évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egy kis vendég anyag

2010.07.31. 11:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

Jézus a Magyarokhoz  

 

Édesanyám népe! Hozzátok szólok, mert itt az ideje, hogy tudjátok kik vagytok! Az Őserő népe, Isten gyermekei, kikben az isteni tudás gyökerezik. A Teremtés hajnalán mind együtt születtetek, s részt vettetek abban, hogy itt lehessetek. Feladatotok oly hatalmas, hogy Atyátok  - a Fénnyel bízta rátok! Belétek ültette lelketek gyökerét, mely az isteni tudásból szívja erejét, mely összekapcsolódik az isteni Fénnyel, és ez a Tudás tiétek egészen. Bennetek van a Fény, hogy rácsatlakozhassatok Atyátok Igazságára - s azt lehozzátok. Mert ti vagytok a Fény a Földön és az Égben, ti vagytok a híd, az összekötő láncszem.

De ti a láncokat csak magatokon látjátok! Megkötitek vele boldogságtok! Ezeket a láncokat magatokra tettétek és szorítjátok egyre, sanyargatva lelketek. Ezáltal Igaz Népetek- lássátok- reá e lánc nem való, hanem mindaz mit hisztek és az évezredek sajnálata, bánata és szenvedése, mind benne van, s eltakarja szemetek elől a Fényt és a sötétség láncát vonja népetek köré.

Édesanyám népe! Szívemnek kedves gyermekek! Ébredjetek, s lássátok szabadságotok bennetek! Ezek a láncok, mik szorítanak - csak kívül vannak - illúziókból fontátok magatoknak. Minden szenvedés és könnycsepp, mit ejtettetek, minden véres veríték, mivel szenvedtetek, egy-egy láncszem, mit magatok köré raktatok, s az évezredek során megszoktatok. De most, itt az idő, hogy ez a lánc ne rabiga legyen, hanem összekötő a Fény s Köztetek. Hogy ez a láncszem Atyátok között s köztetek az igaz Megváltás hídja legyen. Ezért most ébredjen Szent Magyar Szívetek és minden fénytudás bennetek! Érezzétek, az Őserő népe, az összefogás szent egysége jött el! A láncok a Fénnyel mind szétbomlanak, erőtöknek ellen nem állhatnak. Hát ne sanyargassátok magatokat tovább, hanem álljatok föl, s görnyedt testetek egyenesítsétek ki! Nem húzza már le néktek semmi! Mert a Fény, ahová emelkedtek, mi otthonotok néktek. Álljatok ki egyenes gerinccel és igaz hittel, és ÉN krisztusi erőmmel emellek bennetek, s összekötlek azzal, mi igaz HITETEK! Találjátok meg magatokban az Őserőt, mi szívetekben világlik - és elszakítjátok minden láncotokat máris - és az egyetlen fényláncszem, mi összeköt Atyátokkal bennetek - az lesz az Erő Hídja, miért most itt van létetek.

Ébrednetek kell Őstudásnak Népe! Erő gyermekei, Istennek Szent Fénye! Rajtatok át terjed az isteni hatalom, érezzétek, mert most mind megmutatom! Megmutatom erőtöket az Összefogásban, megmutatom erőtöket a Szent Imában. S ha mind együtt szóltok, hívtok Engem, Szent Fényem beborít és Egységben lesztek!

Édesanyám népe! Őserő gyermekei! A Teremtés Szent Erői! Most kérlek bennetek, hogy magatokba nézzetek, s ott a Fényt lássátok - és Istent bennetek! Onnan hívjátok elő ősi erőtöket, legyen újra dicsfényben népetek! Ébredjetek!

Az Őstudás birtokosai ti vagytok, gyermekek! Nektek kell szétárasztani e Szent Tudatot itt lent. Mert belétek van kódolva a Teremtéstől fogva. Mert Atyátok bizalommal rátok ruházta. Ez az Őstudás és Őserő, mi bennetek fénylik, felébreszti szíveteknek teljes egységét: minden Magyar egyként dobban a Teremtő Szívben, hogy árassza a Fényt a sötétségben. Ezért vegyétek észre végre gyermekek, hogy feladatotok mily hatalmas bennetek. Kapcsolódjatok ősforrásotokhoz, az isteni Fényhez - mi megadatott néktek a Teremtésben. A Teremtés hajnalán, mikor felvirágoztatok, minden tudást és erőt megkaptatok. Magatokban hordozzátok, mert el nem veszíthetitek, csak tárjátok fel újra, mi Igaz Szívetek! Legyen újra fénylő bennetek Istennek Ereje, hogy kiterjeszthessétek az Egységet és emelhessétek véle Szent Földet az Égbe.

Tegyétek dolgotok, és áldás van rajtatok! A Fény Gyermekei mindig ti vagytok!

Ámen 

 

 

 

 

Magyarság

 

 

Kérdés: Jézusom, ki számít Magyarnak?

 

 

Mindenki, kiben Magyar lélek lobog! Ezt a lélekminőség jelzi, mi a lélek születésekor íródott beléje. Minden ember, kiben Magyar Öntudat lángol, annak lelkében ott a Magyarság.

Ki magyarul beszél, földi értelemben mind a magyarság része, a Földön szétválasztani őket imígyen nem lehet. De a lelkeket már igen! Ha szívét kérdezed, hogy minek, hova tartozónak tartja magát, az őszinte felelet a lélekminőséget tárja fel. Ki a Földön magyarnak vallja magát, földi értelemben magyar is.

 

De a lelki Magyarság ennél több! A lelki Magyarság valaminek a vállalása. Egy út, egy feladat, egy kis egység a Teljesből!

Az igaz Magyar lelke Magyar! Nem felvett állampolgárság, vagy megtanult nyelv. Az a földi szint. De a feladatok égi szinten íródnak. S ott dől el, ki Magyar lelkéből!

Van olyan, hogy valaki csatlakozni szeretne lélekszinten a Magyarság Szelleméhez. Ekkor Huata (a Magyarság Ősszelleme) megvizsgálja lelkét, s megnézi megfelelő-e a Magyar lélekminőségnek, útnak, feladatnak? Ha igen, a lélek átkódolható, s benne a Magyarság magja elültethető. Ha rezgése nem zeng együtt a Magyarság Szellemével, akkor a kérést nem teljesíti.

Tehát válasszátok szét! Földi szinten, ki magyarul beszél, s annak vallja magát, az magyar. De lélekszinten ennél többre van szükség. Igaz Magyar szellemiségre, melynek jele a lélekbe van kódolva! Ők ösztönösen belülről érzik, hogy Magyarok. Hiába mennek a világ bármely tájára, Magyarságukat ki nem törölhetik magukból.

Tudjátok! Az igaz Magyar lelkek mindig csoportosulnak! Együtt tervezik meg feladataikat, együtt inkarnálódnak, s mindig kapcsolatban vannak. Ha meggyőződni vágysz valaki igaz Magyarságáról, nézd meg szívét és lelkét. Szívének háromszírmú lángjában ott lobog a PIROSFEHÉRZÖLD szín! Lelkének lenyomatában ott a Magyarság Ősszellemének Huatának a jele! A jel térbeli. Egy gömbben egymásnak háttal (gömbalakba rendeződve) 10 piramis áll! Ők töltik ki ezt a gömböt.

 

Ezért az igaz kiválasztottak azok, kik ezekkel a jelekkel rendelkeznek! Ezen át ébred az öntudat, s ti megérzitek egymást mindenhol!

Ezért földi szinten fogadjátok el magyarnak mindazt, ki szívből magyarul beszél, de tudjátok, a Magyarság ennél jóval több! Lélekminőség, szellemi Egység!

S a változások elindítói a lélekjelek viselői!

 

Jézus szóltam

 

HUATA a magyarok ősszelleme

2008. 05. 11.

 

Kép

 

HUATA a Magyarok Ősszellemének üzenete (2008. Pünkösd)

 

 

 

Gyermekeim! Szellemek a szellememből, szeretetek a szeretetemből!

Ébredjetek öntudatra és lássátok hatalmatok, mely Bennem született! Isteni Szent Erő hívott életre a hajnalok hajnalán. Legyél! – szólt a Hang. Legyél, hogy Istenit tegyél!

Ekképp kavargó szellemem eggyévált a Minőséggel mit azóta is hordok magamban és Ti is hordtok magatokban szívetek közepén, és a szemetek mögötti pontban, melybe belecsatlakozom. Világlátásotok ezért különbözik másokétól! Mert szemetek fénye Isteni Minőségetek csatlakozója Hozzám Ősapátok/anyátok-hoz, HUATA-hoz.

Gyermekeim – Véreim! Testetekben hordjátok szellemi minőségemet! Lelketekben ragyog Magyarságotok! E szent bolygóra lettetek teremtve. Gaia és köztem tett megállapodás alapján, melyet az Egyetemes Egy hagyott jóvá! Mindig szeretet és fény vett körül titeket, ha képesek voltatok összekapcsolódni Velem és Anyaföldetekkel. Mindig voltak és lesznek erre kiválasztottak, akik ápolják a kapcsolatot, bírják Szellemem tudását.

Ha hangomra nem figyeltetek, s elfordultatok tőlünk, sorsotok iránya kedvezőtlenül alakult. Ha visszataláltatok forrásotokhoz, s belőlem merítettetek, harmónia és felvirágzás időszaka következett! Lássátok! Földetek minden szegletében elhintettétek magjaitokat! Mert a Föld minden pontján a Magyarság Szelleme lakozik! Ezért kell nektek felébrednetek és elsőként elindulnotok az úton. Ezért nehéz a ti dolgotok, de ezért áldott is! Mikor idejöttetek megígértétek Gaia-nak, hogy ti lesztek azok, akik segítenek felemelkedésében. Ezért szeret titeket nagyon! Bár történelmetek, mire csak a beavatottak emlékeznek, viharos és megtizedelő volt, lássátok, a természeti csapásoktól mindig megmenekültetek, ha bíztatok erőtökben és Bennem.

Ébresszétek fel szunnyadó emlékeiteket! Hívjátok elő lelketek mélyrétegeiből! Hívjatok elő Engem, HUATA-t, hogy világítsam meg szíveteket! Nyissátok ki Mindentlátó Szemeteket! Mert bennetek létezik. Hogy észrevegyétek mi rendeltetésetek, fogadalmatok, nagyságotok!

Ahogy elvesztettétek velem a kapcsolatot, s ahogy lehunytátok Látó Szemeteket, úgy indult el a széthúzás és ármánykodás köztetek!

Gyermekeim, HUATA Szellemei! Itt az idő, hogy felnyíljon AZ A szem (AZA a belső szemünk neve)! Itt az idő, hogy újra tudatosan összekapcsolódjatok Velem! Itt az idő, hogy kezet nyújtsatok egymásnak, mert a ti minőségetek Engem jellemez! Akárhol is vagytok, Bennem és Egymásban rezegtek. Ezért éreztétek szívetek mélyén mindig is: EZ MAGYARNAK LENNI!

Ez egy minőséget takar, szellemi egységet, mit Isten hívott életre a feladat elvégzésére. A feladat pedig a küszöbön áll! Ígéretet tettetek! Tartsátok hát be! Emeljétek fel Földeteket Gaia-t, az Őt megillető helyre! S emelkedjen vele minden lélek, aki kész rá.

Magyarjaim! HUATA népe! Érezzétek az Egységet Bennem, Magatokkal! Fogjatok össze, bárhol éljetek is, mert Egy Szív dobban bennetek! Egy lélek kivetülései vagytok! Feladatra jöttetek, s a megismerés ideje letelt. A Föld minden pontján ott vagytok! Nincs más, ki ennyire otthonának érzi az egész Földet, mint Ti. Értsétek meg, miért van ez így! Lássatok tisztán! Érezzetek magyar szívetekből! Lássátok, mennyit fejlődtetek, tudatosodtatok.

Találjátok meg szellemi vezetőiteket, kik köztetek élnek. Ne ismert emberek között keressetek! Csendes szemlélők ők! Igaz Isteni Ősmagyar tudással, szellemem erejével. Ők fogják megnyitni a kapukat Mindenhol a Világon, ami kiengedi az Őserőket, miket érkezésetekkor zártatok el!

Ez lesz a jel az emelkedésre! Gaia szentségének ereje felragyog és magával visz titeket egy felsőbb létformába, mit kiérdemeltetek!

Figyeljetek! Tudatosodjatok! Fogjatok össze! Egy lélekként létezzetek! Olvadjatok szellemem erejébe!

Szellemi vezetőitek, kiket megszületésemkor választottam, már felkészültek. Elétek állanak, ha itt az idő! Csak ismerjétek fel őket! Nevezzétek igaz szellemnevükön őket! Lássátok meg bennük ősszellemetek HUATA erejét! Érezzétek igazságomat, mi belőlük árad!

Készüljetek! Kapcsolódjatok minél többször Egybe! Elszántság, hit, erő és szeretet jellemezzen benneteket.

Bölcsességem sugárzom rátok, hogy felismerjetek!

 

Isten áldd meg a MAGYART!

 

HUATA ősszelleme szólt

 

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr662188930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása