évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tanulmány magyarország helyzetéről

2010.02.14. 15:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hogyan juthatott Magyarország

 

idáig?

 

Tanulmány a magyar viszonyok alakulásáról.

 

      Ahhoz, hogy a változásokat nyomon követhessük, főként a fiatalabb generáció számára, legalább felszínesen át kell tekintenünk, a jelen állapotokat megelőző közgazdasági és történelmi helyzetet.

   Ebben a visszatekintésben, jelen esetben, elegendő a II. világháború befejeződéséig elmennünk, ugyanis a jelen helyzetet eredményező döntő változások az óta mentek végbe.

 

A régi struktúra.

 

  A II. világháborúval a magyar nemesi, főúri nagybirtokok, és a spekuláns földbérlők kora végleg lejárt. A föld nélküli zselléreknek, az állami kézbe vett nagybirtokok (Állami Gazdaságok), és a korlátozott földosztás biztosítottak némi megélhetést. Tildy hatalmának megszűnte, Rákosi hatalomra kerülése után, azonnal megkezdődött egy ideológiai hadjárat, a magyar gazdaság, élelmiszerellátás központosítására, (globalizációjára) a magyar kistermelők ellehetetlenítésére. (padláslesöprések, kuláklisták, stb.)

     Ezek a törekvések ugyanannak a globális tervnek a részét képezték, ugyanannak a csoportnak szándékából indultak, (nevezzük háttérhatalomnak,) ami a mai helyzet kialakításában és fenntartásában is döntő szerepet játszik.

     A magyar parasztság (és itt ezt a megnevezést a lehetséges legnagyobb tisztelettel és megbecsüléssel írom le) hősiesen ellenállt a hatalom földbedöngölési kísérleteinek. A frissen földhöz jutott zsellérek, élvezték az első önállóság gyönyörűségét. A régebbi középbirtokosok (kulákok) ragaszkodtak a családjuk által több generáció verejtékes munkájával megszerzett biztos egzisztenciájukhoz. Bár a hatalom mocskos manipulációi embertelenül megnehezítették életüket, (állami beszolgáltatás ingyen, feketevágás tilalma stb.)

Mégis fenntartották az ország számára elengedhetetlen élelmiszerellátás alapját.

    A hatalom elosztási rendszere ennek ellenére produkált hiányokat, ezzel teremtve meg a megfelelő közhangulatot a kulákok üldözéséhez, a kisgazdaságok embertelen kifosztásához.

     Ennél erőszakosabb lépésekre, a közhangulattal szembeforduló intézkedésekre, a háború közelsége, a magyarok önvédelmi harcra készsége miatt nem kerülhetett sor. A helyzet így is pattanásig feszült volt.

     Ennek ellenére kialakult a stabilitás, az árak a piaci helyzetnek megfelelően alakultak, a módosabb és szegényebb rétegek egyaránt megoldhatták gondjaikat.

    Kétségtelenül voltak hatalmas károkat okozó változások.

A teljes önellátásra berendezkedő Rákosi érában pl. egy csongrádi bortermelő, aki évről évre országos aranyérmes borokat termelt, Sztálinvárosban (régen Dunapentele, ma Dunaújváros) vasbetonszerelőként dolgozott évekig.

   Az ellátás azért mégis megmaradt. Adott mennyiségű színhús előállításához adott mennyiségű csülök, fej, zsír, tepertő, pacal, stb. tartozik. Ezek, mint kevésbé keresett „melléktermékek” lényegesebben olcsóbban hozzáférhetők voltak, ezzel jól megoldva a szegényebb rétegek biztonságos és megfelelő ellátását. Ezzel szemben ma, ami ehető, vagy ehető gyanánt kínálják, az áruházláncok polcain, közel azonos árért kínálják. (tepertő 2600Ft/kg.)

     A kisgazdaságok igaerővel való működtetése, a parasztság valódi függetlenségét jelentette. Ez a jószágállomány biztosította a talajerő pótlását, megtermelte önön üzemanyagát. A független malmok felhasználhatóvá tették a kenyérgabonát, a sertések jobbára konyhai hulladékon, és kukoricán felnőve egészségesek voltak, hozzájárultak a talajerő pótláshoz, és biztosították, a szükséges húsmennyiséget. Ez a rendszer, a természettel teljes összhangban, rengeteg élő munkával, mindent biztosítani tudott.

    Az egészséges életmódot élő magyar gazdának, önmaga és családja fenntartásához, alig valamire volt kívülről szüksége. Általában meg sem betegedett, és munkájából keletkező feleslegét értékesítve, jól ellátta a környező városok lakosságát.

   Az ebből befolyt pénzért, könnyen megvehette azt a kevés terméket, ami a munkájához, az ipari gyártásból, feltétlenül szükséges volt.

     Semmi nem ment veszendőbe, minden hasznosult valahogy, és mindenki biztonságban élhetett.

 

 

A káros változások kezdetei.

 

     A fent vázolt, nem központosítható struktúra, elfogadhatatlan volt a Rákosi rendszer számára. Az ügyes magyar gazda, egyre inkább felfedezte a rendszeren lévő lyukakat, és azokon átbújva egyre elfogadhatóbb életkörülményeket teremtve magának, és egyre biztosabb ellátást jelentve a városoknak, áttörhetetlen ellenállást képezett a globalizációs törekvéseknek.

    Érthetően egyre erőszakosabbá vált az ellene folytatott harc, ami végül az 56-os forradalom kitörését vonta maga után.

    A harcot kétségtelenül az egyetemisták, és a városi munkásság kezdte, de egy emberként állt mögé az ország egésze. A Magyar Hadsereg, a hazához való hűségével, a vidék lakossága ingyen ellátással, burgonyával, liszttel, egyéb terménnyel.

      Akkor a magyarság azt hitte, hogy egy becsületes világban, becsületesen kiállva, kivívhatja szabadságát és függetlenségét. Ez már akkor sem így volt.

   Lejárt a II. világháború után, az elfoglalt területek katonai megszállásának ideje. A megállapodások értelmében vissza kellett vonni a szovjet csapatokat az idegen területekről. Ez a szovjethatalom által erőszakosan fenntartott rendszerek azonnali összeomlását eredményezte volna.

   A hidegháború jelentős fegyvertényeképpen ebben az időben jött létre a NATO, mint nem titkolt katonai tömörülés a szovjetfenyegetés ellen.

Ez a tény a Szovjetuniót is lépésre kényszerítette. A háborús ok megteremtésére, a hatalom szándékosan robbantotta ki az elégedetlenség forradalmát, amit a jelenleg világuralomra törő háttérhatalom látszólag támogatott, valójában magára hagyott.

     Azzal, hogy a magyarok ezreinek halálával a szovjet hadsereg vérbe fojtotta a forradalmat, eredményesen meggyőzte a magyarokat arról, hogy az erővel történő ellenállás, a fennállása alatt értelmetlen. Ugyanakkor okot szolgáltatott, a Varsói szerződés létrehozásához, melynek alapján 68-ban a Prágai Tavaszt letörték.

     Az 56-ot követő iszonyú kádári megtorlás, elejét vette minden nyílt ellenállásnak. A Kádár rendszer végre hozzákezdhetett a kisgazdaságok erőszakos felszámolásához (általános Tsz-esítés, élelmiszerellátás központosítása).

  Megszűntek a szabadpiacra termelő családi gazdaságok. A helyi nehézségek elkerülésére engedélyezett háztáji pedig képtelen volt annyi felesleget termelni,

ami az országos ellátáshoz kellett. Módszeresen felszámolták a régiók malmait.

Ezekkel a változásokkal, alig észrevehetően jött létre a központilag szabályozható, szinte mindenkire kiterjedő élelmiszerellátási monopólium.

A másik oldal háttérhatalma elégedetten szemlélte, hogyan építgetik helyette a csapdát, amibe a magyarság is belesétál majd.

 

Az elnyomás kiteljesedése.

    Amikor a háttérhatalomnak sikerült a spekulációkból, a kisebb országok kifosztásából szerzett pénzzel, belső ellentétek szításával és táplálásával térdre kényszeríteni a szovjeteket, haladéktalanul célba vette, a szovjet „védelem” alól kikerült országokat. Szabadságot hirdetve körmönfontan adóságba, ezzel rabságba vetve azokat. A „privatizációval” saját érdekkörébe vonva az ellátást,

módszeresen végrehajtva, a nemzetek tönkretételéhez kovácsolt terveit.

 

http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm

 

http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA

 

Amikor egy magyar kézhez kapja a részben „privatizált” elektromos művek villanyszámláját, és abban a már nem létező szénbányák támogatásáért, a hálózat használatáért, és hasonlókért fizetendő díjrészeket talál, akkor joggal vetődnek fel ellenvetései az arcátlan extraprofittal szemben.

Ha valaki gyárt egy szeget, termel egy kg. búzát, vagy bármi mást, azzal megjelenhet a piacon.

Amikor meghatározza az árát, azt a vevő elfogadja és megveszi, vagy nem.

De ha az ár elfogadását követően az eladó elkezd számolni, mennyi esik arra a szögre a gyártó sor beszerzési árából, a gyártáshoz használt energia árából, stb.

Az nekem már a csalás kategóriájába esik át. Az eladási ár a termék mögött álló valamennyi költséget magában foglalja. A kenyér árához sem számolható hozzá a szántást végző traktor, annak üzemanyaga, a vetőmag, a vetőgép, a műtrágya, a gyomirtó, a kombájn, a malom, a pék, stb. költsége. A kenyér ára mindezt, meg egy busás hasznot tartalmazza, amit nem a termelő tesz zsebre.

  A korrekt számlázás 1kW villamos energia X Ft. 35 kW=35X Ft.

Ez messze nem így működik. Máshol sem.

  A spekuláció elviszi a nemzeti jövedelmünket. Hosszú idő óta a bankoknak dolgozunk, és mellette súlyos szükségeket látva éldegélünk. Iparunkat szinte teljesen lerombolták. Mezőgazdaságunkat most fojtogatják. Haderőnket felszámolták, véleménynyilvánításunkat, ellehetetlenítik, büntetőjogi kategóriákat állítanak azzal szembe.

  Ez a mai helyzet.

A háttérhatalom jól bevált stratégiáját a magyarok, beleértve ebbe valamennyi itt született embert, nem téveszthetik szem elöl. Ennyire nem vagyunk buták!

  Mindenki látja a különböző diszkriminatív törvényeket, az uszítást egymás ellen. Nem azokra kell figyelni, akik ennek kedvezményezettjei, hanem azokra, de súlyosan, akik ennek a helyzetnek a megteremtői, és tervezett haszonélvezői.

A háttérhatalom elégedetten szemlélné, hogy Magyarországon cigányok, magyarok és zsidók dühödten öldösnék egymást, és mi mit sem tehetnénk ez ellen.

  Nem kell bedőlni!!  Valamennyien egy hajóban evezünk, amit kívülről szeretnének elsüllyeszteni. Nem hagyhatjuk! Megpróbálják elhitetni a cigányokkal, hogy kivételezett csoport, de amint Magyarországot elsüllyesztenék, drákói szigorral irtanák őket. Úgyszintén a zsidókkal, hogy itt az ő hatalmuk valósulna meg, de amint realizálódna, magukra hagynák őket, mint a koncentrációs táborokban. Több száz éve ez a stratégia a jellemző és látható. Mindent becsmérelni ami nemzeti, vagy nemzetiségi. Fasisztának, nacionalistának kikiáltani mindent, ami a gyarmatosítás ellen hat.

Nacionalistának kell lenni!! Ez nem bűn! Ragaszkodni a földhöz ahol születtem, szeretni a hazát, melyben nevelkedtem. Szeretni az embereket, kik között élek. Megőrizni nemzeti kultúrámat, cigányként, magyarként németként vagy zsidóként. Ez a nacionalizmus. Megvédeni az értékeimet, a munkám értékét, minden tolvajoló, és spekulációs beavatkozástól, ez a realizmus.

Becsukni az egydolláros piramisának csúcsán álló, mindent látó szemet, ez a közérdek. A mindent látó illuminátus szemnek ugyanis szelektív látása van. Mindenkiről mindent tudni akar, de csak az ellen használja fel az információt, aki útjában áll, vagy akitől elvenne valamit. Kevesen nem látják, ami mostanában a buszokon történő támadások körüli hírverést jellemzik. A média is a szem egyik lencséje, és eltorzítva, felnagyítva mutatja, amivel szándékai vannak. Ha van a buszokon spontán erőszak, az nem most kezdődött, ha nincs, akkor azért produkálnak néhányat, hogy legyen mivel indokolni járműveink bekamerázását. Ez a hirdetett indok, ami elfogadható, hisz a biztonság….

A valódi indok a törvényesített általános lehallgatás és megfigyelés.

Nem kérünk belőle! Kevés szó esik arról, milyen berendezések vannak a személyszállító repülőgépeken. Megmagyarázhatatlan viszont, hogy néhány éves gépek, megmagyarázhatatlanul leesnek, természetesen túlélők nélkül.

A GPS. Korában az sem igazán érthető, ha nem találják a roncsokat. Talán nem is akarják?

Ne tartsuk bankba a pénzünket, ne használjunk bankkártyát, csak akkor, ha már lesz független rendszerű, kizárólagosan magyar bank. Ha mégis arra kényszerülünk, hogy bankkártyával jussunk a pénzünkhöz, mielőbb, és mindig egy helyen tegyük ezt. Ne tájékoztassuk a háttérhatalmat vásárlásainkról, mozgásunkról, anyagi helyzetünkről. Ez nem vicc, és nem elmélet, kőkemény valós tények.

 

 

Merre a kiút?

 

   Nem lesz könnyű, de meg kell akadályozni:

1-az élelmiszerellátás teljes monopóliumát.

2-az élelmiszertermelés törvényi tilalmát.(külön engedélyhez kötését)

3- a magyar vagyon (ingatlan, termőföld) idegen felvásárlását

4- az egészségügyi ellátás elérhetetlenné tételét

5- a lakosság nyílt, vagy burkolt irtását

6- az ország gazdasági kivéreztetését.

 

 Hogyan?

1-     Talpra állítani a családi gazdaságokat, megteremteni számukra a belső piacot, létrehozni magyar kezdeményezésű és tulajdonú élelmiszeripari üzemeket, bojkottálni a háttérhatalom kereskedelmi láncait.

2-     Magyar érzelmű kormányt alakítani, aki nem szolgálja ki a háttérhatalom törekvéseit.

3-     Törvényi tilalmat életbe léptetni a külföldön születettek vonatkozásában, megszüntetni elő/többletjogaikat, amit a hazaáruló politika biztosított.

4-     Megakadályozni a további rombolást, visszaállítani a Magyar financírozást.

5-     Megszüntetni, választhatóvá tenni a kötelező védőoltásokat.

6-     Kibocsátani magyar pénzt belső használatra, amit magyar bank kezel, és tisztességes feltételekkel kölcsönöz, kizárólag magyar állampolgárnak.

 

Bendegúz, a buta magyar közember

2009. augusztus 20.

 

 

 

  

 

szex és új világrend

 


Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik elõadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fõnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú elõadást tartott. Beszéde elõtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belsõ tájékoztatásnak mondanivalóját. Dr. Dunegan egyike volt a hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média személyiség kérésére emlékezetbõl felidézte, és szalagra rögzítette, amit 1969-benhallott. Dr. Day nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a jövõt vázolta fel.

Elõadásának célja az volt, hogy felkészítse az orvosokat a várható változásokra, és ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új helyzethez. Meg volt róla gyõzõdve, hogy információival segíti orvoskollégáit. Dr. Day állandóan hangsúlyozta, hogy az embereknek hozzá kell szokniuk a folyamatos változáshoz, mert semmi nem marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte: „az emberek annyira bíznak egymásban, hogy fel sem teszik a legfontosabb kérdéseket.” Többször is elmondta: „Mindennek két célja van. Egyik az állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára és van egy másik, az igazi cél, amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elõ.” Hozzáfûzte azt is, hogy „nincs más lehetõség az emberiség számára.” A népszaporulat ellenõrzéseDr. Day ebben az idõben aktívan részt vett a népességszaporulat ellenõrzésére törekvõ csoportok tevékenységében. Elmondotta, hogy a lakosság létszáma túlságosan gyorsan nõ, éppen ezért a Föld lakóinak a számát korlátozni kell, mert különben nem marad elég élettér az emberiség számára. Nemcsak az élelmiszer ellátás biztosításához fog hiányozni az elegendõ termõföld, de a hulladékok is oly mértékben szennyezik a Földet, hogy lakhatatlanná válik.
Az embereknek nem engedik majd meg, hogy csupán azért legyenek utódaik, mert akarják, vagy azért mert könnyelmûek voltak. Ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a házaspároknak egy gyerekük legyen, és csak a kiemelkedõ teljesítményt nyújtó kiválasztottaknak lehet három. Az átlagembereknek a két gyermeket engedélyezik. Ez a születésszabályozási mérce abból adódik, hogy a nulla népességnövekedéshez 2,1 gyerek szükséges családonként. Ez azt is jelenti, hogy csak minden tizedik házaspárnak lehet három gyereke. Világossá vált, hogy a népesség-ellenõrzés nem egyszerûen születésszabályozást jelent. Valójában a világ lakosságának a korlátozásáról van szó.

A szexuális kapcsolat átértékelése. A cél olyan szexuális magatartás kialakítása, amely nincs kapcsolatban a fogamzással, továbbá olyan gyermeknemzési gyakorlat elterjesztése, amely nincs kapcsolatban a szexszel. Dr. Day szerint el kell választani a szexualitást szaporodástól. Mivel a szex örömet okoz és túl erõs rá a késztetés, ezért nem várható, hogy az emberek lemondjanak róla. Bizonyos, az élelmiszerbe és a vízbe elhelyezett hatóanyagokkal lehet csökkenteni a nemi vágyat, de ez nem praktikus. Ezért a háttérhatalom stratégái azt a megoldást választották, hogy csökkentés helyett inkább növeljék a szexuális aktivitást, de oly módon, hogy az ne eredményezzen fogamzást.
Ezért az elsõ szempont, amit megvizsgáltak, az a terhesség - megelõzés. Ezt erõteljesen népszerûsítik majd. Tudatilag annyira összekapcsolják a védekezést és a szexuális tevékenységet, hogy az emberek szinte ösztönösen alkalmazni fogják a fogamzásgátló eszközöket, amikor szexuális kapcsolatra készülnek. Ezért gondoskodnak arról, hogy a különbözõ terhesség megelõzõ eszközök és módszerek ismertek és könnyen elérhetõek legyenek. Az ilyen eszközöket minden patikában és kozmetikai üzletben jól látható helyre teszik ki, együtt a cigarettával és a rágógumival. Ez a fajta nyíltság azt sugalmazza majd fiataloknak és felnõtteknek egyaránt, hogy az ilyen védekezõ eszközök az élet természetes tartozékai. Ezt kiegészítik azzal, hogy az iskolákban könnyen elérhetõek lesznek az úgynevezett szexuális nevelés keretében.

Szexuális nevelés, mint a világkormányzat eszköze. A szexuális nevelés célja hozzászoktatni a fiatalokat ahhoz, hogy a nemi élet és a fogamzásgátlás összetartozik. Ezt tudatukba kell vésni, mielõtt megkezdik az aktív szexuális életet. Dr. Day elõadása és Dr. Dunegan visszaemlékezése között eltelt 19 évben az Egyesült Államok számos iskolájában „iskolai klinikákat” hoztak létre, amelyek elsõsorban terhesség megelõzéssel, születésszabályozással és a népszaporulat kontrolljával foglalkoztak. Az egyik cél az volt, hogy a szexualitás és a fogamzás elleni védekezés össze legyen kapcsolva, és az iskolai megerõsítés nyomán a házasságban is folytatódjék. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermeknemzés felelõsségétõl megszabadított szexuális kapcsolat csökkentse magának a házasságnak is a jelentõségét. Ilyen kapcsolatot könnyedén lehet házasságon kívül is folytatni. Nyilvánvaló, hogy továbbra is lesznek olyanok, akik elõnyben részesítik a házastársi kapcsolatot, de a többség ezt már nem fogja a rendszeres nemi élet elõfeltételének tekinteni.
Dr. Day természetesen az abortuszra is kitért és hangsúlyozta, hogy az nem minõsül többé bűncselekménynek, hanem elfogadott és normális jelenség lesz. Az abortuszt közpénzbõl fogják finanszírozni azok számára, akiknek ehhez nincs pénzük. A védekezõ eszközöket szintén közköltségen biztosítják, hogy anyagi okokból senkinek se kelljen lemondania róla. Ha az iskolai szexuális felvilágosító programok korai terhességhez vezetnek, az se okoz problémát. Azok a szülõk, akik erkölcsi vagy vallási alapon ellenzik az abortuszt, ilyen esetben - szükségmegoldásként - elfogadják, mert nem akarják, hogy gyermeklányuk terhes maradjon. Ez lehetõvé teszi az abortusszal szembeni társadalmi ellenállás megtörését.

A homoszekszualitás bátorítása.
A háttérhatalom hosszú távú társadalom - átalakító programját beavatottként ismerõ Dr. Day közölte:
támogatni fogják a homoszexualitást, és az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos nemûekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idõsebb embereket is bátorítani fogják, hogy aktív szexuális életet éljenek még idõs korban is. Mindenkinek meg fogják engedni, hogy tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva.
Dr. Day ezzel kapcsolatban külön kitért az öltözködésre. Ennek sokkal izgatóbbá és provokatívabbá kell válnia. 1969-ben már meghódította a nyugati világot a miniszoknya és a harisnyanadrág. Dr. Day a következõket mondta: „Nem csak az teszi az öltözködést szexuálisan csábítóvá, ha az eddig szokásosnál jóval nagyobb testrész válik láthatóvá. Más, kifinomult fogások is izgatóak lehetnek.” Itt számításba jöhet a ruha kivágása, anyaga, átláthatósága, elhelyezkedése, stb.
Azóta természetesen már meghódította a világot a farmer, amely szorosan testhezálló változatban megfelelõen irányítja a szemet bizonyos anatómiai részekre. Ugyancsak elkövetkezett az „égesd el a melltartódat” divatja is.
A megtermékenyüléssel kapcsolatos technológiákat is kifejlesztik. Mivel a szexualitás el lesz különítve a szaporodástól, ezért bátorítva lesz nemcsak az, hogy az utódok nemzése nélkül lehessen nemi életet élni, hanem az is, hogy normális szexuális élet nélkül lehessen utódokhoz jutni. Ezt laboratóriumokban a legkülönfélébb technikák alkalmazásával érik el. A családok létszámát korlátozzák. E célból megkönnyítik a válást. Általánossá teszik, hogy az emberek többsége élete során többször is házasodjék. Sokan lesznek olyanok, akik egyáltalán nem lépnek házastársi kapcsolatra. Az úgynevezett “single”, vagyis egyedülálló emberek hotelekben fognak lakni, és kollektívan együtt élni. Ez olyannyira megszokottá válik, hogy ezzel kapcsolatban már nem tesznek fel kérdéseket az emberek.
Lényegesen több nõ fog az otthonától távol munkát vállalni. Úgy alakítják a munkakörülményeket, hogy sok férfinak a lakóhelyétõl távol lévõ városokban kelljen dolgoznia. Ez megnehezíti majd a családok együtt maradását. A házassági kapcsolatok kevésbé lesznek stabilak és csökken majd az emberek hajlandósága arra, hogy gyermekeket akarjanak. Ennek eredményeként kisebbek lesznek a családok. Arra is törekedni fognak, hogy miközben az egyik házastársnak távol kell lennie, sokat kell utaznia, addig a másik az otthonához legyen kötve munkája által. Ez elõsegíti a kívánt hatást, vagyis a házastársi kapcsolat elgyöngülését.
Eutanázia és a könyörületi halálba-segítés Mindenkinek csak addig lesz joga élni, amíg hasznos az élete. Az öregember már terhet jelent. Ezért arra kell nevelni az idõseket, hogy fogadják el a halált. Megfelelõ idõpontban korlátozzák az emberi életet. Amikor már valaki nem munkaképes, és nem járul hozzá a társadalom fenntartásához, akkor félre kell állnia, és át kell adnia a helyét a következõ nemzedéknek. A feleslegessé vált öregektõl úgyis meg lehet válni, ha bizonyos egészségügyi szolgáltatásokat nem vehetnek igénybe. E célból szükséges az egészségügyi ellátás költségeinek a nagyarányú megemelése. Az orvosi szolgáltatásokat munkaviszonyhoz kell kapcsolni, és jelenõsen meg kell drágítani, hogy bizonyos kor után az emberek ne engedhessék meg maguknak, kivéve, ha jómódúak, vagy kifejezetten gazdagok. El kell ültetni a fiatalok fejében, hogy az öreg emberek eltartása méltánytalan teher rájuk nézve. Így el lehet fogadtatni velük szüleik humánus és méltóságteljes halálba-segítését. Például el lehet terjeszteni az ünnepélyes „búcsú parti” megrendezését. Ünnepelni lehet az idõs anyukát és apukát, akik nagyszerû munkát végeztek, s akik a parti végén engedelmesen beveszik az altatópirulát és távoznak az élõk sorából.
Ellenõrzés alá kell venni az egészségügyet és a gyógyszerellátást
Dr. Day a leghatározottabban állította, hogy az amerikai törvényhozás - a washingtoni Kongresszus – nem fogja bevezetni az általános egészségügyi biztosítást. Erre nincs szükség, mert vannak jobb módszerek az egészségügy kézbentartására. Fokozatosan valamennyi egészségügyi ellátás szoros ellenõrzés alá kerül. Ha valaki nem dolgozik, vagy nem képes munkát vállalni, akkor nem juthat hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Eljárt a felett az idõ, hogy a kórházak ingyen ellátásban részesítsenek bárkit is. Az egészségügyi költségeket úgy fel kell emelni, hogy az átlagember ne legyen képes kifizetni a biztosító intézetek közremûködése nélkül. Ha pedig valaki nem képes fizetni a saját egészségügyi ellátásáért, akkor rászorul arra, hogy mások fizessenek helyette. Így lehet kikényszeríteni az emberektõl, hogy térdet-fejet hajtva hálásan megköszönjék, mint egy különleges kegyet, ha orvosi ellátásban részesülhetnek. Többé nem lesz lehetséges, hogy valaki a maga anyagi lehetõségeire támaszkodva önállóan dönthessen saját egészségügyi ellátásáról. A magas kórházi és egyéb egészségügyi számlákat csak a biztosítók lesznek képesek kifizetni. Ily módon minden egyes ember kényszerítve lesz, hogy egész életén keresztül fizessen a biztosítóknak.
Dr. Day azt is elmondotta, hogy megszigorítják a kórházakba való bejutást. Aki belép, annak igazolnia
kell személyazonosságát. Azért, hogy ezeket a megszigorító intézkedéseket bevezessék, bizonyos lopásokat még bátorítani is fognak, mert ezzel igazolni lehet a szigorú ellenõrzés bevezetését. Ily módon is hozzá lehet szoktatni az embereket ahhoz, hogy mindenhová magukkal vigyék személyazonosságuk igazolására a megfelelõ dokumentumokat.
Megváltozik az orvosok szerepe is. Többé nem egyéni professzionális vállalkozók lesznek, hanem magasan képzett, bérbõl és fizetésbõl élõ alkalmazottak. Diplomás szakmunkások. Az orvosi tevékenység részévé kell tenni, hogy adott esetben a halálba-segítõ injekciót is beadják. Az orvost, mint független, nagytekintélyû személyt ki kell iktatni. Dr. Day szerint az orvosok túl sokat keresnek, ezért rá kell szorítani õket, hogy ugyanúgy reklámozzák szolgáltatásaikat, ahogy más termékeket és szolgáltatásokat is reklámoznak. A magánpraxis fokozatosan el fog tûnni. Helyüket a csoportpraxis, továbbá az egészségügyi korporációk foglalják el.
Ismeretlen betegségek lépnek fel Dr. Day szerint olyan új betegségek jelennek meg, amelyeket korábban nem ismertek. Igen nehéz lesz ezeket diagnosztizálni, és még nehezebb kezelni, legalábbis egy bizonyos ideig. Itt Dr. Dunegan az AIDS-t említi, de mi a magunk részérõl hozzátehetjük az ebolát, és ki tudja, esetleg azt a vírust is (Severe Acute Respiratory Syndrome, azaz SARS), amely most járványosan terjed elsõsorban Kínában, Tajvanon, Kanadában és oly sok áldozatot szed.
Dr. Day azt is kijelentette, hogy „mindenféle rákbetegséget gyógyítani tudunk. Az erre vonatkozó tudományos ismeretanyag a Rockefeller Intézetnél van elzárva, és ha valaha döntés születik errõl, akkor nyilvánosságra fogják hozni. De vegyék csak figyelembe, ha az emberek nem halnak meg többé rákban, akkor milyen gyors ütemben válik a Föld túlnépesedetté. Az ember éppen úgy meghalhat rákban, mint bármi másban.” Ebbõl a megfontolásból a rák kezelését elsõsorban olyan irányban fejlesztik, hogy csökkentsék a betegek szenvedéseit. Az a kommentár is elhangzott, hogy esetleg a rák gyógyítására vonatkozó dokumentációt mégis csak nyilvánosságra kell hozni, mert elõfordulhat, hogy független kutatók is hozzájutnak ezekhez az ismeretekhez.
(Mindenesetre napjaink valósága Magyarországon is az, hogy egyelõre csak korlátozottan lehet eredményesen gyógyítani különbözõ rákbetegségeket.)

Mesterségesen elõidézett szívinfarktus. Dr. Day elmondta orvos hallgatóságának, hogy ma már megoldható a szívinfarktus mesterséges kiváltása, amely minden fontos orvosi tünet szempontjából hûségesen szimulálja a valódi szívinfarktust. Ezt álcázott – halálos kimenetelû – merényletek végrehajtására is fel lehet használni. Csak a rendkívül képzett patológus szakorvosok, akik pontosan tudják, hogy a halál okát keresõ boncolás során mit kell megnézniük, képesek arra, hogy megkülönböztessék a valódi szívinfarktust a mesterségesen elõidézett szívelégtelenségtõl.
Dr. Day ezután rátért a táplálkozás, az egészséges életmód és a megfelelõ testmozgás összefüggéseire.
Részletesen ecsetelte, hogy mit kellene enniük az embereknek, és hogyan kellene megtartaniuk megfelelõ testgyakorlással fizikai erõnlétüket. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az iparilag gyártott élelmiszerek nem felelnek meg az egészséges táplálkozás követelményeinek, mert a túlságosan sós és zsíros ételek magas vérnyomáshoz és korai szívbetegségekhez vezetnek. Azok az emberek, akik azonban nem elég képzettek ahhoz, hogy ezt megértsék, vagy túlságosan lusták ahhoz, hogy megfelelõ testgyakorlást végezzenek, fokozottan kiteszik magukat ezeknek a kockázatoknak. A megfelelõ táplálkozási ismeretek rendelkezésre fognak állni, de a korlátolt emberek ezt nem veszik figyelembe, és ezért tulajdonképpen helyes, ha rövidebb ideig élnek. Tervszerûen növelni kívánják az ipari jellegû étkeztetéssel foglalkozó üzlethálózatokat. A Hamburger, a McDonalds, a Kentucky Fried Chicken és ehhez hasonló üzlethálózatok lehetõvé teszik, hogy egyre több ember a saját otthonán kívül étkezzen, és ez csökkenti az étkezés szempontjából a családi együttlét fontosságát. Az emberek egyre kevésbé függnek saját otthoni konyhájuktól. A fogyasztott élelem többsége félkész, vagy teljesen kész árú lesz, amit a legkülönfélébb modern technikai eszközökkel, mint például a mikrohullámú készülékekkel, gyorsan el lehet készíteni. Aki azonban rászokik az ilyen elõre elkészített konfekció étkekre, annak még inkább mozognia kell, mert ezek az ételek (”junk food”) egyben egészségtelenek is. Mindazok, akik elég kényelmesek ahhoz, hogy ilyen ipari készítményeket fogyasszanak és ahhoz is lusták, hogy megfelelõen mozogjanak, nem érdemlik meg, hogy hosszabb ideig éljenek.
Ami a testgyakorlást illeti sokan fognak futni, kocogni. Ehhez nincs szükség különösebb sportfelszerelésre és képességre. De megfelelõ reklámmal és divatba-hozással rá lehet õket kényszeríteni szinte észrevétlenül, hogy milyen ruhában és cipõben tegyék ezt. Ezzel is lehet növelni a keresletet és fokozni az üzleti forgalmat.

A pubertás felgyorsítása. Szükség van a nemi érés felgyorsítására, és ehhez az egyik leghatékonyabb eszköz a nevelés. Az egyén fejlõdését és az egész emberi faj átalakítását is fel kell gyorsítani. Ezzel kapcsolatban az elõadó kitért a vallások szerepére, amelyeket noha meggyõzõdéses ateista volt, hasznosnak minõsített. Sok embernek van szüksége vallásra, a hittel járó misztériumokra és rituálékra. Ezért a vallást megtarthatják. De a mai vallásokat alapvetõen meg kell változtatni, mert nem egyeztethetõek össze a bekövetkezõ nagyarányú változásokkal. Bizonyos régi vallásoknak el kell tûnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerõsebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható. Olyan új vallásra van szükség, amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az új vallás meg fog õrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekbõl, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között. Sok

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr511757396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása