évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Árfolyamokról, bankcsődökről, a fátyolon túlról.

2010.06.29. 23:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

Árfolyamokról, bankcsődökről, a fátyolon túlról.

 

  Sokan vannak az emberek között, akik az ilyen infók kapcsán, megértő és együtt érző mosollyal ingatják a fejüket. Magam sem vettem, és ma sem veszem száraz ténynek az ilyesmit, de kár lenne tagadnom, hogy az idő teltével, azért, súlyosodtak megítélésemben ezek a dolgok.

   Tudom, csillagászati ismeretek birtokában, a kevésbé tájékozott tömegeket, meg lehetett vezetni, holmi „Isteni” kapcsolatokkal, de az, még az ókorban volt.

Ma ilyen dolgok már nem működhetnek. Ennél tájékozottabb a világ népessége.

Hogy mégis vevő vagyok „nem hivatalos források” híreire, alapos oka van.

   Bizonyára nem merült még feledésbe, a 2010 február 28.-án éjfél tájt megjelenő fény. Ennek voltak erősen szokatlan vonatkozásai az én számomra. Az egyik, hogy szinte kizárólag, a történelmi Magyarország felett vonult el, a másik, hogy ezek a megmosolygott források, egy hét plusz-mínusz, tévedési lehetőséggel, megjelenését hónapokkal előre jelezték. Nem kevesebbet állítottak róla, mint azt, hogy a vele együtt járó ezoterikus energiatömeg, a magyarságot hivatott segíteni és támogatni, a külső, és belső kirablókkal folytatott emberfeletti küzdelmében. Ez egy dolog, de akár véletlen is lehet. (ami szerintem nem létezik)

   A másik, a tengeri fúrótorony katasztrófája, ami mocskolja a tengert, és mérhetetlen károkat okoz dollárban, és ökoszisztémában. Noha minden vizsgálódás ellenére sem találtak semmilyen külső (terror) hatásra utaló nyomot, ezek a források, mégis előre jelezték, ahogyan a mexikói olajfinomítók katasztrófáit is, mindjárt kettőt, gyors egymásutánban.

   Mindezek vonatkozásában azt állították, hogy a maguk eszköztárával, a továbbiakban súlyosan gyengíteni fogják a globalista erőforrásokat, és egyben igyekeznek felhívni a figyelmet, a fosszilis energiahordozók idejétmúlt voltára, és az emiatt háttérbe szorított megújuló energiaforrások elnyomásának, súlyos emberi tévedésére.

    Tekintve, hogy ezeket mindig előre jelezték, és soha sem utólag kommentálták, így vaslogikával illeszthetők, a globálkapitalista, emberiségnyomorító hatalomnak, egy magasabb hatalom által történő, rég meghirdetett, módszeres felszámolásának menetébe.

   Ettől változik az én megítélésem is. Igaz, nem a CNN, vagy a TAS jelenti, de annyit talán megér, hogy közreadjam, más is elgondolkodhasson a dolgok lehetőségén.

   A közelmúltban látott napvilágot egy közlés, miszerint „ezen a szinten” bezárták a világfosztogató bankrendszer teljes mozgásterét. Felülről generáltak olyan ellentétet csoportjaik között, aminek okán, teljes erővel egymás pusztításába kezdtek. Látjuk az eredményét.

    Ez, kétségtelen nehézségeket okoz a kirablottaknak is, de ezek a nehézségek eltörpülnek a későbbi könnyebbség mellett. Arról is szól tájékoztatás, hogyan vált át, a világ szerkezete. Noha jelenleg, az árfolyamok kezelése, még, keservesen kézben tartható, de ez egyre inkább fog kikerülni a globalizmus irányítása alól.

A kolosszál-bankok, és velük, a valuták, olyan sebességgel fognak bedőlni, hogy azokból, még háború ne keletkezzék, Úgy az amerikai, mint a világ népe, kiszabadul az adóság csapdából, amit a globalizmus, köré font. Világszerte új, területi, lokális pénzek keletkeznek, melyekhez kizárólag munka árán lehet majd hozzá jutni. A régi pénzeknek azért kell megszűnniük, mert ezek segítségével, temérdek munkát loptak el, és értéket halmoztak fel a világban. Ezt elkobozni nem lehet, tehát a visszaszerzéshez, a pénz értékét akarják megszűntetni.

   A javakban felhalmozott „ hatalom” a kiszolgáltatottak által képes működni, tehát önmagában semmit sem ér. Hiába van egy embernek huszonhét üzeme, és több milliárd pénze, ha a pénzéért nem kap kenyeret, az üzemeiben pedig senki nem dolgozik, kénytelen lesz önmaga dolgozni, bármit, bárhol, ha nem akar éhen halni.

   A hírek szerint ezt azért tervezik, hogy a hatalom által megrontott embereknek, módjuk legyen megtapasztalni, milyen helyzetbe hozták embertársaikat. Ennek hatására megváltozhatnak, vagy büszkén, éhen veszhetnek. Rajtuk fog állni.

    Az árfolyam ingadozások banki, és tőzsdei pénzszivattyúja, még működik. Sok spekuláns elégedetten dörzsöli a tenyerét. Ha tudnák, mennyire haszontalan és értelmetlen, talán nem tennék. A brókerek és bankárok, talán szakmákat tanulnának, hogy legyen becsületes kenyér a kezükben, mire a jelenlegi  természetesen megszűnik. Az eljövendő, nem régi alapon álló új világrendben, az emberiség nagy része, magasabb tudati szinten, a munkát, a kreativitást, az erkölcsöt, fogja értékként elismerni. Szükségtelen, és mint ilyen, szégyen lesz a felhalmozás. A szegény és gazdag fogalmát felváltja a támogató, és támogatásra szoruló fogalma, de egyik csoporthoz tartozót sem ítélik meg negatívan az embertársai.

   

      Hát ilyen, és hasonló hírek jőnek, az ismeretlenből.

Talán badarság?

Meg fogjuk látni. 2012, a változások kiteljesedésének van meghatározva, az pedig már nincs olyan messze.

 

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr352119724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása