évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A nemzeti összetartozás jelentősége.

2010.02.21. 08:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

Egy röpke visszatekintés.

 

   Az ember, a Föld faunájában semmiképpen nem számít csúcsélőlénynek.

Nincs eszméletlenül nagy teste, nincsenek életveszélyes gyilkoló adottságai.

Nem gyorsabb, mint a villám, és nem erősebb, mint a medve, és nem mérgezőbb, mint a királykobra.

    Ami ennek ellenére magasan a flóra és fauna uralkodójává tette, az intelligencia. Az ember, hamar rájött, hogy adottságaival, csak csoportosan lesz képes fennmaradni az őt körülvevő ellenséges könyörtelen világban.

  Ez okból, a családok törzsekbe, a törzsek nemzetekbe rendeződtek.

Egy-egy nemzet, az olyan törzsek összessége lett, akik valami közös érdek alapján egymással megegyezve, egymás iránt lojálisak voltak. Tudomásul vették egymás hibáit, és közös hasznot húztak egymás előnyeiből.

   Voltaképpen ezt a magatartást/gondolkodásmódot nevezzük nemzettudatnak.

Kialakulásukat követően, az ellentétek/ellenérdekek, már csak a nemzetek között vetődhettek fel, és oldódhattak meg. Ezeknek jelentős hányada a források elhelyezkedése/birtoklása körül csúcsosodott ki, (legelők, éghajlat, stratégiai elhelyezkedés, stb)

  Több, mint ezer év kellett ahhoz, hogy kialakuljon egy viszonylagos nyugalom.

A nemzetek, nemzetközi jelentőségét, súlyát, a létszámuk, kultúrájuk, ebből adódóan katonai erejük határozta meg. Ezt az értékrendet írja felül egy különleges csoport, egy rendhagyó faj.

   Alapjában hasonló a többi emberhez, azoktól lényegében csak uralkodni vágyása, önzősége és nyughatatlansága választja el. Ezek a tulajdonságok sem egyediek, hiszen valamennyi nemzetben előfordulnak, csak ameddig a nemzetek elnyomják önmaguk között, az ilyen egyedeket, ez a csoport kiemeli és mögé áll.

   Ma az emberiség válaszút elé került. Vagy képes lesz felszámolni az általuk kitalált, szorgalmazott, és kifejlesztett globálkapitalizmust, vagy összeroppanva annak súlya alatt, elpusztítja a Földet, vele együtt önmagát, ezzel a rendhagyó fajjal együtt.

 

Hogyan próbálhat, eddig sikeresen, egy szűk csoport az emberiség fölé kerülni?

 

A világuralom vágyálma, és az ezért tett próbálkozások.

  Ahhoz, hogy egy diktátor, vagy bármelyik nemzet, a maga számára világuralmat fantáziáljon, túlméretezett önzőség, önbizalom, irigység, és fasiszta gondolkodás szükséges. Emberiségünk eddigi történetében, megvalósítása még senkinek sem sikerült, és szilárd meggyőződésem, hogy soha senkinek sem fog.

  A jelenlegi aspiránsnál sokkal tekintélyesebb, intelligensebb és megfelelő szervezettséggel is rendelkező népeknek/diktátoroknak is beletört a bicskája.

Az a szerencsétlen helyzet, ami a jelenlegi állapotig eljuttatta a világot, csak annak tudható be, hogy a korábbi próbálkozások nyíltak és egyenesek voltak,

míg, a jelenlegi sunyi, aljas, és alattomosan hazudik. Ez nem stílusa a többi fajnak, ez ellen nehezebb a védekezés.

Az emberiség ma ettől beteg. Mindenhol megfertőzte a lopás és hazugság.

Hogyan is történhetett mindez?

Ennek a fajnak, különleges helyzetéből adódóan.

Az ókori hódítások befejeztével, ez a fajta is római uralom alá került.

Nehezen tolerálható természetük miatt, a birodalom testében egy folytonosan lázadó, örökké háborúzó fekélyt alkottak. Megelégelvén ezt a római hatalom, eldöntötte, hogy kiirtja, totálisan megsemmisíti ezt a fajtát. Vagy közrejátszott ebben Jézus meggyilkolása vagy sem, születése után 70-ben Títusz császár szétverte a lázadó csoportot.  Kiirtani nem tudta, mert szerteszét menekültek.

Ezt követően kezdték meg „áldásos” tevékenységüket Európában.

Menekültek lévén, hatalmuk semmi sem volt, de a felsőbbrendűségüket már megfogalmazták. Máig azt hirdetik, papjaik azt tanítják, hogy a világ minden goj embere, csak azért van, hogy őket szolgálja. Minden föld, minden kincs és minden pénz az övék. Ha goj birtokában van, az csak elhagyott jószág amit vissza kell venni. Ebből adódóan jogos ellopni, adóként, kamatként elszedni.

Valamivel megzsarolhatták a frissen alakult kereszténység pápáját, mert számukra engedélyezte, a kamatra való pénzkölcsönzést, ami a goj világ számára tilos volt, halálos bűnnek számított.

Ebből a kivételezett helyzetből, akkora gazdasági előnyt szereztek, amit a világ, a mai napig nem tudott ledolgozni. Vesszőparipájuk a verseny, de úgy, hogy ők lóháton ülnek, a gojok, előzzék meg őket gyalog, ha tudják.

Első igazi bázisuk a francia királyság volt. Onnan igen keményen tisztították el őket. Akkor tovább menekültek. Angliát, már alattomosabban közelítették, és szőtték át. Hatalmuk határát mindig az adott nemzet ébredése és ellenállása jelentette. Kellett egy olyan terület, ami ritkán lakott. Ezt Amerikában találták meg. Gátlástalanul kiirtották/kiirtatták az őslakosságot, a világ más részeiről bevándorolt, vagy Afrikából ingyenmunkásként behurcolt, különböző nemzetekből álló lakosság pedig, nem alkotott olyan egységes nemzetet, aki ellenállhatott volna törekvéseiknek.  Máig ez a legfőbb bázisuk. Bár az amerikai nép, vérrel vívta ki a szabadságát, mára ebből már alig maradt valami.

Az eredeti alkotmány ellenére, ma már a jenki is adót fizet, és kommunizmussal, terrorizmussal való fenyegetésekkel egyre inkább korlátozzák.

Mitől beteg az emberiség, és mi baja lehetne?

  Alapjában kétféle betegséggel fertőzik az emberiséget folyamatosan.

Mindkettő azonos gazdától származik. Az egyik, a fogyasztói társadalom, ez az elmebaj.  Ezt a lustaság, a haszonlesés, és a bennünket eltartó „földanyával” való legkisebb együttérzés teljes hiánya hozta létre. Nincs haszon a tejes üvegek kimosásában, csináljunk fóliazacskót, perpalackot, vagy impregnált papírdobozt.

Jó hasznot hoz, és a tömegeket mocskolhatjuk érte, mert szennyezik a környezetet. Ez csak egy,  az eklatáns példák közül. Ugyanilyen elmebaj 10 évre gyártani egy autót, ötre egy háztartási gépet, kettőre egy számítógépet.

Mindezeket sokkal hosszabb időre is gyárthatnánk, hisz belefektetünk anyagot, energiát, emberi munkát, később meg kidobjuk szemétnek.

A profit semmit nem ér az emberiségnek, viszont hiányoznak a kivágott erdők,

A feleslegesen feldolgozott, vagy elégetett olaj, gáz. Káros az elégetett festékek gázainak légkörbe juttatása, a feleslegesen elkészült új tárgyak festésénél elpárolgó oldószer, és se szeri, se száma, a profitérdekelt elmebeteg pusztításnak.

     Ez még a kisebbik baj.

A nagyobbik baj, ami minden kisebb baj forrása, a multinacionális globálkapitalizmus.  Gondolkodtam, hogyan lehetne leginkább jellemezni az emberiségre gyakorolt hatását, és nem találtam jobbat, mint Dr Drábik János közgazdász hasonlatát, amit kölcsönveszek tőle.

  A globálkapitalizmus az emberiség rákos daganata. Keletkezése Amerika,

 de már a világ számos helyén áttétek tapasztalhatók. Mikor Magyarország fertőződött, módunk volt megfigyelni, hogyan működik, miért nincs immunválasz, és mi lesz a várható következmény.

A globálkór, kezdetben nem okoz tüneteket. A környezet nem veti ki a kóros sejteket, mert azok képesek elhitetni magukról, hogy a test saját részei.

Olyan blazír pofával hazudnak, hogy még a fagociták ( a szövetidegen, vagy elpusztult sejteket felfaló belső köztisztasági sejtek) sem ismerik fel őket.

A daganat, fokozott ellátást igényel, ezért új ereket generál a saját ellátására.

Ilyen nálunk a BKV, a közterület fenntartó, a parkoló társaságok, és még kitudja hány. Ezeket a változásokat a környezetük is elfogadja, nem ad vészjelzést, mert az új erekből ő is kap intenzívebb ellátást. A tünetek akkor jelentkeznek először, amikor a daganat, már elég nagyra nőtt. Ekkor már akadályozza az egészséges sejtek normális életét parkoló díjakkal, behajtási engedélyekkel, csillagászati bírságokkal, megfizethetetlen adókkal, hosszas ügyintézésekkel. Mindezt azért, mert a daganatot belülről hivatalok töltik ki, amikre ugyan a testnek semmi szüksége, de ha már vannak…

  Ezeket a daganatokat műtéti úton sem egyszerű eltávolítani. Ha belevágnak, a véráram szétviszi a testben a fertőzést, és mindenütt áttétek keletkeznek, ami a test halála. Sovány vigasz, vagy még az sem, hogy ezzel a daganat is elpusztul.

A gyógyulás reményével eltávolítani csak úgy lehet, ha előzetesen hibátlanul elszigeteljük az egészséges részektől, kikapcsoljuk a vérkeringésből, és az után vágjuk ki.

Ezt a műtétet csak egy egészséges nemzettudatos nemzeten, egy nemzeti elkötelezettségű kormány képes elvégezni. Ezért támadja, zülleszti, pusztítja világszerte a nemzeteket a globálkór, és a nemzetek csak mostanában eszmélnek rá erre. Félelemmel vegyes kényelemszeretet tartja vissza őket a megteendő lépésektől. Mindegyik vár valaki másra. Venezuela kevés. A Magyarságnak, Istentől kapott történelmi szerepe van ebben. Példát kell mutatnunk, hogy összedőljön végre a minden eresztékében recsegő kártyavár, és maga alá temesse alkotóit, ha időben ki nem menekülnek.

Lesz e a Magyar hazának megfelelő sebésze ehhez a műtéthez?

Ennek lehetősége ma Magyarországon egyetlen pártban látszik. Nem nehéz megtalálni a szavazólapon. Kérdés megkeressük e?  Megkeressük e annyian, hogy diplomát kapjon a műtéthez, mert aszisztálni csak a kemoterápiához tud, ami az egész test nyilvánvaló mérgezése.

  Itt a nemzeti összetartozás jelentősége! Vészhelyzetben meg tudjuk e fogni egymás kezét, vagy fújjuk a régi nótát, „nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég”

 

Béla László

 

 


 

A világuralom vágyálma, és az ezért tett próbálkozások.

 

  Ahhoz, hogy egy diktátor, vagy bármelyik nemzet, a maga számára világuralmat fantáziáljon, túlméretezett önzőség, önbizalom, irigység, és fasiszta gondolkodás szükséges. Emberiségünk eddigi történetében, megvalósítása még senkinek sem sikerült, és szilárd meggyőződésem, hogy soha senkinek sem fog.

  A jelenlegi aspiránsnál sokkal tekintélyesebb, intelligensebb és megfelelő szervezettséggel is rendelkező népeknek/diktátoroknak is beletört a bicskája.

Az a szerencsétlen helyzet, ami a jelenlegi állapotig eljuttatta a világot, csak annak tudható be, hogy a korábbi próbálkozások nyíltak és egyenesek voltak,

míg, a jelenlegi sunyi, aljas, és alattomosan hazudik. Ez nem stílusa a többi fajnak, ez ellen nehezebb a védekezés.

Az emberiség ma ettől beteg. Mindenhol megfertőzte a lopás és hazugság.

Hogyan is történhetett mindez?

Ennek a fajnak, különleges helyzetéből adódóan.

Az ókori hódítások befejeztével, ez a fajta is római uralom alá került.

Nehezen tolerálható természetük miatt, a birodalom testében egy folytonosan lázadó, örökké háborúzó fekélyt alkottak. Megelégelvén ezt a római hatalom, eldöntötte, hogy kiirtja, totálisan megsemmisíti ezt a fajtát. Vagy közrejátszott ebben Jézus meggyilkolása vagy sem, születése után 70-ben Títusz császár szétverte a lázadó csoportot.  Kiirtani nem tudta, mert szerteszét menekültek.

Ezt követően kezdték meg „áldásos” tevékenységüket Európában.

Menekültek lévén, hatalmuk semmi sem volt, de a felsőbbrendűségüket már megfogalmazták. Máig azt hirdetik, papjaik azt tanítják, hogy a világ minden goj embere, csak azért van, hogy őket szolgálja. Minden föld, minden kincs és minden pénz az övék. Ha goj birtokában van, az csak elhagyott jószág amit vissza kell venni. Ebből adódóan jogos ellopni, adóként, kamatként elszedni.

Valamivel megzsarolhatták a frissen alakult kereszténység pápáját, mert számukra engedélyezte, a kamatra való pénzkölcsönzést, ami a goj világ számára tilos volt, halálos bűnnek számított.

Ebből a kivételezett helyzetből, akkora gazdasági előnyt szereztek, amit a világ, a mai napig nem tudott ledolgozni. Vesszőparipájuk a verseny, de úgy, hogy ők lóháton ülnek, a gojok, előzzék meg őket gyalog, ha tudják.

Első igazi bázisuk a francia királyság volt. Onnan igen keményen tisztították el őket. Akkor tovább menekültek. Angliát, már alattomosabban közelítették, és szőtték át. Hatalmuk határát mindig az adott nemzet ébredése és ellenállása jelentette. Kellett egy olyan terület, ami ritkán lakott. Ezt Amerikában találták meg. Gátlástalanul kiirtották/kiirtatták az őslakosságot, a világ más részeiről bevándorolt, vagy Afrikából ingyenmunkásként behurcolt, különböző nemzetekből álló lakosság pedig, nem alkotott olyan egységes nemzetet, aki ellenállhatott volna törekvéseiknek.  Máig ez a legfőbb bázisuk. Bár az amerikai nép, vérrel vívta ki a szabadságát, mára ebből már alig maradt valami.

Az eredeti alkotmány ellenére, ma már a jenki is adót fizet, és kommunizmussal, terrorizmussal való fenyegetésekkel egyre inkább korlátozzák.

Folyt.

 

 

 

 

Egy röpke visszatekintés.

 

   Az ember, a Föld faunájában semmiképpen nem számít csúcsélőlénynek.

Nincs eszméletlenül nagy teste, nincsenek életveszélyes gyilkoló adottságai.

Nem gyorsabb, mint a villám, és nem erősebb, mint a medve, és nem mérgezőbb, mint a királykobra.

    Ami ennek ellenére magasan a flóra és fauna uralkodójává tette, az intelligencia. Az ember, hamar rájött, hogy adottságaival, csak csoportosan lesz képes fennmaradni az őt körülvevő ellenséges könyörtelen világban.

  Ez okból, a családok törzsekbe, a törzsek nemzetekbe rendeződtek.

Egy-egy nemzet, az olyan törzsek összessége lett, akik valami közös érdek alapján egymással megegyezve, egymás iránt lojálisak voltak. Tudomásul vették egymás hibáit, és közös hasznot húztak egymás előnyeiből.

   Voltaképpen ezt a magatartást/gondolkodásmódot nevezzük nemzettudatnak.

Kialakulásukat követően, az ellentétek/ellenérdekek, már csak a nemzetek között vetődhettek fel, és oldódhattak meg. Ezeknek jelentős hányada a források elhelyezkedése/birtoklása körül csúcsosodott ki, (legelők, éghajlat, stratégiai elhelyezkedés, stb)

  Több, mint ezer év kellett ahhoz, hogy kialakuljon egy viszonylagos nyugalom.

A nemzetek, nemzetközi jelentőségét, súlyát, a létszámuk, kultúrájuk, ebből adódóan katonai erejük határozta meg. Ezt az értékrendet írja felül egy különleges csoport, egy rendhagyó faj.

   Alapjában hasonló a többi emberhez, azoktól lényegében csak uralkodni vágyása, önzősége és nyughatatlansága választja el. Ezek a tulajdonságok sem egyediek, hiszen valamennyi nemzetben előfordulnak, csak ameddig a nemzetek elnyomják önmaguk között, az ilyen egyedeket, ez a csoport kiemeli és mögé áll.

   Ma az emberiség válaszút elé került. Vagy képes lesz felszámolni az általuk kitalált, szorgalmazott, és kifejlesztett globálkapitalizmust, vagy összeroppanva annak súlya alatt, elpusztítja a Földet, vele együtt önmagát, ezzel a rendhagyó fajjal együtt.

 

Hogyan próbálhat, eddig sikeresen, egy szűk csoport az emberiség fölé kerülni?

Folyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr951777387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása