évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ismét itt a lehetőség!

2010.09.06. 08:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

Magyarok! Választhatunk.

 

Minden csapat rajthoz állt. Ott vannak a vonalnál azok, akik az elmúlt nyolc  évben, töretlenül folytatták, illetve támogatták, a haza fosztogatását.

Azok is ott vannak, akik hangosan tiltakozva, de cinkoson összekacsintva, részesedtek a kiárusítás bevételéből, amit a nemzet jelentős része észre sem vett.

Annyira nem, hogy mára, soha nem látott hatalommal kebelezheti be a médiát, törölhet el állampolgári jogokat, és hasonló.

Ott vannak, akik István király óta dolgoznak a magyarság engedelmes báránnyá alakításán.

Ott vannak, akik örökölték, az idegen érdekek hazai képviseletének, eddig nyílt gyakorlatát. Ma eszelősen tagadják az elődöket, de kevesen nem látják át, az összefüggéseket.

 Ott vannak, a nemzet szószólói is, akiket olyan gyűlölet vesz körül, a gyarmatosításban érdeketek részéről, mint a magyarságot általában.

Legfinomabb jelző a rasszista, de mondják fasisztának és antiszemitának is.

Kíméletlenül akadályozzák minden törekvését, amivel szeretné elérni, hogy a magyar, ne legyen harmadrendű a saját hazájában.

  TESSÉK VÁLASZTANI!

Csak remélhetjük, hogy a magyarság, végre átlát a szitán, és hajlandó önmagát képviselni a véleményével. Nem hajtja még egyszer végre, azt a súlyos tévedést, ami, több mint kétezer éve, rossz irányba vitte a világ folyását. Nem fog kiállni Barabásért, Jézus ellenében.

A szavazás titkos, csak az eredménye nyilvános. Bármilyen eredménye is lesz, a jelenleginél nagyobb, és hatékonyabb magyargyűlöletet már nem eredményezhet. Most vált igazzá, az a régi felforgató jelmondat, ami szerint „csak a láncainkat veszíthetjük”

A terrorral szemben, nem az utcán tudjuk megvédeni magunkat, csak a szavazófülkében, és már alakul a népellenes „terrorelhárító” hadsereg, pont úgy mint Amerikában.

Kell ez a magyaroknak?

 

Béla László

 

Hungarians! Available.

Each team had started. There are the line are those who for the past eight years, have continued unabated, and in favor of the home pillage.
There are also those who loudly protest, but the conspiratorial support of a share of the proceeds of the sale, a significant part of what the nation did not notice.
I'm so not that now, never seen power kebelezheti in the media, to remove civil rights, and the like.
There are those who have worked since the Hungarian King Stephen shaping docile lamb.
There are those who have inherited the local representation of foreign interests, has an open practice.
Today is frantically denying their predecessors, but few people can not see through the connection.
 There are also advocates for the nation, those who are surrounded by hatred, colonialism érdeketek For, as the Hungarians in general.
Finest indicating a racist, but they say is an anti-Semite and fascist.
Ruthlessly prevent any effort which aims to reach a Hungarian, not a third-order in his country.
  TESS choose!
We can only hope that the Hungarians finally see through the sieve, and is willing to represent the opinion of himself. Do not carry out one more time, it is a serious error, which is more than two thousand years ago, took the wrong course in the world. Barabásért not going to stand up for Jesus in return.
The vote is secret, only the result of the public. Whatever the result may be more than the current, and effective magyargyűlöletet no longer occur.
Now has come true, the old revolutionary slogan, which states that "only to lose the chains'
The terror against the street, we can not protect ourselves, but to the polling, and against the people have formed a "counter-terrorist" army, just like America.
I need this for the Hungarians?

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr872274443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása