évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Félreértések, és félremagyarázások helyett.

2010.04.06. 13:43 | béla lászló | Szólj hozzá!


A Magyar haza védelme, nem a zsidók elutasítása!

 

  Harcolunk, mert rákényszerítenek bennünket. Harcolunk ősi hazánkért, földünkért, nemzet, és polgártársainkért.

Nem általában zsidók ellen, csak és kizárólag, szélsőséges, vallási fanatikus zsidók által irányított, fasiszta globalista erők ellen harcolunk.

      A fasizmus, bármely csoport, világuralomra törő nemzet, tőke, vagy vallás által megvalósítva, az emberiségre általában súlyos romlást, pusztítást, öldöklést hozott.

A kártékonyság szempontjából teljesen közömbös, ki valósítja meg.

A világot, most bekebelező, de legalább is ezért szervezkedő fasizmus, az emberiség eddigi történetében, a próbálkozások legveszélyesebbike. Nem csak fegyveres erőszakkal, de jóindulatról meggyőző, nemzetek belsejéből kiinduló, parazita módszerrel terjed.

Minden nemzet életét, túlélését súlyosan veszélyezteti.

Veszélyezteti, nemzetek önellátásának lebontásával, kölcsönös függésbe kényszerítésével.

Veszélyezteti az élelmiszermonopóliumra való törekvésével, a lehetséges kiéheztetés megvalósításának kockázatával.

Veszélyezteti a személyes szabadságnak, kisebb vagy nagyobb korlátozásával.

Ez nem kamu!!!

Többször hivatkoztam már a  _http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA 

Fenti  webhelyre. Itt pontosan olvasható, ez a fasiszta tömörülés, miféle életet/halált szánt az emberiségnek, és magunk körül szétnézve, láthatjuk, mi valósult már meg, és mi, hogyan készül megvalósulni belőle.

  Amikor a Magyarság, a jobbik vezetésével harcol, ezt önmagáért, és ősi hazánkban, többszáz éve velünk élő, bármely nemzethez tartozó, a fasiszta hatalom által veszélyeztetett állampolgárért teszi.

   Támogassa tehát mindenki bátran, hazavédő törekvéseinket, a fasiszta bekebelezés elhárítására.

Külföldön élő honfitársaink is szeretettel gondolnak sanyargatott hazájukra. Minden szavazóhelyen 70% fölötti részvétellel zárult a szavazás. Nyíltan felvállalták magyarságukat. Londonban, az ősi Árpádsávos zászló is előkerült, a szavazásra várakozók között, az ottani cionista sajtókampány ellenére is. Itthon is egyre inkább felvállalják az emberek a haza ügyét, hiába mocskolódott a hét kurafi teljes műsoridejük alatt. Győzni fogunk, mert a hazánkat védjük, mert igaz, és becsületes ügyért harcolunk.

Ehhez várunk szavazóként, minden Magyar, és Magyar szívű,

Magyar gondolkodású, becsületes állampolgárt.

Nem soroljuk ezek közé azokat, akik nyilvánosan, közhasznú járműveken garázdálkodnak, megtámadják, kirabolják, Karddal szúrják át, vagy agyonverik gyermekeinket, villamos felsővezetéket, telefon/internetkábelt lopnak, akik rituális okból, szűzlányt ölnek, akik, baltával, láncfűrésszel egész családokat gyilkolnak, akik büntetlenségük tudatában gázolnak, és senkit, aki bármilyen módon veszélyezteti életünket, és nyugalmunkat. Ezeket a fidesz mindeddig szó nélkül hagyta. Most sem szól semmit.

  Természetesen tudomásul vesszük, és tiszteletben tartjuk, azoknak a becsületes állampolgároknak a véleményét és álláspontját, akik bármilyen megfontolásból, másképpen döntenek.

Ha Isten segítségével győz a magyarság, nem lesz másodrendű állampolgár.

   A magyar haza óvja tisztességes polgárait, és üldözi a bűnözőket,

minden egyébre tekintet nélkül.

 

Én így látom, és gondolom.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr781898745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása