évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mit tehetünk?

2010.05.11. 12:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mit tehetünk?

 

     Végül is bármit, hiszen a Kárpátmedence adottságai, a túlélés lehetőségeit számunkra garantálják.

   A globáltőke, gusztustalan és agresszív támadása az emberiség ellen, tönkre kívánja tenni, a világ valamennyi nemzetét, független közösségét. Ennek megvalósulását jól látni, a görög, török, spanyol, portugál, és nem utolsó sorban, a magyar helyzet jelenlegi állásán. Ez a világméretű spekuláció, abban a hitben él és dolgozik, hogy jól előkészített terveibe, senki nem képes beavatkozni.

     Éppen ezért van, Magyarországnak különös jelentősége, a világ helyzetének alakulásában. Nem véletlen, hogy ezek a körök, megszabadulva a szovjet hatalmi zóna által, korábban biztosított viszonylagos védelemtől, Magyarországot, az elképzelhető legmélyebb szintre pusztították abban a reményben, hogy ebből a helyzetből, már lehetetlen lesz felállni.

    Több dolgot kihagytak, illetve , nem súlyához mérten kezeltek a számításaikban. Elsődlegesen, azt az áttörhetetlen védettséget, amit a Magyarság élvez, a kipusztítással szemben. Hiába tesznek meg mindent, háborúkat, Trianont, privatizációs kirablást, a magyarság több tízezer éve volt, van és lesz a Kárpátmedencében. Hiába hazudják le a történelmünket, hiába próbálnak alantas, semmirekellő barbár népként feltűntetni, a világ legősibb civilizációjának fenntartói vagyunk. Írásbeliségünk, a régészeti leletek szerint, első a földön, ahogyan a nyelvünk is a legszebb, leglogikusabb és legkifejezőbb a világon. Államunk, a hamis állításokkal szemben, jóval Szent István előtt már létezett, és már akkor is nagyon szúrta a szemüket. Semmi nem bizonyítja ezt fényesebben, mint a pozsonyi csata (907-juli-4-6)

              De, a védettség témájától el ne keveredjek.

Az emberiség ellen folytatott, globalista támadás fősodratát képviselők, egyfolytában, a kiválasztottságukat hirdetik, ami igaz is. Valóban, a gonoszság, önzés és gyűlölködés, emberi megtestesítésére kiválasztottakról van szó. De ebben is, ahogyan mindenben, egyensúly teremtetett. Ahogy a jing-jang jelben egyenlő területet birtokol a fekete és fehér, és mindegyikben előfordul egy szemernyi a másikból, így van ez az emberiség megosztásában is. A gonoszságra, kifosztásra, hazugságra, és igazságtalanságra kiválasztottakkal szemben, létezik egy, a mások tiszteletére, becsületre, erkölcsösségre kiválasztott csoport is, és ez a Magyar. Sajnos, ezt a másik oldal tudja, csak a Magyarság nem. Ez a tény, ez elmúlt ezer év módszeres félrevezetésének, és erőszakának tudható be, de több tízezer év alatt, a génjeinkben összegyűjtött, és magunkkal hozott intelligenciát, ezer év nem semmisíthette meg. Mi magyarok, arra vagyunk predesztinálva, hogy képesek legyünk, és tegyünk is, éket a gonoszság gőzhengere elé. Ebben a harcban a semleges népek, hol az egyik, hol a másik oldal mellett állnak, ahogy éppen az adott pillanatban a helyzetet látják, vagy velük azt láttatják.

   Most, omladozik a hazugság fala. Minden nép látja már, a felesleges, öncélú erőszakot, más emberek semmibevételét, kifosztását, gyilkolását. A világ közhangulata, nem kedvez, az erőszak további növekedésének. Az emberiség békére, igazságra, nyugalomra szomjazik, az erőszak, idegtépő versengés, hazugság és igazságtalanság helyett.

   Bármennyire is megfogalmazódik ez az igény, senki nem akarja, a megvalósítással, a globalizáció megsemmisítésével együtt járó nehézségeket felvállalni, A globális taktika, jól felismerte a bilincset, amellyel lebilincselheti az ellene fellépni szándékozók kezét. Ez pedig nem egyéb, mint a kölcsönös függés globális rendszere. Ez a csoport, az évszázadok alatt kiépített gazdasági és politikai erejét arra használta, használja, hogy a nemzetállamok iparát, kereskedelmét úgy formálja, ne lehessen elszigetelődni a befolyási övezetükön belül senkinek. Aki ezzel próbálkozna, annak súlyos, sok esetben megoldhatatlan nehézséget eredményezne. Súlyos életszínvonal zuhanásokat, ellátási nehézségeket jelentene, amit az adott kormány népe, a kormány félreállításával díjazna. Ezért gondolják lehetetlennek, hogy bárki akadályozhatná, egyre növekvő hatalmuk kiteljesedését.

     A Magyarországot kivégezni szándékozó Trianon után, a magyarság megmutatta, hogy talpra lehet állni, minden helyzetből. A sakter kegyetlenségével megcsonkított ország-maradványból, a vörös terror által megtizedelt népességből, annak képességei, szorgalma és becsületessége segítségével a Horthy kormány, virágzó országot hozott létre.

   Ez ma sem áll messzebb tőlünk mint akkor.

A hadisarcként leszerelt, vagy terrorbombázásokkal megsemmisített, akkori  iparunk, varázslatos módon helyreállt. Képessé vált arra, hogy termékei a világszínvonalat jelentsék. Tán még a mai napig is működnek Indiában és Amerikában olyan mozdonyok, amiket a magyar ipar gyártott és szállított.

Ezeket nem a magyarok iránti szimpátiától vezérelve vásárolták meg, hanem mert a maguk idejében a világ leggyorsabb, legerősebb, leggazdaságosabb, és legmegbízhatóbb, ilyen jellegű termékei voltak.  Találunk hasonlókat a transzformátorok (Csepeli Transzformátorgyár Vinyica-Albertirsa 750 kV távvezeték) villamos gépek, nagypontosságú szerszámgépek, és egyéb termékek vonatkozásában is, magyar fejlesztésben.

     Ma, a globális kifosztást követően sem rosszabb a helyzet. Az elrabolt vagyon, részben visszaszerezhető, részben pótolható, csak azt a rengeteg munkára váró kezet kell hagyni, dolgozni, ami most tétlenségében a haját tépi.  Ennek ma egyedül a globalista politikai erőszak képezi akadályát.

    Nincs pénz! Mondják a pesszimisták.

Nem is lesz, ameddig hagyjuk mértéktelenül ellopni. Véget kell ennek vetni. Véglegesen betömni, azokat a lyukakat, melyeken át kihordják. Újjá kell építeni azokat a falakat, melyeket leromboltak a kifosztásunk érdekében. Azokat erős kapukkal felszerelni, melyek csak a mi szándékunkkal nyithatók, és a mi akaratunknak megfelelő mértékig.

   Nincs szükségünk hitelre, sem exportra, sem importra. El kell szakadnunk, a fosztogatók pénzhatalmától, katonai céljaitól. A pénz, ebben az értelemben értéktelen zsaroló eszköz. Hatalmát az által valósítja meg, hogy kivonják az életből, a társadalomból, hogy kevés legyen belőle. Független magyar bankkal, az általa kibocsátott pénzzel, és alacsony kamatozású hitelekkel, a magyar gazdaság, varázsütésre áll talpra. Kizárólag belső fogyasztásra termelve, kiválóan , jólétben, és békében tudunk élni. Megteremtve az alkotás nyugodt és biztonságos feltételeit, a magyar szorgalom és kreativitás, nagyon hamar, rövid nehéz szakaszt követően, igazi jólétet teremt, a jelenlegi sanyarúság helyett.

    Bíznunk kell önmagunkban, és meg kell teremtenünk, a magyarság Szent István előtti egységét. Követnünk kell, azt az irányvonalat, amit a nemzet gondolkodói, már 1956-ban kijelöltek. Magyarországnak semlegessé kell válni. Létre lehet, és kell hozni, a haza megfelelő védelmére képes haderőt, ami soha, semmilyen körülmények között, a Kárpáthaza határain kívülre nem mehet.

    Ha ezeket megalkotjuk, saját vizünket nem idegen pénzért vesszük, saját munkás kezeink által előállított termékek helyett, nem az idegen gépek által produkált, kétes értékű termékeket használjuk, hamar lesz jobb az életünk.

Ha a gyermekeinket, történelem címén, nem vaskos hazugságokra tanítjuk, hanem felfedjük előttük a valóságot, életre kel az a nemzettudat, ami képes virágzó kánaánná tenni hazánkat, és amit semmilyen fasisztázással, antiszemitázással, és egyéb, hazug rágalommal nem lehet megtörni.

  Képesek vagyunk rá!

Én hiszek magyarország feltámadásában.

 

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr721992152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása