évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A mai magyar létbiztonságról.

2010.03.06. 20:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A mai magyar létbiztonságról.

 

 

   Ez a kérdés alapvető, a lelki egyensúly, az ellenálló képesség, a családtervezés, és még sok más, az emberek, és a nemzet létét erősen meghatározó állapotokban.

    Tévedés hinnünk/elhinnünk, hogy a létbiztonság a végzetnek alárendelve, kivédhetetlen módon létezhet, vagy válhat semmivé.

   Ez az évszázad nagy hazugsága, amivel megpróbálják megetetni az emberiséget, közöttük bennünket, magyarokat elsősorban. Akinek a létbiztonságát sikerül megkérdőjelezni, az fokozatosan elveszíti az önbecsülését, hiszen nem tud megfelelni, az önmagával szemben, önmaga által támasztott követelménynek, a családja eltartásának. Ez depresszióba löki/lökheti.

    Ugyanígy veszítheti el a nemzettudatát, hiszen a nemzet, amelyből vétetett, képtelen őt megoltalmazni, az ilyen hatásoktól, holott, a nemzet, valahol ezért is alakult, törzsekből/emberekből.

    Ugyanezért alakult az állam, mint a nemzet akaratából létező közhatalom.

 

A mai helyzet, egy évszázadok óta működő, és az elmúlt évtizedekben, az emberiség figyelmének sikeres megosztása miatt, erősen előtérbe kerülő,

pusztító hatalom tevékenységének „köszönhető”.

    Nevezhetjük globálkapitalizmusnak, de sok minden másnak is. Azt hiszem, mindenki tudja miről lehet szó.

 

Ez a pusztítás, koránt sem véletlen, nagyon is átgondolt és szándékos, ami mindig az emberiséget általában támadja, de soha sem érint, bizonyos fajhoz tartozókat. Ezek mindig találnak munkát őr, hivatalnok, vagy más, nem termelő, jól fizetett, gyakorlati munkát alig végző emberként.

A tervezettség 1969-ből származó dokumentumából idézve.

A munkahelyek tömeges elvesztése.
Az elõadó többször is visszatért rá, mennyire fontos, hogy az emberek ne érezzék gondtalan biztonságban magukat. Az Egyesült Államok továbbra is erõs marad a kommunikáció, a csúcstechnológia, az iskolaügy és a mezõgazdaság terén. A nehézipar azonban leépítendõ. Erre az egyik elhangzott érv az volt, hogy a „gyárkémény ipar” rengeteg környezeti szennyezõdést okoz, és az ipari hulladék is túlságosan sok.
Az ipar leépítése természetesen munkahelyek megszûnésével jár. Emiatt sok amerikait át kell képezni, és új helyre költöztetni. Nagy tömegeknek kell a Sun Belt-re (a napos övezetre) költözniük, ahol gyökértelen jövevényként könnyebb szokásaikat megváltoztatni, mintha szülõföldjükön maradtak volna. Ez többek között az orvosi ellátás átalakítását is megkönnyíti. Ha valaki, például, egy északkeleti ipari városból a déli napos övezetbe költözik, vagy pedig délnyugatra, Kaliforniába, Arizonába, akkor könnyebben hajlandó bármilyen újat elfogadni. Ezek közé tartozik a szigorúan ellenõrzött egészségügyi ellátás, amely egyre kevésbé támaszkodik a családi környezetre. Ami ténylegesen bekövetkezett az az, hogy az Egyesült Államok középnyugati államaiban még fennmaradtak a hagyományos módszerek szinte az élet minden területén. Ha azonban az iparosodottabb térségeket vesszük szemügyre, akkor gyöngülnek, sõt eltûnnek ezek a hagyományok, hiszen igen sok a munkanélküli és a szegény, akik bármit elfogadnak, csakhogy túlélésük biztosítva legyen.

http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA (a hivatkozás valamiért nem működik, de ctr+c /ctr+v-vel a böngésző címsorába másolva kijön az eredeti lap)

 

   A magyaroknak, magasabb hatalom által elrendelt küldetése, ennek a pusztításnak a megállítása, a pusztító erők hatalmának megsemmisítése.

Mi képesek vagyunk rá. Nem vagyunk egyedül, de példát kell mutatnunk.

Ma, ezt még szavazatokkal is megtehetjük. 56-ban súlyos véráldozatokkal tettük, és a látszólagos kudarc ellenére, nagyon is eredményesen.

Azóta is figyel ránk a világ. Feleljünk meg ennek a figyelemnek, és sok tízmillió ember támogatását fogjuk elnyerni harcunkhoz.

Mi ezzel, semmi ellen nem harcolunk. Ez a harc, az emberiség eltaposott, vagy eltaposni szándékozott részének a felemeléséért folyik. Nincs benne gyűlölet a pusztítás miatt, csak szeretet, a megalázottak, meggyötörtek irányába.

  A világ emberi változását, csak a szeretet hozhatja meg. A pusztítás eredendően vesztésre van ítélve, mert önzés, és gyűlölet motiválja.

  Ezt érdemes szem előtt tartani, ahogy én gondolom. Ennek szellemében kívánok minden érintettnek mielőbbi megnyugvást, és Magyarországnak, mielőbbi magyarbarát kormányt.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr351814633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása