlékezzünk: tavaly és tavalyelőtt az ÁNTSZ-es Ócsai Lajos haknizta végig a médiát hasonló valótlanságokkal - tavalyelőtt a PCV, tavaly pedig a HPV és a bárányhimlő vakcinák kötelezőségével borzolta a kedélyeket. 

Közelednek a választások. Ha idén sem sikerül az oltási önkény felszámolását kikényszerítenünk, akkor párttá alakulunk, s jövőre az Országgyűlésen belülről visszük véghez a változást. 

Addig is mindenkit arra bíztatok, hogy polgári engedetlenség keretében tagadja meg gyermekei vakcináztatását. Az oltási dogma téves tudományos előfeltevéseken alapul, és kizárólag a vakcinalobbi profitérdeke számára kívánatos. A törvényileg előírt kötelezettség a legalapvetőbb alapjogokat tapossa sárba, és durván sért több, Magyarország által is ratifikált nemzetközi egyezményt. Jogász szimpatizánsainkkal dolgozunk az állam elleni kötelezettségszegési eljárás megindításán. 

Álljunk ki határozottan gyermekeink egészsége, élete érdekében! Az oltás visszafordíthatatlan merénylet, amit bármi áron kerüljünk el. Ha az orvos, védőnő megfenyeget, vetessünk fel a zsarolásról jegyzőkönyvet. Jó, ha hangfelvételt is készítünk ilyen eseményekről. Szülői joga, sőt emberi kötelessége megvédeni gyermekét mindenkinek a felelőtlen, fasisztoid egészségügyi kormányzat önkényével szemben. 

A változásért azzal tehetünk a legtöbbet, ha véleményünket nyíltan felvállalva kommunikáljuk környezetünk felé. A veszélyeztetést nem az oltásmegtagadó, hanem az oltásba beleegyező szülő követi el - bizonyos oltások esetében az oltottak látens vírusgazdákká válnak, s tünetmentesen megfertőzhetik az oltott és oltatlan embereket környezetükben. Csatlakozzatok, gyertek minél többen, harcoljuk ki közös összefogással, hogy gyermekeinkről az örök természeti törvényekkel összhangban saját, felelős belátásunk szerint gondoskodhassunk, s mániákus hazudozók, dogmatikus vakcinaügynökök ne hajthassák őket áldozati bárányként az ostobaság és a profitéhség vágóhídjára.

Labant Csaba 

Kapcsolódó: 
   Az oltás biológiai fegyver, vagy az orvostudomány áldása? 
   Lehet, hogy kötelező lesz a HPV elleni oltás? 
   Halálos orvoslás 
   Indiai vezető orvosprofesszor: az oltás által okozott halálesetek száma tízszerese az oltás által esetlegesen megelőzhető megbetegedéseknek! 
   Bűnvádi eljárásokat indítunk oltóorvosok ellen 
   BOTRÁNY! Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar 
   Még a neve is hibás: Védő-oltás 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr335606358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása