évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A bomlasztás művészete

2010.08.29. 09:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 A bomlasztás művészete

 

Nem tévedtem a poszt címében, a bomlasztás valóban művészet.

Igaz, erősen pejoratív, mert mindenkinek kárára van, egyedül a „művész” élvezi a sikerét, és a hasznát. Ezt sem véletlenül írom. Az előző, vendéganyagban, temérdek érv, és állítás hangzott el, annak igazolására, mennyire lehet lezülleszteni, lakossággá degradálni, egy nemzetet, a bomlasztás fegyverével.

   A magyarság, erősen védve volt, ezzel a pusztítással szemben. Nem tudom, van e más nyelvekben megfelelő szó, a magyar „pártütő” jelzőre, vagy a „pártütés” igére. Lassan a magyar nyelvből is eltűnik. Egressy Béni szótárában még szerepel. Erkel Ferenc „Hunyadi László” c. operájában, a szerző, a király szájába adja a szót, Cillei megölése utáni jelenetben, amikor a magyarok bocsánatot kérnek királyuktól, bátyjának, Cilleinek megöléséért. Ebben a jelenetben a király szerepe is negatív, ami később hunyadi lefejezésében csúcsosodik ki. Előbb, félelmében, látszólag megbocsát a magyaroknak, mondván: „ ti kedvelt hív magyarjaim, ismerve tiszta szívetek, önkéntelen hibátokért, szívemből megbocsátok én.”

Ezt a kórus öröméneke követi: „ime halljad magyar! ime halljad magyar! meghalt a cselszövő nem dúl a rút viszály, Országunk élni fog mert László nagy király…”

A király, látva a magyarok örömét, teret enged rejtett gondolatainak, és a kórus szüneteiben így énekel. : „Ez aljas pártütő halálért vesz halált. Tarkódra tettedért a hóhér bárdja vár…”

Ebből a rövid részletből egyértelműen kiderül, hogy a magyarságban, a pártoskodás, pártütés, erősen negatív cselekedetnek számított. Nyilvánvalóan azért, mert megosztotta, megoszthatta, a nemzet egységét. Mint korábban írtam, ezt először, külső hatásra, Vajknak sikerült megtenni. Az óta, ez a megosztottság, folyamatosan sújtja a magyarokat, lehetőséget adva arra, hogy a különböző csoportokat egymás ellen kijátsszák. Jól megfigyelhetjük, hány féle módon zajlik ez a világban, és közöttünk, magyarok között is. Csak a leg hétköznapibb példákat említve, a leg nemesebb ártatlan küzdelmekben, a sportban, egyre iszonyúbb mértékben lehet egymás ellen fordítani az embereket.

Pl.: Fradi-Ujpest, és ez akár a tettlegességig fokozódhat, és nem jövünk rá. milyen hülyének néznek bennünket, és nem szégyelljük el magunkat.

Nincs ez különben, a pártok vonatkozásában sem. Mostanában tragédia szintű, hogy családok bomlanak fel azért, mert a családtagok nem azonos pártot látnak támogatásra érdemesnek. Évtizedes barátságok semmisülnek meg, emberek válnak egymás ellenségévé, és a spekulatív hatalom harsányan hahotázik, hogyan hülyíti hazánk híveit. A megosztottság és az egyetértés hiánya, lehetetlenné teszi az egységes fellépést, bármi negatív külső törekvéssel szemben. Az összes gyarmatosító, vagy más módon agresszív csoport, állam, faj erejét, a közösséget alkotó nemzet, faj, lakosság adja. Röviden a széles tömegek.

Rosszindulatú nemzet, tömeg, faj, lakosság, nem létezik. Az emberek nagy része, szeret békében és biztonságban, nyugodtan élni. Ha egy nemzet hódít,

Gyarmatosít, vagy egyéb módon agresszív, annak okát, mindig az adott csoport vezetésében, vezetőinek gondolkodásában, helytelen emberi magatartásában lehet megtalálni. Teljesen biztos vagyok benne, hogy egyetlen katona sem akart harcolni a világháborúkban, Palesztínában, Koreában, Vietnamban, Afganisztánban, Irakban, Kubában, Szerbiában, vagy bárhol másutt a világban. Ha mégis harcoltak, azért és csakis azért tették, mert valamilyen módon rákényszerítették őket. A legnyilvánvalóbb kényszerítés, ha külső erő megtámadja egy nemzet szálláshelyét, hazáját. Ellehetetlenítené ottani életét, esetleg kiirtaná, mint az amerikai Indiánokat. Ilyenkor, a legtermészetesebb, hogy aki az adott nemzethez, csoporthoz, fajhoz, törzshöz tartozik, az, utolsó leheletéig harcol a betolakodók ellen. Ezt hívják honvédelemnek, aminek jogszerűségét és igazságosságát, soha sehol tagadni nem lehet.

   Ezt a jogos ellenállást kívánja megtörni minden agresszor, a „felszabadítás” hazugságával. Történelmi tapasztalatok birtokában, a nemzetek már nem ülnek fel ilyen meséknek, és erejükhöz mérten védik magukat. Ha képtelenek megállítani a betolakodó idegen haderőt, akkor a hátában, és a még meglévő ellenőrzésű területeken egyaránt, irreguláris gerillaharcokat folytatnak, amit mindaddig nem hagynak abba, ameddig a behatoló, meg nem elégeli az értelmetlen vesztességeket, és ki nem vonul. Az ilyen háborút, csak a hazáját védelmező képes megnyerni, hacsak a túlerő, az utolsó emberig ki nem irtja.

   Másik kérdés az agresszor hadereje. Az a néhány bajkeverő, aki a nemzetét háborúra uszítja, nem tehetne egyebet, ha a nemzet nem állna mögötte, mint állig felfegyverkezve, nekironthatna egy másik országnak személyesen.

 Ez leírva is nevetséges, megvalósítása legalább valószínűtlen, de inkább lehetetlen. Hogyan képes mégis, néhány bajkeverő, egy népet, agresszív hadsereggé szervezni?

  Elhiteti az emberekkel, hogy veszély fenyegeti őket, amit még az „ellenség” földjén meg kell szüntetni. Ez a veszély, lehet fasizmus, kommunizmus, terrorizmus, vagy bármi. Ezeknek az állításoknak, egy közös jellemzője, hogy általában nem igazak. Ezek mögött, mindig, egy szűkebb csoport, gazdasági, politikai, vagy hatalmi érdeke áll.

  Az emberek általában józanok, így nem harcolnának mindaddig, ameddig a szükségességét önmaguk nem látják. Erre szoktak a hatalmak, cassus belli-ként

A legkülönbözőbb dolgokat produkálni. Hamis felségjelű repülőkkel bombázni,

hamis személyiségű bérgyilkosokkal gyilkolni, tornyokat robbantani, vagy hazug rémmeséket költeni, amik később lelepleződnek. Meglepett, hogy Irakban nem találtak legalább néhány atombombát, mert a háborús körülmények között, igazán nem lett volna nehéz odavinni, és később megtalálni. Már ennyit sem ért a nép.

  Mindezek ellenére, hogy lehet mégis hadsereget összekényszeríteni?

Kötelező katonai szolgálattal. Sorkatonasággal. Ez ment Vietnámban. Bedőlt.

Olyan szintű munkanélküliség szításával, hogy kellő számú reménytelen ember legyen, akinek egyetlen lehetősége a zsoldos hadsereg. Most ez megy.

Ahol nemzet van, és nemzeti egység, nemzeti öntudat, ott ezek a módszerek nem működnek. Ezért igyekszik a globalizmus mindenütt felszámolni az ősi nemzeteket, vagy bárhol megakadályozni a nemzettudat kialakulását.

  Ez egyre kevésbé lehetséges. Az emberek, minden ellenkező törekvés ellenére, egyre tapasztaltabbak, kulturáltabbak, és gondolkodók lesznek. A gondolkodó ember, átlátja a hazugságot, elkövetőjét nem támogatja, eltávolítja a felelős pozíciókból, szélsőséges esetben, példásan megbünteti.

  A bomlasztás egyre nehezebb, és egyre sikertelenebb. Az a maroknyi ember, aki eddig, ennek a hozadékából jobban élt, mint a legszorgalmasabb alkotó, az jobb, ha keres hasznot hajtó elfoglaltságot magának. Ma még büntetlenül teheti,

De Isten és az emberiség türelme fogytán. Már erre sincs sok idő.

 

Béla László

 

 

The Art of disrupt

Not wrong in the post title, in fact disrupt the arts.
True, it is strongly pejorative, because everyone is at the expense, only the "artist" enjoys the success and benefits. This can not accidentally write. The previous vendéganyagban, a host of reasons, and it was alleged, to show how much can be lezülleszteni, degradálni people, a nation, to disrupt weapons.
   The Hungarians were heavily protected, compared with the destruction. I do not know other languages, this is an appropriate word, the Hungarian "rebellious" indicator, or "faction" promise. Slowly the Hungarian language is disappearing. Egressy Béni dictionary is still there. Ferenc Erkel, "Hunyadi László" c. opera, the author gives the word of the king's mouth, Celje scene after the killing, when the Hungarians királyuktól apologize for it, brother, Cilleinek killing. In this scene, the king's role is negative, which would later culminate in lefejezésében Hunyadi. First, the fear, the Hungarians seem to forgive, saying: "are you calling a popular Hungarian, with knowledge of a clean heart, involuntary hibátokért, my heart, forgive me."
This is followed by the choir öröméneke: "Hear the Hungarian, lo! Hear the Hungarian behold! died on the villain is not the ugly feud rages, our country will live on because Laszlo great king ... "
The king, seeing the joy of the Hungarians, leaving room for hidden thoughts, and it breaks, the choir sings. "This despicable rebellious death in death. Tarkódra tettedért awaiting the executioner's ax ... "
In this short installment, it is evident that the Hungarians, the pártoskodás, faction, strongly negative conduct for. Apparently because they shared, could share the nation's unity. As before I wrote this for the first time, external influences, Vajk failed to do so. Since the, this divide is constantly affected by the Hungarians, allowing it to circumvent the various groups against each other. Can clearly be observed, how many ways this is taking place in the world, and among, among the Hungarians. Only the most commonplace examples to mention, the most innocent noble struggles of the sport, can be far more terrible against each other by the people.
For example: Fradi-Ujpest, and it will increase with the assault and did not come out. what we look like idiots, and not ashamed of ourselves.
There is otherwise, the parties either. Recently, at a tragedy that families are broken up because family members do not see the same parties for funding. Decade-long friendships are destroyed, people become enemy of each other, laughing uproariously and speculative power, how hülyíti supporters of our country. The divisions and the lack of consensus, make it impossible for a single voice, anything negative against the external drive. All colonial or other aggressive group of state power of the species, the community, such as nation, race, given the population. In short, the broad masses.
Malicious nation, weight, race, population, does not exist. The majority of people, like peace and security, you can live. If a nation is gaining ground,
Colonize, or otherwise aggressive, the reason is always the group's leadership, the leaders' minds, unsuitable for human behavior can be found. Absolutely sure that no soldier, he did not want to fight the war, Palestine, Korea, Vietnam, Afghanistan, Iraq, Cuba, Serbia, or anywhere else in the world. If they fought, and only because I did it because they were forced in some way. The most obvious coercion, if external forces attacked a hotel from the nation, his country. Lives there would be undermined, perhaps destroy, like the American Indians. In this case, the most natural, given that his nation, group, race, tribe, is the last breath to fight the invaders. This is called the defense, which the legality and fairness, do not be denied anywhere.
   This resistance is a legitimate wish to break any aggressor, the "liberation" lie. Historical experience has been gained, the nations no longer sit in these tales, and as far as their power to protect themselves. If you are unable to stop the invading alien forces, then in his back, and the remaining areas controlled both gerillaharcokat irregular conduct that will not stop until the intruder, not the meaningless elégeli vesztességeket and who does not march. Such a war, only to be able to win his country defending, unless the superior force, the last man who is not eradicated.
   Another question is the aggressor forces. In some trouble, who instigate the nation for war, could not be nothing, if the nation would be behind him, as heavily armed, nekironthatna another country in person.
 It is also ridiculous written down, at least it is unlikely to achieve, but rather impossible. How can they, with some trouble, one people, to organize an aggressive Legions?
  Convince people that they are under threat, which is the "enemy," the land should be removed. This danger can be fascism, communism, terrorism, or whatever. These claims, a common feature that is generally not true. They are behind, always in a minority group, economic, political, or interest of a power.
  People tend to be sober, so no fighting as long as they see themselves in need. This is usually the power cassus belli as
All sorts of things to produce. False nationality mark airplanes bombing,
false identities bérgyilkosokkal kill towers blow, or a liar rémmeséket spend, which later discovered. I was surprised that Iraq is not found in at least some nuclear weapons, because of war conditions, I really would not be maneuvered onto the hard, and later found. No longer so much the people suffered.
  Despite all this, how can it team force army?
Compulsory military service. conscription. It went to Vietnam. Collapsed.
A level of unemployment is fueling a sufficient number of people to be hopeless, whose only chance of a mercenary army. Now this is going.
Where is the nation and national unity, national identity, these methods do not work there. Therefore, globalism seeks to eliminate all the ancient nations, or anywhere to prevent the emergence of nationalism.
  
This is becoming less and less possible. The people, despite all the contrary, more experienced, cultured, and thinkers will be. The thinking man, to oversee the lie, the perpetrator does not support removing the responsible positions in an extreme case, an exemplary punishment.
  
The more and more difficult to disrupt, and more sikertelenebb. A handful of people who, so far, this had brought about more than the most industrious artist, the better, if you are looking very lucrative occupation. Now it could with impunity,
But patience is running out for God and mankind. No longer do so many times.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr542255857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása