évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Gyomorforgató, de mond valamit

2010.04.02. 14:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 A választás sokaknak csak a hatalomról, és csak keveseknek a becsületről szól.

 

Amikor, az álváltás utáni első kormány frontembere, először vágta a választópolgárok arcába, „egy dolog, amit a kampányban ígérek, és egy másik, amit a hatalomban teszek,” engem úgy kellett fellocsolni.

   Túléltem.

Azóta láttam meg, én a globalista politikához túl naiv lélek vagyok. Aki globalista politikus, az ketté tudja választani a kimondott szavakat, a végrehajtott cselekedetektől. Ezeket az embereket, nem tudom, és azt hiszem, nem is akarom megérteni.

  Számomra a hazugság, kerülendő, aljas, sötét dolog. Akkor is az, ha két ember között hangzik el, az egyik félrevezetése, becsapása érdekében. Ez az aljasság, hatványozódik akkor, amikor egy csoport, egy nemzet, vagy egy ország, és egy adott ember között keletkezik. A bűn hatványának kitevője, a becsapottak száma. Mivel hazugság elkövetéséhez legalább 2 ember kell, egy hazudós, és egy becsapott, így a hatvány alapja a kettő. Ha egy köztársasági elnök, vagy egy miniszterelnök hazudik Magyarországnak, annak bűnértéke, kettő a tízmilliomodikon. Ez egy akkora szám, ami még 12-es betűmérettel sem biztos, hogy elférne Magyarország területén.

Hogyan tudhatja ezt ember bevállalni?

Sokakat megkérdezhetnék erről, az utóbbi évtizedekben, akik tudnák rá a választ.

Valójában nem is érdekel.

Aki ezt bevállalja, az számomra egy külön kategória, akivel semmilyen közösséget nem vállalok fel. Nem mondhatnám, hogy úgy szeretem, ahogy egy embertársamat szeretni kellene. Én is gyarló ember vagyok, ennek ellenére nem is utálom. Elkerülöm, nem gáncsolom, nem támogatom, nem veszem észre.

Ha szándékom ellenére ilyennel kerülök kapcsolatba, igyekszem a legrövidebb módon, a legkisebb konfrontálódással lezárni.

  Ezért nem foglalkoztam soha politikával.

Most, úgy vélem, találtam olyan embereket, a jobbik csapatát, akik nem hazugságokra építkeznek. Nyíltan, egyenesen beszélnek, néha bántóak, de igazak.

    Rossz látni, amikor a profi hazudozók, megpróbálják a saját szintjükre lecibálni őket.

Nem fog menni.

Nézzük pl. Morvai Krisztinát.

Soha senkinek nem mondta, hogy tegnap született. Nyilvánvalóan az előtt is élt, és tevékenykedett, mielőtt a Jobbik felkérte volna Őt bármire. Amióta viszont igen, azóta a többi, egy húron pendülő párt szerint, Ő a fasiszta, a szélsőséges, és minden rossz forrása.

Bocsánat, de ez egy baromság!

Ő ugyanaz az ember, mint korábban. Legfeljebb, néhány dolog átértékelődött a megítélésében.

  Lassúbb gondolkodású ellenfelei, kiásták a múltjából, miszerint korábban kiállt a lezbik, és a homokosok mellett. Ha ezt tette, akkor mégsem olyan „fasiszta” amilyennek láttatni szeretnék. Akkor, ezek mögött, a jogfosztott, üldözött embereket látta, akiket támogatni kell, jogaik megtartásában. És akkor is igaza volt. Szerintem ma sem mond mást. Az egy másik kérdés, hogy minden ember/csoport joga addig érvényesíthető, ameddig más emberek/csoportok érdekeit/jogait nem csorbítja. Ha most a másik oldalra került, annak igen egyszerű oka van.

    Tény, joga minden embernek, a saját belátása, és legjobb megítélése szerint élni, de kötelessége, az őt körülvevő emberek alapértékeit tiszteletben tartani.

Nem okozhat botrányt, közfelháborodást.

    Szerintem Krisztina, most emellett szállt síkra. Egyáltalában nem tagadta meg korábbi önmagát, mindössze most a másik oldal jogait védi. Ez a tanult mestersége, mit csodálkoznak rajta.

  Talán egy példán át érthetőbb lesz, mit is szeretnék mondani.

Egy rablógyilkos jár a városban. Elegáns, tiszta ápolt, akár globalista politikus is lehetne.

Kinek jutna eszébe megítélni, megkülönböztetni, jogaiban korlátozni?

Ugye, senkinek.

Kinek jutna eszébe ellene nyomozni?

Ugye, senkinek.

Tevékenységével számtalan ember érdekeit sérti.

Ugye nyilvánvaló?

Mégsem bántja a kutya sem.

Ha azonban néhány betörő elhatározná, tüntetéssel népszerűsítik az életmódjukat, legyen mindenki betörő, ez ugye már gáz.

Elképzelem, ahogy platókon berendezett színfalak előtt népszerűsítik, hogyan kell feltörni egy zárat, hogy kell agyonütni, a rosszkor érkező sértettet, vagy hogyan kell ellopni egy országot.

Mindeközben fennen hangoztatnák, legyen mindenki bűnöző, hisz ez a tuti.

Nem kell dolgozni, jobban élünk, mint a császár, és még tüntetünk is. Há!

Úgy e mekkora képtelenség?

Nagyjából ez hoz ki a sodromból.

Éljen mindenki saját döntése alapján a neki megfelelő szinten és módon.

Vállalja fel annak jó és rossz oldalát, de ha eltér a megítélése a széles többségétől, akkor ne hirdesse, ha nem akar üldözötté válni.

 Morvai Krisztina a kisebbség érdekeinek védelme után, most a többség érdekeit védi. Azt teszi, nem többet és nem kevesebbet. Szerintem ostobaság ezzel támadni.

     Túl az Ő példáján, sokakat támadnak meg korlátolt módon.

Szerencsére, az ilyen támadások, mindig a támadót, és soha sem a megtámadottat minősítik.

Ha nem lenne a társadalomban ilyen szándékosan erkölcsromboló buzifelvonulás, akkor a másik, fiatalosan könnyelmű Jobbikost sem lehetett volna hol lefotózni. Ha pedig nem hirdetnék erővel a pusztítást, pornóstudió sem lenne, ahol a Gárdistalány dolgozhatna,

A Jobbik éppen azért küzd, szűnjön meg a rombolás, lopás és hazugság

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr691889572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása