évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az irigység ára

2010.03.11. 09:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Tiltakoznak a fiatal orvosok.

 

A hazánkat ma uraló „elit” bűnöző csoport, maradéktalanul igyekszik kiszolgálni a háttérhatalom világuralmi törekvéseit, gátlástalanul pusztítja a nemzetet minden téren. Direkt és indirekt módon igyekszik felszámolni pl. a hazai egészségügyi ellátást. A fosztogatók mindenkit, így az orvosokat is nyomorba akarják dönteni. Ezt a távlati tervet támogatná a most, tiltakozást kiváltó rendelkezésük is.

Mi is az elvárt állapot, amit már 1969-ben meghirdettek?

http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA

Idézetek a linkből:

Az embereket folyamatosan sokkolják az állandó változásokkal. Az utcák útvonalát megváltoztatják, átnevezik, a korábban ismert környékek idegenné válnak. Ez elõsegíti, hogy az idõsebb emberek közérzete megromoljék, és úgy érezzék: elérkezett az idõ a távozásukra. Lehetõvé kell tenni, hogy üresen álljanak épületek, és fokozatosan tönkremenjenek. Ugyanilyen sorsra kell jutniuk bizonyos városrészeknek. A cél városi dzsungel létrehozása, amely depressziót okoz. Dr. Day arról is szólt, hogy bizonyos épületeket és hidakat úgy kell megépíteni, hogy azok egy idõ múlva összeomoljanak. Egyre több baleset lesz nemcsak a közutakon, de a légi közlekedésben is. Mindez hozzájárul a bizonytalanság érzéséhez, ahhoz, hogy semmire sem lehet szilárdan támaszkodni……

….. Azzal kapcsolatosan, hogy a doktorok túl sokat keresnek, emlékezetes az, amit az orvosi szerep megváltoztatásáról mondott. „Jól fizetett technikusok lesznek, semmint önálló hivatásos szakemberek, akik függetlenül tevékenykednek a független beteg érdekében. Számos kijelentésnek sértenie kellett volna az orvosokat, meglepõdésemre azonban csak csekély reagálást váltott ki.
R.E: A tekintélye miatt volt ez?
D.L.D: Ebben egyfajta tiszteletadás is közrejátszhatott. Gyakran hallottam ezt a kifejezést „ez egy rendes ember, nem hiszem, hogy õ ténylegesen így gondolja a dolgokat…” Ebben az idõben még hitetlenség fogadta ezeket a nézeteket. Úgy fogták fel, hogy ez valamiféle meseszerû elképzelés, amely soha nem valósul meg. Ma már tudjuk, hogy lépésrõl - lépésre valósággá vált és válik.

 

Ennek a vázolt programnak a megvalósításába illeszkedik egyebek között, a most tiltakozást kiváltó rendelkezés.

Mindenképp meg kell akadályoznunk, hogy a pénzvezérelt elmebeteg falangszter kiteljesedjék. Madách, már látta, és megírta ennek borzalmát, de talán sem ő, sem mi nem vettük elég komolyan, éppen a valószínűtlenül emberiségellenes volta miatt. Egyszerűen megvalósíthatatlannak gondoltuk. Az a módszeres évszázados és következetes aljasság, ami emögött munkálkodik, láthatóan megvalósíthatóvá teszi.

  Ma vívjuk a bibliai Armageddon háborúját. A világban a gonosz rettenetes hatalmat kap, de vesztésre ítéltetett.

      A Magyarság, elrendelt feladata megállítani a gonosz térnyerését, a sátáni hatalom kiteljesedését. Nem véletlen a célzott kiirtási törekvés, a másik oldal részéről. Egyedül a magyar képes olyan energiákat felvenni, ezzel olyan tisztán látni, hogy akadályt jelenthessen az emberiség elpusztításának útjában. Az sem véletlen, hogy a még ki nem irtható magyarokat arra próbálják rávenni, hagyják el a Kárpátmedencét. Azok a spirituális energiák, melyek bennünket támogatnak, itt működnek. Nem véletlen akarják kisajátítani a Pilis egy részét, ahova korábban, nem magyar, be sem léphetett. Gertrudisz királynő belépett.

   Ők, akik szégyenlik, és joggal szitokszónak tartják saját nevüket, rosszul spekulálnak. Azt tudják, hogy a magyarság az abszolút hatalomtól ezen keresztül kap segítséget, de azt nem, hogy ez az energia, mindenki más számára elviselhetetlen. Őrjítő problémákat okoz, pánik szerű menekülést eredményez.

De most, nemzeti összefogásra van szükség. Ezek az energiák most erősödnek fel, ha addig szét nem tudnak bennünket kergetni, harc nélkül szabadulunk meg tőlük. Ezért kell megőriznünk helyben, az élhető körülményeket. Élelmiszer önrendelkezést, termőföldeket, mint az önellátás alapját, vizeinket, stb.

Ezért kell radikális Magyar kormány. Ez az utolsó lehetőségünk. Isten, csak akkor tud megsegíteni, ha magunkon segítünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr871830713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása